Természetes alapanyagok

Természetesen, természetesen...

Az ember és a természet között fennálló kapcsolat ésharmónia már ősidők óta befolyásolja az életünket. A civilizáció rohanó fejlődésének következtében, napjainkra ez az egyensúly felborult, azonban a szükséglet a természet ereje iránt mindmáig él bennünk.

A CaliVita International ennek a harmóniának megfelelve nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a termékei kizárólag természetes alapanyagokból készüljenek. Így a természet erejét is igénybe véve készítményeiben nemcsak egy külső hatás érvényesül, hanem általuk a szervezet öngyógyító erői is működésbe lépnek.

Minden CaliVita termékre szigorú minőségi előírások vonatkoznak. A kémiai szereknek megfelelő, vagy akár azoknál is jobb hatás csak szigorú elvek betartásával érhető el. Ez csak rendkívül jó minőségű alapanyagok felhasználásával lehetséges, mellékhatások és allergiát kiváltó elemek nélkül.

A nyersanyagok kizárólag tiszta, természetes alapanyagok, melyek ellenőrzött bio-termesztésből vagy védett termőhelyen történő gyűjtésből származnak.

Néhány példa, hogy mit miből állítunk elő

Béta-karotin sárgarépa
C-vitamin narancs
B1-vitamin barnarizs
B6-vitamin szójabab
Kolin, inozitol tojás
Kalcium tej
Kálium, mangán spenót
B2-, B12-vitamin, pantoténsav, folsav, Zn, Fe, Cu, Mg, búzacsíra
Niacinamid, biotin, krómpikolinát sörélesztő
Hirudin orvosi pióca nyálának kivonata

Az előállítás orvosok és gyógyszerészek által megtervezett folyamat. Amelyben a nyersanyagok kiválasztása és a feldolgozás folyamata nem a kiválasztott hatóanyag jelenlétét, hanem az alkotórészek összhatását tartja szem előtt. Az előállítás során különös gondot fordítva a forrásanyagok begyűjtésére, válogatására, őrlésére, extrakciójára, szűrésére és szárítására.

A készítmények kifejlesztése, kipróbálása kapcsán nem történtek és a jövőben sem lesznek állatkísérletek.

A készítmények kizárólag a szervezetre ártalmatlan természetes alapanyagokat tartalmaznak, ezért túladagolásuk veszélye nem áll fenn. Az előállításuk során szintetikus illatanyagokat, színezékeket, konzerváló anyagokat, sem más,a szervezetet feleslegesen terhelő anyagot nem használnak fel.

A CaliVita International termékeit tehát biztonsággal fogyaszthatja minden korosztály. Különböző életciklusok igényeinek megfelelően különleges összetételű készítményeket kínál a csecsemő kórtól egészen az idős korig.

A gyógynövények hatékonyságát jelentősen befolyásolják a termesztés körülményei. Napjainkban a föld, a víz, a levegő szennyezés mértéke elérte azt a szintet, hogy csak rendkívül gondos és figyelmes termesztéssel juthatunk valóban jó minőségű természetes alapanyagokhoz. Ezért a kiváló minőséget már a kezdetektől fogva garantálja a CaliVita® International.

Kérjük, kattintson ide, hogy visszatérve írásunkhoz, még többet tudhasson meg a CaliVita® International minőségbiztosításáról, amellyel az Ön egészségét és életminőségét hivatott szolgálni.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!