"A" vércsoport vitaminjai

Dr. D’Adamo kutatásai bebizonyították, hogy az egyes vércsoportoknak specifikus megbetegedései vannak. Ezek megelőzhetők, ha nem csak az érzékszerveinknek tetsző ételeket fogyasztjuk, hanem a vércsoportunknak megfelelőket is.

"A", a vegetáriánus vér csoportja

Szerveztük viszonylag jól ellátott ásványi anyagokkal és vitaminokkal. De ellenálló képességük karbantartásához, valamint a szív- és érrendszeri betegségekre való hajlamuk miatt fokozottabb mértékben igénylik az antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat a daganatos elváltozások megelőzésére. Tehát a B-vitamin csoport, főleg a B12-vitamin, a folsav és a B5-vitamin, a C-vitamin és kvercetin (bioflavonoidok), valamint az E-vitamin hozzájárul a stresszhatások kivédéséhez.

Az antioxidáns vitaminok és ásványi anyagok ezenkívül erős védelmet nyújtanak a daganatos megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek és a tromfilia (a trombózisra való hajlam) kialakulásával szemben.

Ugyanakkor kerülni kell az A-vitamin és a béta-karotin nagy mennyiségű adagolását, helyettük természetes vegyes karotinokban gazdag étrendet, vagy ezek pótlólagos bevitelét kell alkalmazni az immun- és az érrendszerre kifejtett védőhatásuk miatt.

A zöld tea, gyömbér, galagonya, petrezselyem fogyasztása kifejezetten előnyös számukra.

Nekik olyan táplálékkiegészítőre van szükségük, amely

  • Erősíti az immunrendszert,
  • Segíti a különféle fertőzések megakadályozását,
  • Elősegíti a szív- és érrendszer működését.

Ide kattintva, visszatérhet írásunkhoz, amely az egyes vércsoportok és a vitaminok viszonyát tárja fel.Ha eleget hallott, kattintson ide és rendelje meg most a Vital A vércsoportspecifikus multivitamin készítményt nagyszerű feltételek mellett!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!