"0" vércsoport vitaminjai

Dr. D’Adamo kutatásai bebizonyították, hogy az egyes vércsoportoknak specifikus megbetegedései vannak. Ezek megelőzhetők, ha nem csak az érzékszerveinknek tetsző ételeket fogyasztjuk, hanem a vércsoportunknak megfelelőket is.

"0", az igazi húsevő vér csoportja

Zsírban oldódó vitaminokhoz viszonylag kellő mennyiségben jutnak, csakúgy, mint C-vitaminhoz és vashoz.

Mivel ez a vércsoport nehezen viseli el a gabonaféléket, amelyek fő forrásai a B-vitaminoknak, ezek fokozott pótlására van szükség. A B-vitamin komplex különös jelentőségű ennél a vércsoportnál, mert gyorsítja az anyagcserét és a tápanyag gyorsabb elégetésével viszonylagos helyi savasodást idéz elő az izmokban és a szervezet egészében, ami kedvezően hat a 0 vércsoportúak nehéz fizikai tevékenységére.

A K-vitamin adagolás ugyanakkor erősíti a véralvadást és gátolja a vérzékenységre való hajlamot. Emiatt a 0 vércsoportúaknak nem ajánlatos nagyobb adagban szedniük A- és E-vitamint, mert ezek gyengítik a véralvadási mechanizmust.

Egészségük megőrzése érdekében speciális növényi kivonatokat ajánlott fogyasztaniuk, ezek a jukka, petrezselyem, kurkuma, torma, édesgyökér.

Nekik olyan táplálékkiegészítőre van szükség, amely

  • Gyorsítja az anyagcserét,
  • Fokozza a véralvadást,
  • Megakadályozza a gyulladásos folyamatokat,
  • Stabilizálja a pajzsmirigy működését.

Ide kattintva visszatérhet írásunkhoz, amely az egyes vércsoportok és a vitaminok viszonyát tárja fel.Ha eleget hallott, kattintson ide és rendelje meg most a Vital 0 vércsoportspecifikus multivitamin készítményt nagyszerű feltételek mellett!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!