A CaliVita® International bemutatkozása

A CaliVita® International dinamikusan fejlődő, multinacionális nagyvállalat, a California Fitness® jogutódja.

Alapításának legfontosabb célja, hogy megőrizzük mindazokat az értékeket, amelyeket a California Fitness® képviselt több mint egy évtizeden keresztül, ugyanakkor kiegészítsük, továbbfejlesszük őket, hogy ezáltal a modern kor megváltozott elvárásainak is megfeleljünk.

Az egészséges életmód népszerűsége az elmúlt években jelentősen megnövekedett, amiben cégünk komoly szerepet vállalt. A CaliVita® International világszerte egy új, minőségi életstílust népszerűsít.

Ez magában foglalja az egészséges életmódot, melynek ma már szerves részét képezi – a rendszeres testmozgáson és az egészséges táplálkozáson kívül – a táplálék-kiegészítők fogyasztása is. Ezen felül a CaliVita® International biztosítja egy gazdagabb élet lehetőségét is, amelyhez egyedülálló üzleti ajánlatot kínál.

A CaliVita® International több az anyagi gazdagsághoz vezető útnál. Ha valaki ebben a rendszerben dolgozik, új ismeretségeket köthet, városokat, kontinenseket és kultúrákat ismerhet meg. A CaliVita® International Hálózat rendszere megtanít arra is, hogyan őrizzük meg saját, valamint családunk és barátaink egészségét.

Az új életfilozófia elsajátításával és egyéni felelősségvállalással szeretteinket is egészségesebbé és gazdagabbá tehetjük. Egyszóval a CaliVita® International rendszere által egy új, korszerű életstílust sajátíthatunk el.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!