Minden vércsoportnál más hatásúak a vitaminok – VITAL ABO

...avagy azonosságok a különbözőségek között!

Modern korunkban már mindenki tudja, hogy multivitamint fogyasztani kötelező, ha szeretnénk megóvni egészségünket.
Már csak az nem mindegy, hogy milyet...

Mint azt már Ön biztosan tudja, az ember genetikai tulajdonságai – ezek közé tartozik a vércsoportok antigén állománya is – az egyik fő meghatározóját jelentik a betegségre való hajlamnak is. Más szóval a genetikai tulajdonságokhoz, illetve a vércsoportokhoz igazodó étkezés jelentősen befolyásolhatja egyes betegségek megelőzését.

a vércsoport szerinti táplálkozásD’Adamo doktor és kutatócsoportja nem csak az egyes élelmiszerek hatásait vizsgálta a különböző vércsoportokra, hanem az összefüggéseket a vércsoportok és a betegségek között. Arra a megállapításra jutottak, hogy az egyes vércsoportoknak meghatározható, tipikus megbetegedései vannak.

Ugyanez vonatkozik a vitaminokra, az ásványi anyagokra és a gyógynövényekre is. Egy adott vitaminkombinációnak más a feladata és más a hatása a különböző vércsoportú emberek szervezetében.

Nézzük meg tehát, hogy az egyes vércsoportok esetében melyek azok a vitaminok és ásványi anyagok, amelyek ajánlottak, és melyek azok, amelyeket esetleg kerülni kell.

„0” vércsoporthoz tartozó emberek vitaminjai

Az ősi vércsoporthoz tartoznak. A 0 vércsoport az, amelyik az evolúció során a húsfogyasztáshoz alkalmazkodott a legjobban. Ők a kifejezetten húsevők csoportja.

„A” vércsoporthoz tartozó emberek vitaminjai

A letelepedett növénytermelők leszármazottai. Szervezetük a növényi eredetű, elsősorban gabonaféléket tudja feldolgozni.

„B” vércsoporthoz tartozó emberek vitaminjai

A vándorló életmódot folytató népek leszármazottai. Ősi táplálékukat a háziasított vadállatok alkották. Ezért szervezetük a hús és tejtermékek tökéletes felbontáséhoz alkalmazkodott.

„AB” vércsoporthoz tartozó emberek vitaminjai

Ez a vércsoport egyesíti magában az A és a B vércsoport genetikai tulajdonságait. Ez a legfiatalabb vércsoport, ezért már nagymértékben tudott alkalmazkodni a mesterséges ízesítő-, színező- és tartósító anyagokhoz. Szervezetüknek azonban jól jön a segítség.

Legtöbben nem elsősorban a vérünk szerint táplálkozunk, sokkal inkább a „nyelvünk szerint”. Sokkal könnyebben fogyasztjuk el a kedvenc ételünket, még ha nem is ajánlott a vércsoportunknak, mint azt az ételt, ami megfelel a vérünknek, de kevésbé ízletes.

A mai rohanó világunkban még, ha szeretnénk sem mindig adott a körülmény a megfelelő, minőségi, egészséges táplálkozáshoz. Hiába szeretnénk gyermekeinknek és saját magunknak is a legjobbat nyújtani, az iskolai és munkahelyi menza ezt nem mindig teszi lehetővé.

A legtöbb családban több vércsoport van jelen. Nem mindig sikerül mindenkinek személyre szabottan főzni, reggelit és uzsonnát készíteni.

Mindazoknak, akik szeretnék kompenzálni a nem megfelelő étkezésüket, a káros környezeti hatásokat vagy az agyonhajszolt életvitelüket, a vércsoport specifikus multivitaminokat ajánljuk, mert nem csak vitaminokat és ásványi anyagokat, hanem gyógynövényeket is tartalmaznak. Ezen felül ezeknek a készítményeknek az összetétele figyelembe veszi az egyes vércsoportú emberek alkati sajátosságait és szükségleteit.

A CaliVita® International Vital termékei hatékony, testreszabott multivitamok, több mint 40 féle hatóanyaggal. Összetételüket a legújabb tudományos eredmények felasználásával, valamit az egyes vércsoportok vitamin- és ásványianyag-szükségletének figyelembevételével alakították ki. Ezenfelül, az egészséget támogató gyógynövényeket is tartalmaznak a nagyobb hatásfok elérése érdekében.

Kérjük, kattintson ide, és tekintse meg a Vital vércsoport-specifikus multivitaminok eltérő összetételét a különböző vércsoportok számára.

A komplex, a vércsoport igényeivel találkozó készítmények rendszeres (napi) szedése jelenti a táplálékkiegészítés alapját minden 7 éven felüli gyermek és felnőtt számára.

7 és 12 éves kor között napi 1 tabletta javasolt, míg a 12 év fölötti gyermekek (kamaszok) és a felnőttek szükséglete napi 1-2 tabletta.

Ezek a mennyiségek prevencióra, az egészség megőrzése érdekében javasoltak. Azonban bármilyen működési zavar, betegség, jelentős környezetszennyezés, illetve stressz és más veszélyes tényezők hatása esetén további kiegészítést igényelnek.

Győződjön meg a Vital vércsoport specifikus multivitaminok kiváló minőségéről. Kérjük, kattintson ide, és olvassa el a CaliVita® International termékminőségi ajánlását.

Ha szeretne korszerű, természetes alapanyagokból készült gyógynövényeket is tartalmazó multivitamint fogyasztani, amely ráadásul a vércsoportjának is megfelel, akkor a Vital termékcsalád az Ön számára a legjobb választás!Kattintson az alábbi linkekre és ismerje meg közelebbről a vércsoportjának megfelelő multivitamint gyógynövényekkel: Vital 0, Vital A, Vital B, Vital AB.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!