A Nő lába a Nő fegyvere

…avagy a vonzó virgácsok titka

A piócával gyógyítók ideje már régen lejárt, de a hirudin áldásairól azért még nem feltétlenül kell lemondania.

Számos gyógyhatásáért több ezer évig az orvosi pióca a gyógykezelések alapja volt. Természetesen sok tulajdonságot alaptalanul tulajdonítottak neki, de azért nem szabad elítélnünk az eredményeit sem.

A visszér kisebb-nagyobb elváltozásaitól szinte mindenki szenved, sokan azonban nem tudják, hogy a hirudin a szervezetbe kerülve számos más problámára is gyógyírt jelent.

…és akár csak a lábára kenve – nem csak a visszérbetegségére nyújt megoldást…

hirudin - a visszér mentes lábakértHála a természet gondoskodásának, a nők számos eszközzel rendelkeznek nőiességük hangsúlyozására. Ezek bármelyike önmagában is elegendő lenne, hogy a kiszemelt férfi figyelmét felkeltse, érdeklődését fenntartsa, vonzódását az őrületig fokozza.

A rebegő szempillák, a hullámzó keblek, az érzéki ajkak, a ringó csípő mind ugyanazon arzenál különböző fegyvernemei. Talán az egyik leghatásosabb ezek közül a formás női láb, amely ennek megfelelő törődést érdemel.

A felgyorsult élettempóra, a napi taposómalomra, az időhiányra és még ki tudja mi mindenre hivatkozva sajnálatos módon a hölgyek, néha érdemtelenül, kevés időt fordítanak lábuk ápolására. Rontja a helyzetet a fokozott igénybevétel, például az álló- és ülőmunka. Az indokolatlan súlyfelesleg, a mozgás hiánya, az esetleges hajlam a láb betegségeire, mind kockázati tényezők.

A folyamat vége a láb fáradékonysága, elnehezülése, a nap végén fájdalom különböző pontokon. Később megjelenhetnek a különböző elszíneződések, visszerek a bőrön, a kitüremkedő érfal, stb. Egy idő után a láb elveszíti vonzerejét, sőt folyamatos fájdalmak, kellemetlenségek forrása, a közérzet romlásának okozója lehet.

A hirudin

 • Csökkentheti a láb feszülő, elnehezült (duzzadt) érzetét,
 • Enyhíti a fájdalmat,
 • Mérsékli a szövetek közötti vizenyőképződést,
 • Gyorsítja a véraláfutások felszívódását.

A probléma eredete a keringési rendszerben található. A vérkeringés a test minden pontjához szállítja a vért. A keringést fenntartó szívből az artériákon keresztül jut a friss, oxigén dús vér a szövetekbe és onnan a széndioxidot tartalmazó vér a vénákon keresztül jut vissza a szívbe.

A mély vénák az izmok között haladnak, a felszínes vénák pedig a bőr kötőszövetei között. A vénák billentyűi normális esetben a szív felé engedik áramlani a vért, ellenkező irányba viszont lezárják előtte az utat.

Ha azonban a billentyűk rosszul zárnak, a vér visszacsorog a vénában. Ezt hívjuk visszérbetegségnek. Ez a folyamat tehető felelőssé az előbb felsorolt tünet-együttesért. A visszérproblémák elhanyagolása súlyosabb keringési zavarokhoz is vezethet.

A visszér megbetegedése összetett folyamat, és a visszérbetegség veszélye a terhesség időszakában fokozottan van jelen a nők életében.

Kezelésük viszont történhet teljesen fájdalommentesen és nagyon jó eredménnyel.

Minden nő lába megérdemli a törődést, mert minden nő megérdemli, hogy fegyvertára mindenkor teljes legyen.

"A feleségemnek gyönyörű lábai vannak. Nem túlzok, rajzolni sem lehetne szebbet. Sok manöken, aki a divatbemutatókon rázza magát, megirigyelhetné. Kis túlzással a lábaiba szerettem bele… először..."

Ennek már húsz éve, de még mindig, pontosabban – megint tetszenek a lábai >>>

Vérszívó történelem

orvosi pióca gyógyfürdő3000 évvel ezelőtt Ázsiában a gyógyítók eszköztárának elmaradhatatlan kelléke volt az orvosi pióca. Az állatok vérszívásának következtében fellépő vérveszteség a méregtelenítést szolgálta, állatok marásakor a vérbe kerülő anyagok görcsoldóként működtek, sőt még némi nyugtató hatást is kifejtettek.

Ugyanígy az arab világból is maradtak fenn írásos emlékek. Sőt Törökországban még ma is vannak orvosi pióca gyógyfürdők, ahol a gyógyulni vágyók piócák között úszkálhatnak.

Persze annak, aki nincs ehhez a gondolathoz hozzászokva egy kicsit furcsa lehet a XXI. században a Kangal várostól 13 km-re található 36°C-os termálvizű piócás-gyógyfürdő.

Az élő állatok használata a pióca nyálában felfedezett hirudin nevű anyagnak (Haycraft 1884, Jacobi 1903) köszönhetően alábbhagyott, helyette a hatóanyag alkalmazása került előtérbe.

A pióca nyálában található hirudin

 • megszabadítja a lábat a duzzadtság érzésétől,
 • könnyíti és helyreállítja a visszérkeringést,
 • véralvadásgátló,
 • a száraz érzékeny bőrt simává, rugalmassá, selymessé teszi,
 • csökkenti a spontán fájás kialakulását,
 • csökkenti a lábikra görcsök gyakoriságát,
 • csökkenti a szövetek közötti vizesedést,
 • csökkenti a láb fáradékonyságát,
 • csökkenti az elnehezülés érzetét,
 • csökkenti a bőr pirosodását,
 • csökkenti a fájdalmas érintést,
 • csökkenti a kék foltok számát.

A CaliVita® International VeinCare készítménye az egyik legkorszerűbb visszérkrém. Hatóanyaga a pióca nyálából kivont hirudin, amely a bőrön keresztül felszívódva a visszeresség kezelésére szolgál.

Erősíti a vénák falát, javítja a keringést, gátolja a láb dagadását és kozmetikai hatást is kifejt.

Győződjön meg a VeinCare visszérkrém kiváló minőségéről. Kérjük kattintson ide, és olvassa el a CaliVita® International termékminőségi ajánlását.Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!