Az idő fogságában – Time released

… avagy, a késleltetett feszívódás

A vitaminok gyártásában nagy előrelépést jelentett a késleltetett, vagy nyújtott hatású, más néven retard készítmények bevezetése.

Ezekben a preparátumokban, a vitaminokat úgynevezett mikropelletekbe zárják, majd egy olyan különleges hordozóanyagba keverik, amely 6-20 órás lassú kioldódásukat és felszívódásukat teszi lehetővé.

A legtöbb vitamin vízben oldódik, és mint ilyen, a szervezetben nem tárolható. Késleltetés nélkül gyorsan felszívódik a véráramba, és akármilyen nagy is volt az adag, 2-3 órán belül a vizelettel kiürül a szervezetből.

A késleltetett vagy nyújtott hatású készítmények optimális hatékonyságot, minimális kiürülési veszteséget és éjjel-nappal állandó, megbízható vérszintet garantálnak.

A mai kor tudományos haladásának azok a vitaminkészítmények felelnek meg, amelyek a vitaminokat késleltetett felszívódással biztosítják a szervezet számára, megnövelve ezzel a készítmény hatékonyságát.

A CaliVita® International által forgalmazott termékek mindegyike a vízben oldódó vitaminokat „Time released” formulában tartalmazza.

Kérjük, kattintson ide, hogy visszatérve írásunkhoz, még többet tudhasson meg a CaliVita® International minőségbiztosításáról, amellyel az Ön egészségét és életminőségét hivatott szolgálni.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!