D’Adamo több könyve magyar nyelven is megjelent…

A vércsoport szerinti táplálkozás elmélete még 20 évvel ezelőtt egy erőltetett fikciónak számított, napjainkra azonban milliók életét megkönnyítve bizonyította már létjogosultságát. Sokak számára olyan lehetőséget nyit meg, amelyet követve könnyebbé és tehermentessé tehetik életüket és mindennapjaikat.

Dr. Peter J. D'Adamo A vércsoport szerinti táplálkozás nemcsak a jó emésztés kérdése, számos a modern korra jellemző problémára és betegségre is közvetett megoldást kínál, hiszen felesleges tehertől szabadítva meg az immunrendszert, javítja a szervezet öngyógyító képességét.

Dr. Peter J. D’Adamo számos könyve már magyar nyelven is olvasható, az alábbiakban ízelítőt kaphatnak ezekből.

Az AB0-terv – Táplálkozzék helyesen, a vércsoportjának megfelelően

Az AB0 terv

 • Tudja-e Ön, hogy milyen vércsoportú?
 • Hitte volna, hogy egész életét, egészségét ősidőktől fogva meghatározza az, hogy milyen a vércsoportja?
 • El tudja képzelni, hogy a betegségek megelőzéséhez mennyire fontos az Ön vércsoportjának megfelelő étrend?
 • Gondolta volna, hogy míg egyfajta étel az egyik vércsoportú embernek jótékony hatású, a másiknak valóságos méreg?

Mindezekre a kérdésekre választ kap - és még sok más, furcsának, sőt, néha hihetetlennek tűnő, ám forradalmian új tudományos eredményről olvashat Dr. Peter J. D’Adamo könyvében.

Életmód az ABO terv szerint – Éljen helyesen, a vércsoportjának megfelelően

Életmód az AB0 terv szerint

Dr. Peter J. D’Adamo munkája, a vércsoporton alapuló egészséges életmód módszere, az egész világon elsöprő sikert aratott. Ma már újabb kutatások bizonyítják, hogy a vércsoport-profil az élet szinte minden területét befolyásolja. A vércsoport tulajdonképpen egy jobb élet tervrajza.

Ebben a könyvében Dr. Peter J. D’Adamo az élet minőségét javító, vércsoport szerint személyre szabott programmal szolgál. Az egyes embereknek szánt élettervek bemutatják,

 • hogyan alakítsunk ki vércsoportunknak megfelelő életmódot,
 • hogyan kezeljük a stresszt,
 • hogyan ültessük át a gyakorlatba az öregedés elleni helyes stratégiákat,
 • hogyan váljunk érzelmileg kiegyensúlyozottá,
 • hogyan legyünk minél egészségesebbek,
 • és hogyan győzzük le a betegségeket.

A 4 vércsoport szerinti diéta rákbetegeknek

4 vércsoport szerinti diéta rákbetegeknek

Forradalmian új, személyre szabott, célzott étrend az egészség eléréséhez.

Dr. Peter J. D'Adamo elismert természetgyógyász, orvos, kutató, az 1990-es év orvosává választotta az Amerikai Természetgyógyász-orvosok szövetsége. Könyveit, több mint ötven nyelvre lefordították és több millió példányban keltek el. Kiterjedt kutatásokat és klinikai vizsgálatokat végzett a vércsoport és a betegség-egészség összefüggései területén, melyek számos nemzetközi elismerést arattak.

Ebben a könyvében a legrettegettebb betegségre, a rákra mér csapást az újfajta vércsoportok szerinti diétával. A vércsoportok szerinti táplálkozás segít kialakítani egy újfajta étrendet, kihasználva az étrendek és életmódok jótékony egészségügyi hatásait.

Még célzottabban segít az olyan embereknek, akik tudatosabban törekszenek a maximális egészségre, valamint a rákot megelőző vagy rákos állapot leküzdésére. Itt az új, személyre szabott haditerv:

 • Négyhetes, gyakorlati stratégiákat kínáló tervet kap az induláshoz, az evésre, testedzésre és életmódra vonatkozólag.
 • A személyre szabott étrend segít megerősíteni az immunrendszerét és a legjobb egészségbe hozni önt.
 • Rendkívüli hasznos ételek új kategóriája kiemeli az erőteljes rákellenes hatással bíró táplálékot a vércsoportok szerint.
 • Vércsoportok szerint összeállított vitaminok, táplálék-kiegészítők és gyógynövények jótékony hatását sorolja fel, ami átsegít a kemo- és sugárterápiás kezeléseken, vagy a műtét utáni gyógyulási időt rövidíti meg.
 • Vércsoport-specifikus kérdőívek, hogy felmérhesse, mekkora a hajlama a rákra, és hogy a gyógyulás után fenntarthassa az egészségét.

A 4 vércsoport szerinti diéta cukorbetegeknek

A 4 vércsoport diéta cukorbetegeknek

Dr. Peter J. D'Adamo elismert természetgyógyász-orvos, kutató az 1990-es év orvosává választotta az Amerikai Természetgyógyász-orvosok Szövetsége. Könyveit több mint ötven nyelvre lefordították és több millió példányban keltek el. Kiterjedt kutatásokat és klinikai vizsgálatokat végzett a vércsoport és a betegség-egészség összefüggései területén, melyek számos nemzetközi elismerést arattak.

A vércsoport szerinti étrend most a cukorbetegséggel szemben ad célirányos tervet az olvasó kezébe. A szerző olyan, eddig sehol meg nem található segítséget nyújt az érdeklődőnek, amely a cukorbetegség jó néhány komplikációjának a megelőzését, kezelését és visszafordítását teszi lehetővé.

 • A személyre szabott étrend segít Önnek kontroll alatt tartania a testsúlyát és szabályozni inzulinszintjét.
 • A rendkívül hasznos ételek új kategóriája kiemeli az erőteljes cukorbetegség ellenes hatással bíró táplálékokat a vércsoportok szerint.
 • Vércsoportok szerint összeállított vitaminok, táplálék-kiegészítők és gyógynövények célozzák a cukorbetegség előjeleit és magát a betegséget.
 • Négyhetes, gyakorlati stratégiát kínáló terv az induláshoz, evéshez, testedzéshez és a megfelelő életmódhoz.

Ha Ön vagy a szerettei közül valaki aggódik a cukorbetegsége miatt, vagy éppen kezelés alatt áll, ezzel a személyre szabott útmutatóval, a tápláléktáblázatok és vércsoport szerinti étrendi ajánlásaival, a cukorbetegség megelőzhető, illetve féken tartható.

Ide kattintva, visszatérhet a vércsoport specifikus táplálkozás hatásaival foglalkozó írásunkhoz.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!