A CaliVita® International termékminőségi ajánlása…

A minőség garanciája…

A CaliVita® International táplálék-kiegészítők előállításával és forgalmazásával foglalkozik, melyek fogyasztása a modern életvitel elengedhetetlen része, ha ellensúlyozni szeretnénk a káros környezeti, civilizációs hatásokat, és meg akarjuk őrizni egészségünket.

A CaliVita® International a termékek előállításánál a táplálkozástudomány legújabb felfedezései mellett az évszázados, sőt évezredes civilizációk népgyógyászatának hagyományait is felhasználja. A tudomány és a hagyományok hatékony egyesítése teszi a CaliVita® International termékeit igazán egyedülállóvá.

A CaliVita® International táplálék-kiegészítőinek fejlesztésében az orvosi szakma komoly szerepet játszik. A termékek összetétele hosszú, mindenre kiterjedő szakmai munka eredményeként születik meg.

A hatóanyagok között egyaránt megtalálhatók vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok, aminosavak, gyógynövények stb., melyek erősítik a szervezet ellenálló képességét, és segítenek az egészség megőrzésében.

A termékek az Egyesült Államokban készülnek az élelmezésügyi és gyógyszerhatóság, az FDA felügyelete mellett, a legkorszerűbb technológiával (GMP), kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. Nem tartalmaznak cukrot, sót, mesterséges színezőanyagokat. A CaliVita® International 100 százalékos garanciát vállal termékei minőségéért.

Nagyobb dózis esetén a készítmények mindig folyamatos felszívódásúak, tehát 10-18 órán át optimális hatóanyagszintet biztosítanak a szervezetben. Az összetevők kémiai formája a garancia a megfelelő hasznosulásra.

Íme néhány fontos tudnivaló és tanács annak érdekében, hogy a termékek a lehető legeredményesebben járuljanak hozzá egészségünk megőrzéséhez.

  • A legtöbb táplálék-kiegészítőt étkezés közben vagy étkezés után kell bevenni, mivel így az emésztési, felszívódási folyamatok lényegesen aktívabbak, és tökéletesebb a hatóanyag hasznosulása. Amennyiben ettől el kell térni, az erre vonatkozó utasítást a termék címkéje tartalmazza.
  • A gyógynövény alapú készítményeket célszerű sok folyadékkal bevenni. A napi bevitt folyadék mennyisége legalább 2,5-3 liter legyen.
  • A folyamatos felszívódású tablettákat és kapszulákat egészben kell lenyelni, mert a darabokra tört vagy szétrágott tabletta, szétszedett kapszula emésztése és felszívódása hamarabb történik, ezért rövidebb idő alatt ki is ürül a szervezetből. Természetesen ez nem vonatkozik a rágótablettákra.
  • Mivel a készítmények egytől-egyig természetes eredetűek, ezért az ajánlott napi dózis nem jár mellékhatásokkal.
  • Termékeink a táplálék-kiegészítő kategóriába tartoznak, segítenek az egészség megőrzésében, illetve betegség esetén kiegészítő terápiaként javíthatják az életminőséget, meggyorsíthatják a gyógyulási folyamatot. A táplálék-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést, betegség esetén kérjük, forduljon orvoshoz.

Szakembereink közreműködnek Cégünkkel a termékfejlesztéstől az oktatásig, a helyes táplálkozás, a táplálék-kiegészítők fogyasztásának megismerésén keresztül a rendszeres testmozgás alapvető szükségességének terjesztésében.

A CaliVita® International fokozott figyelmet fordít orvosai továbbképzésére, biztosítja számukra a tapasztalatcsere lehetőségét a Nemzetközi Szakbizottság ülésein, illetve orvosi konferenciákon.

Rendkívül széles, közel száz terméket felvonultató termékskálája csak modern, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával előállított készítményekből áll. Hozzájárulva ezzel az Ön életminőségének javításához.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!