"B" vércsoport vitaminjai

Dr. D’Adamo kutatásai bebizonyították, hogy az egyes vércsoportoknak specifikus megbetegedései vannak. Ezek megelőzhetők, ha nem csak az érzékszerveinknek tetsző ételeket fogyasztjuk, hanem a vércsoportunknak megfelelőket is.

"B", a hús és tejtermék kedvelő vér csoportja

Ehhez a vércsoporthoz tartozók sokkal szerencsésebbek étrendjük változatosságát tekintve, mert táplálkozásuk kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás, amely a szükséges vitaminok és ásványi anyagok többségét tartalmazza.

Táplálékuk gazdag A-,B-,C-, és E-vitaminban, és ha szigorúan tartják magukat a vércsoportjuknak megfelelő étrendhez, akkor lényegében meg tudják előzni a leggyakoribb megbetegedések többségét, és így nincs akkora szükségük pótlólagos vitaminbevitelre, mint a 0 és az A vércsoportúak esetében.

A B vércsoport agyfunkcióit, emésztését és ellenálló képességét támogatják az édesgyökér, petrezselyem, brokkoli, bodza, reishi gomba, shiitake gomba.

Nekik olyan táplálékkiegészítőre van szükségük, amely

  • Ösztönzi az agyműködést,
  • Erősíti a vírusokkal szembeni ellenálló képességet,
  • Valamint hozzájárul az inzulin hatásának növelésére a peremszövetekben.

Ide kattintva, visszatérhet írásunkhoz, amely az egyes vércsoportok és a vitaminok viszonyát tárja fel.Ha eleget hallott, kattintson ide és rendelje meg most a Vital B vércsoportspecifikus multivitamin készítményt nagyszerű feltételek mellett!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!