"AB" vércsoport vitaminjai

Dr. D’Adamo kutatásai bebizonyították, hogy az egyes vércsoportoknak specifikus megbetegedései vannak. Ezek megelőzhetők, ha nem csak az érzékszerveinknek tetsző ételeket fogyasztjuk, hanem a vércsoportunknak megfelelőket is.

"AB", a mindenevő vér csoportja

Az AB vércsoportúaknak ajánlott étrend viszonylag nagy mennyiségben tartalmaz A-, B12- és E-vitamint, valamint niacint (B3-vitamint). Az ilyen étrenden élők jelentős védelemben részesülnek a daganatos és érrendszeri betegségekkel szemben, és nagyobb kiegészítésre nincs szükségük.

Azonban alacsony gyomorsavszintjük miatt nem árt több C-vitamint fogyasztaniuk, hajlamosak a szív- és érrendszeri betegségekre, valamint a daganatos megbetegedésekre. Ezért elsősorban antioxidánsok, valamint bizonyos növényi hatóanyagok pótlásáról kell gondoskodniuk, ilyenek a zöld tea, fokhagyma, brokkoli, zeller és a gyömbér.

Nekik olyan táplálékkiegészítőre van szükségük, amely

  • Elősegíti a szív- és érrendszer működését
  • Erősíti az immunrendszert.

Ide kattintva, visszatérhet írásunkhoz, amely az egyes vércsoportok és a vitaminok viszonyát tárja fel.Ha eleget hallott, kattintson ide és rendelje meg most a Vital AB vércsoportspecifikus multivitamin készítményt nagyszerű feltételek mellett!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!