Bioreozonancia

A konstrukció alapja egy tartós bérleti szerződés, melyben két futamidő (4 és 7 hó) között választhat.

BioHarmonex, a család legjobb barátjaEnnek lényege, hogy az önerő megfizetésével azonnal megkapja a készüléket, és sem jövedelemigazolásra, sem hitel bírálatra nincs szükség!

Tartós bérlet esetén a BioHarmonex mindaddig a CaliVita tulajdonát képezi, amíg a teljes vételárat bérleti díjként be nem fizeti. Az utolsó rész befizetésével a készülék az Ön tulajdonába kerül, és ebben a pillanatban kerül majd elszámolásra a készülék megvásárlásával járó 9.150 Ft kedvezmény is.

A tartós bérleti konstrukcióhoz ajándéktermék nem jár.

Részletek

Az önerő mértéke mindkét esetben 41.240 Ft (32.742+áfa). Így a maradék 124.750 Ft kerül elosztásra a futamidő függvényében 3 vagy 6 egyenlő részre. Vagyis a törlesztő rész összege:

 • 4 hónapos futamidő (kezdőrészlet+3) esetében 41.585 Ft (32.744+áfa), míg
 • 7 hónapos futamidő (kezdőrészlet+6) esetében 20.790 Ft (16.370+áfa) lesz.

Eltérő futamidő választására nincs lehetőség.

A vásárlás menete

 1. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy minden részletet megbeszéljünk.
 2. Az aláírt szerződés beküldése központunkban egyúttal megrendelésnek is számít. Így a beérkezés után 3 napon belül a megadott címre kiküldjük GLS futárszolgálattal a BioHarmonexet.
 3. Az önerőt a készülék átvételkor fizeti meg. Ekkor kapja meg a Garancia papírt, a CaliVita által is aláírt szerződést és a futamidőnek megfelelő darabszámú csekkeket.
 4. Az aktuális havi részletet minden hónap 30-ig kell befizetni.
 5. Az összeg beérkezése után azonnal áfás számlát állít ki a CaliVita a bérleti díjról.

Első késedelmes fizetés esetén telefonos megkereséssel él a CaliVita, de a második mulasztás esetén visszaszállítja a készüléket. Ebben az esetben a befizetett bérleti díjak nem téríthetők vissza.

Bízunk benne, hogy ezzel a szolgáltatással már mindenki számára elérhető a BioHarmonex, és minden nap élvezheti az biorezonancia áldásos hatásait.

Kattintson ide, ha bővebben szeretne olvasni a BioHarmonex készülék egyészségre gyakorolt hatásáról

 

Bioharmonex, biorezonancia terápia otthon.

Érdekes cikk jelent meg a HVG-ben, a mobiltelefon-sugárzás hatásait vizsgáló nemzetközi kutatásokról. A cikk tanulsága szerint nincs egyetértés a kutatók között. Míg egyesek egyértelműen károsnak ítélik a mobilok sugárzását, addig mások statisztikai hibának vélik az egyre nagyobb számban előforduló agy- és hallójárat daganatos megbetegedéseket.

Káros-e a mobiltelefon? A HVG gazdasági lapként állást nem foglalhat a témában, mindenesetre érdekes, hogy egyre gyakrabban kerülnek gyanúba a különböző sugárzások és a mobiltelefonok.

Mi azonban ismerünk olyan kutatásokat is, amelyek már évek óta igyekeznek felhívni a közvélemény figyelmét az elektroszmog, és főleg a mobilok által hordozott veszélyre!

Egyes "üldözési mániás" kutatók azt mondják, hogy a mobilozás mögött olyan nemzetgazdasági szintű érdekek húzódnak, amelyek még sokáig nem fogják engedni, hogy az igazság napvilágra kerüljön.

Biztosan emlékszik még rá, hogy a 70-es években az volt a menő, aki dohányzott. Ezt sugallta minden reklám, és ezt fogadta el a világ is. A dohánylobby évekig minden információt sikeresen elfojtott arról, hogy a dohányzás esetleg káros lehet az egészségre.

Majdnem 30 évnek kellett eltelnie, mire a tudósok a nyilvánosság előtt is egyetértettek abban, hogy a tüdőrák leggyakoribb oka a dohányzás. Reméljük a mobilok terén hamarabb sikerül állást foglalnia a tudománynak, főleg azért is, mert már szinte minden 10 éves korú gyermeknek van mobiltelefonja.

Másik érdekes példa, hogy holisztikus orvosok körében elfogadott, és hosszú kálvária után mára már bizonyított tény, hogy a gyermekkori leukémia oka a nagyfeszültségű elektromos távvezetékekben keresendő. A transzformátorházak és a nagyfeszültségű vezetékek közelében a szervezet "elhangolódik", ami ellen a gyermekek szervezete még kevésbé tud védekezni.

A magasfeszültségű távvezetékek "elhangolják" a szervezetet!De a felnőttekre is hatással van ez az elektromágneses tér, csak nem szívesen beszélünk róla. Hiszen senki sem vágyódik vissza az olajlámpák korába.

Mindenesetre elgondolkodtató, hogy a transzformátortelepen dolgozók a munkájukat csak korlátozott ideig végezhetik. Ez a munkakör kiemelt kockázatúnak számít, és nem elsősorban az áramütéstől óvják az itt dolgozókat!

Arra akarok rávilágítani, hogy annyi torzító elektromágneses jel között élünk, a számítógéptől a trolibuszig, hogy egyáltalán nem csoda, ha kutatóink nem tudják egyértelműen bizonyítani egyik vagy másik készülékünk felelősségét.

Lednyiczky Gábor, a biorezonancia nemzetközileg elismert legnagyobb hazai szakértője azt szokta mondani, hogy évekkel ezelőtt még lett volna esélyünk, de mostanra sajnos a vizsgálatokhoz elfogyott a kontrollcsoport. Ha kimegyünk az erdőbe és leszúrjuk az elektródát a földbe, akkor mérhető a 60Hz, amiről az elektromos eszközeinket működtetjük. Ez az elektomágneses tér tehát többé-kevésbé, de minden emberre hatással van.

Véleménye szerint, már azzal megmenthetjük magunkat, ha sikerül csökkentenünk az elektroszmogot az életterünkben. Ennek az elvnek megfelelően a BioHarmonex minden programjában legelőször is lefut egy anti-elektroszmog program, ami semlegesíti a káros elektroszmog hatásokat. A BioHarmonex programjainak rendszeres futtatása többek között ezért elengedhetetlen!

Dr. George Carlo, aki az egyik úttörője az elektromágneses sugárzások elleni harcnak, weboldalán így nyilatkozik: Az elektromágneses tér, amelyben élsz káros az egészségedre! Jogodban áll tudni róla!

(A videó angol nyelvű, de mindenképpen érdemes megnéznie, mert a képek önmagukért beszélnek!)

Sokan a mai napig nem merik elhinni, hogy a hasznos kis mobiltelefon akár káros is lehet. De a videóban elhangzott: a tény az, hogy Ön, a szerettei és a gyermekei 100 milliószor többet vannak kitéve az elektromágneses és mikrohullámú sugárzásnak, mint a nagyszüleink voltak. Az első pert a mobiltelefon-gyártók ellen 1993-ban indította egy férfi, mivel felesége agydaganatának alakja teljesen megegyezett a mobilantenna alakjával.

Szerencsére létezik már egy egyszerű megoldás, ami módosítja a készülékek elektromágneses terét. Biorezonanciás elven működik az a kis fólia, amit a mobiltelefonra, a wifi routerre vagy más elektomos eszközünkre ragasztva megváltoztatja az eszköz elektromágneses tulajdonságait, és ezzel együtt a szervezetünkre gyakorolt hatását is!

A matrica hatékonysága biorezonanciás eszközökkel vagy élővércsepp vizsgálattal kitűnően ellenőrizhető, és az eredmények egyértelműen magukért beszélnek. Kattintson ide, és olvasson bővebbben az elektroszmogról, és ezekről a vizsgálatokról.

Sokan csak mosolyognak, ha meglátnak egy ilyen fóliát... de én azt mondom, hogy az nevet, aki utoljára nevet, és a tudomány hivatalos állásfoglalására sajnos még várnunk kell! Én pedig addig is, biztos ami biztos alapon, felragasztok néhány CommuniGuardot!

Kattintson ide, és ismerje meg a CommuniGuardot, a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást az elektroszmog elleni védelemre!

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi a különbség a piacon kapható mágnes-ágyas készülékek között? Miért kerülnek egyesek 1-2 millióba, mások 5-700 ezerbe, és miért van ilyen kedvező áron a BioHarmonex?

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!Sokan azt gondolják, hogy ha valami drágább, akkor az biztosan jobb is. Pedig az is lehet, hogy nem jobb, csak nagyobb, esetleg a világ másik végén gyártják, vagy ne adj Isten nem is arra való, amire igazán szükségünk lenne...

Az eredeti tervek szerint a BioHarmonexhez is készült volna egy külső antenna, vagyis egy mágnes-ágy. Azonban a piaci igények felmérése azt igazolta vissza, hogy nagyobb igény van egy könnyen kezelhető és hordozható biostimulációs eszközre. Ráadásul olyan kellene, amit nem ciki viselni...

A BioHarmonex tervezői jó munkát végeztek. A programokat fontosabb témák szerint csoportosították, a mágnes-ágyat levették, és a készüléket egy mobiltelefonhoz hasonló formára alakították. Így nem csak lényegesen kedvezőbb árú, hanem egy rendkívül tetszetős, praktikus eszközt sikerült teremteniük.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!A programok csoportosításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy a hétköznapok leggyakrabban felmerülő problémáira átfogó megoldást nyújtson, és bárki számára könnyen kezelhető legyen.

A programnevek magukért beszélnek: Gyermek, Immun, Örökifjú, Hormon, Fájdalom, Lazítás, Idegek, Súlycsökkentő, Méregtelenítő, Szem/Látás, Keringés, Légzés, Emésztés, Máj/Pancreas, Bőr, Vese, Csont/Szövet, Edzés után, Meridián, Bioritmus, Menses, Prosztata, Antifront, Mentális feltöltődés és Nyirokrendszer.

A mágnes-ágy a biorezonanciás eszközök legdrágább része, gyakran többe kerül, mint maga az eszköz. Működését tekintve egyfajta erősítőként funkcionál, ami a készülék hullámainak felerősítésével ritkább használatot tesz lehetővé. Ami azért praktikus, mert ha biorezonanciás kezelésre járunk valahová, akkor elég hetente egy-két alkalommal megjelennünk.

Hátránya, hogy a kezelés idejére a páciens az ágyhoz van "kötve", ami napi használat esetén rengeteg időt vesz el az embertől. Ezzel szemben a BioHarmonex minden élethelyzetben alkalmazható, legyen az tárgyalás, munka, házimunka vagy otthoni tévézés.

Sőt! A BioHarmonex percre pontosan előprogramozható, hogy napi, vagy akár heti rendszerességgel futasson programokat. Így elegendő betenni a hitvesi ágyba, vagy szükség esetén a kisbaba, esetleg a magatehetetlen idős ember ágyába. Csak arra kell ügyelni, hogy az akkumulátor rendszeresen fel legyen töltve, a programok maguktól elindulnak az előre meghatározott időpontokban.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!Ráadásul, amit sikerült megspórolni a tervezés során a mágnes-ágyon, azt a jobb minőségű alkatrészek beszerelésével kompenzálták.

Így összességében egy kedvező árú, kiváló minőségű, könnyen kezelhető és rendkívül tetszetős készülék született. Amiről nyugodtan mondhatjuk, hogy a maga nemében teljesen egyedülálló a piacon!

A BioHarmonex tervezésénél fontos szempont volt, hogy a készülék "családbarát" áron kerülhessen forgalomba, ezzel lehetővé téve a mindennapos használatát. Ha azt számoljuk, hogy egyetlen ember 12-15 biorezonanciás kezelésének árán hozzájuthat a BioHarmonexhez, amit azután az egész család korlátlanul használhat, akkor ezzel tényleg jó vásárt csinál!


A BioHarmonex készüléket
két év garanciával
itt tudja megrendelni!


Ha szívesen olvasna még a témában, akkor figyelmébe ajánljuk A biorezonanciáról érthetően, és a BioHarmonex, a család legjobb barátja című írásunkat.

Felhasználóink írták a BioHarmonexről:

Allergiás vagyok már 20 éve. 1 éve komolyabb tünetekkel, keresztreakciókkal. Egy hónapja használom a készüléket, Vital A-val és Nonival kiegészítve. Hihetetlen, de a tüneteim megszűntek a pollenszezon közepén. Jelenleg az allergia gyógyszerem szedését kezdtem csökkenteni. A családom is használja a BioHarmonexet, szeretnénk mindenkinek ajánlani.

J. Tamás

Nagyon szépen köszönjük,hogy biztosítottak számomra és családomnak 1 hétre kipróbálásra egy ilyen csodálatos készüléket, mint a BioHarmonex. El sem tudom mondani, hogy mennyi jó hatását éreztük.
Például a 2 éves kisfiam nagyon nehezen szokott elaludni esténként, de miután elkezdtük használni a BioHarmonexet már a második napon időben és nyugodtan aludt el (ez nála hihetetlen eredmény). A férjemnek a fejfájására volt nagyon jó, máskor mindig gyógyszert kellett bevennie és most elmúlt anélkül is. Nekem a szemem nagyon sokat szokott vibrálni, ami a készülék használatával szintén elmúlt és nem utolsó sorban valami hihetetlen nyugalom volt mindannyiunkban, míg a készüléket használtuk.

H. Vivien

Édesanyámnak súlyos és fájdalmas térdizületi problémái vannak, és ezért már hosszú idő óta alig tudott felkelni az ágyból, majd amikor végre sikerült, akkor a jobb lábával csak lábujjhegyen tudott járni egy fél óráig. A BioHarmonex készüléket tegnap délután vittem el hozzá. Egymás után háromszor alkalmazta a Csont/szövet és a Fájdalom programot. A fájdalmai hamarosan csökkentek, majd pedig estére megszűntek. Reggel boldogan hívott telefonon és elmondta, hogy könnyedén szállt ki az ágyból, és a jobb lábával is a teljes talpával tudott újra járni.

Nővéremnek rendkívül kellemetlen tünetei voltak a menopausa miatt, általában az esti órákban rendszeresen rátörtek a hőhullámok. A Hormon és a Lazítás programot alkalmazta többször egymás után, és már az első használat estéjén teljesen elmaradtak a hőhullámai.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy bizalommal megvásároltuk a BioHarmonex-et! Én az epilepsziás gyermekem részére vásároltam meg a készüléket, amiről a betegség természete miatt csak hosszabb használat után tudom majd a tapasztalataimat megosztani.

R. Ágnes

Nekem mindig gondot jelentett az étkezés. Evés után rendszerint mintha kővel lett volna teli a gyomrom. Amióta használom a BioHarmonexet, már az étkezés kezdetekor bekapcsolom az emésztést segítő programot. Természetesen emésztést segítő enzimet is alkalmazok, és így hihetetlenül gyorsan megszűnik ez a kellemetlenség.

A 2 éves kisunokám megfázott, nehezen kapott levegőt, emiatt nem tudott nyugodtan aludni. Bekapcsoltam számára a Légzés programot, és átaludta az éjszakát, jót pihent, szépen gyógyult.

Magas vérnyomás miatt naponta használom a Keringés és a Lazítás programot sikerrel. Szedem mellé a Rhodiolint, illetve Noni Juice-t iszok.

N. Gabriella

Sajnálatos balesetem volt ezelőtt pár héttel, ahol bordatörést szenvedtem. Ekkor kaptam kölcsön a BioHarmonexet. Rögtön learatta a készülék az első sikert. Rendszeresen futtatom a Fájdalom programot, így nem érzek akkora fájdalmat, amit a készülék nélkül éreztem. Normálisan mozgok, élem az életem, nem kell különösen kímélnem magam.

De ami számomra csodálatos, hogy gruppos unokám köhögési rohama négy "kezelés" után megszűnt. Leültettem a készülék elé, először a Gyermek programot futtattam le, majd a Légzés programot. Ezt másnap megismételtem. Az első kezelés után is észrevettem, hogy kevesebbet köhög az unokám. Ezt még véletlennek tartottam, mert nem mertem hinni, hogy egy kezelés után már eredményt is érek el. Másnapra a köhögés megszűnt, néha egy-egy köhintés van esetleg, azóta is. 4 éve semmi sem mérsékelte unokám gruppját, most futkározhat is, nem jönnek elő a köhögési rohamok, amelyek már teljesen kimerítették a gyermeket.

S. Tiborné

A BioHarmonexhez most ajándékot kap!

A BioHarmonex wellness célú eszközként került forgalomba, nem gyógyászati segédeszközként. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Arra tervezték, hogy a biorezonancia tudományos alapelveit felhasználva a test különféle területeit segítse, az optimális egészségi állapotot és az anyagcsere-folyamatokat támogassa. Az egészséges étkezési szokásokkal, minőségi táplálék-kiegészítőkkel és rendszeres testmozgással együtt még egy eszköz arra, hogy hozzájáruljunk a fizikai és mentális egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!

Dr. George Carlo a 90-es években 28 millió dolláros kutatásra kapott megbízást a mobiltelefon-gyártóktól, hogy bizonyítsa be, hogy a mobil telefonok biztonságos és ártalmatlan eszközök. De a vizsgálatai sajnos más eredményt hoztak!

The Safe Wireless InitiativeÉvi 1 millió dollárt ígértek a hallgatásért, de Dr. Carlo ezt nem fogadta el. Inkább létrehozta a The Safe Wireless Initiative elnevezésű intézményt, amelynek egyetlen célja, hogy tájékoztassa a világot a veszélyről.
Ahol lehet ezt hangoztatja: Lehet, hogy veszélyben vagy! Jogodban áll tudni róla!

Kutatásai ellenére még mindig megoszlanak a vélemények a mobiltelefonok kártékonyságáról. Rendszeresen olvashatunk több tízezer emberrel végzett felmérések megdöbbentő eredményeiről, és persze legalább ugyanannyi ellenvélemény is megszólal a médiában. Ezért nagyon nehéz eldönteni, hogy vajon mi az igazság a mobilok körül.

Mindenesetre elgondolkodtató az a tény, hogy az Egyesült Államokban már pert vesztettek a mobiltelefon gyártók. Azóta, hogy megelőzzék a hasonló incidenseket, a termékek dobozán apró betűkkel a következő felirat olvasható: a mobiltelefon okozta egészségügyi károsodásért a gyártó semmiféle felelősséget nem vállal!

Természetesen ők nem egy egészségügyi intézmény, így nekik tökéletesen elegendő, ha már legalább beperelni nem lehet őket érte. Egyébként Dr. Carlo szerint egészségügyi kárigényekkel szemben kénytelenek saját magukat biztosítani, mert erre egyetlen biztosítótársaság sem hajlandó leszerződni velük! Ez azért érdekes, mert ezek szerint a probléma mégis csak létezik.

Védekezésül a mobilgyártók azt mondják, hogy az elektroszmogot nem ők találták ki. Hiszen egyrészt az elekrtosztatikus sugárzásnak vannak természetes forrásai is, másrészt a mobiltelefonon túl még számtalan elektromos eszközt használnunk a mindennapi életünk során. És ezek mindegyike potenciális elektroszmog forrás lehet!

De mi is az elektroszmog?

The Safe Wireless InitiativeAz elektroszmog a bennünket körülvevő elektromágneses sugárzások együttese, amely természetes és mesterséges forrásokból is származhat.

Természetes források között számon tartjuk a villámlásokat, a különböző meteorológiai jelenségeket és a föld mágneses sugárzásait. Beleértve a vízereket és az érc teléreket is.

De mesterséges elektroszmogból lényegesen több jut ki a modern kor emberének.

Az USA-ban egy rákkutatással kapcsolatos vizsgálatsorozat keretében több mint 2.000 leukémiás beteget figyeltek meg, akikről kiderült, hogy 91%- uk (!)elektromos és mágneses mezőben élt, aludt vagy dolgozott. Erről Otto George írt tanulmányt a Berkeley Egyetem információs lapjában, de svéd kutatók is bizonyították az összefüggést a leukémia és a nagyfeszültségű légvezetékek között.

Mára a magasfeszültségű távvezetéket, transzformátor állomást, rádió átjátszó állomást, mobil adótornyot, a mikrohullámú sütőt, de még a wifi lefedettséget is, jelentős kockázati faktorként tartják számon!

És míg adott esetben egy földalatti vízér hatását közömbösíthetjük csupán azzal, ha ágyunkat - ahol életünk harmadát töltjük - megfelelő helyre tesszük a lakásban, addig kedvenc kis mobiltelefonunkat egész nap használjuk, de legalább is mindig kézközelben tartjuk. Néha még az ágyba is magunkkal visszük, hiszen kis kedvencünk ébresztőóraként is remekül funkcionál.

The Safe Wireless InitiativeEz az állítás gyermekeinkre hatványozottan érvényes, hiszen ezek a fontos kisemberek reggeltől-estig folyamatosan le tudják kötni magukat mobiljukkal.

Hiszen ezen játszanak, zenét hallgatnak és a legmenőbbek már nem csak wapolnak, de wifi kapcsolaton keresztül interneteznek is! Éppen ezért a mobil veszélye nem elsősorban a jel erősségétől, hanem a folyamatos jelenlététől függ.

A mobiltelefon káros sugárzása 70-80 cm-es körzetben észlelhető, de a test közelében fokozottabb, ún. termikus hatása figyelhető meg. Ez azt jelenti, hogy a szervezet elnyeli a hullámok energiáját, aminek következtében a sejtek 0,5-1 fokkal felmelegszenek. Emiatt melegszik fel az ember füle egy hosszabb beszélgetés alatt.

Ha nem rádiós (bluetooth) headsetet használunk, akkor a fejünkben kevesebb teljesítmény nyelődik el, viszont a testünk azon részén, ahol a mobilkészülék van, ugyanúgy elnyelődik a kisugárzott teljesítmény 70%-a. Tehát eldönthetjük, hogy az agyunkat tesszük ki nagyobb kockázatnak vagy vesénket, petefészkünket, heréinket, májunkat esetleg szívünket.

Meg kell jegyeznünk azt is, hogy a mobilok két másodpercenként adnak egy-egy impulzust az adótorony felé. Ezek a jelek pedig hatással vannak szerveinkre a nap szinte minden percében.

De miért is baj egy kis meleg?

The Safe Wireless InitiativeA szervezet elektroszmog terhelésének számtalan tünete lehet. Van, aki fülzúgásra panaszkodik, másoknak gyakran fáj a fejük, de van, hogy a sok telefonálástól romlik a memóriánk vagy koncentrációzavart tapasztalunk.

Gyakran nem is a mobilra gyanakszunk, ha van egy kis fejfájásunk, ingerlékenyek vagyunk, alvászavartól vagy általános levertségtől, fáradtságtól szenvedünk. De a tartósan elszenvedett elektroszmog okozhatja a sejtek energiellátásának zavarát vagy károsíthatja az immunrendszert is.

Persze, aki nem használja a mobilt a mai világban, az lemarad. Tehát olyan megoldást kell találnunk, ami semlegesíti az elektroszmogot, és ugyanakkor megóvja egészségünket is.

Akinek már van BioHarmonex készüléke, annak szerencséje van. Hiszen ennek minden programjában fut egy anti-elektroszmog alprogram, ami semlegesíti a káros környezeti hatásokat. De a mobilok problémájára létezik egy sokkal praktikusabb megoldás is, ami az elektormágneses teret a keletkezéskor rögtön ártalmatlanítja. Ez pedig a CommuniGuard!

Ez egy tudományosan tesztelt fólia, ami folyamatos hatású és mellékhatások nélküli védelmet biztosít. Használatával harmonizálhatjuk a mobiltelefonunk, notebook-unk, vagy - remélem már senki sem használja - mikrohullámú sütőnk által gerjesztett káros elektromágneses hullámokat.

Hogyan működik?

The Safe Wireless InitiativeMinden elektromágneses rezgés hosszirányú hullámokat generál, amit skaláris hullámnak is hívunk, amit biológiailag hatékony hullámnak írnak le. A természet az információk áramoltatásához a skaláris hullámokat használja.

Az ember rezonanciába lép a különböző környezetéből származó ingerekkel és felhasználja az információkat. A technikailag generált elektromágneses hullámok csak egy kaotikus, bizonytalan skaláris hullámot hoznak létre, aminek az információs struktúráját a test nem ismeri fel, ezért stresszel reagál a hatásra.

A CommuniGard skaláris hullámai úgy vannak beállítva, mint ahogy az élő struktúrák rendjében, és így a technikailag generált hullámokat ebbe az irányba tereli, vagyis harmonizálja. Ugyanakkor nem módosítja a bejövő és kimenő sugárzásokat (transversalis hullámokat), és így nincs hatással a telefonhívás hangminőségére.

A bizonyíték

A CommuniGuard használata egyszerű és biztonságos. Hatásosságát vizsgálták az EUTROPA Intézetben Németországban, de működése mérhető biorezonanciás vizsgálatokkal, illetve hő-teszt és élővércsepp vizsgálatokkal is.

Az alábbi képeken látható egy hő-tesztes és egy élővércsepp vizsgálat eredménye.
Az első képen a kiinduláskori állapot látható, a középsőn a 4 perc védelem nélküli mobiltelefonálás után, a harmadik képen pedig szintén 4 perc telefonálás után, de a CommuniGuard használatával.

Jól kivehető, hogy a fólia használatával a melegedés elmaradt, és a vérlemezkék összetapadása is csak mérsékelten figyelhető meg.

Hő-tesztes vizsgálat eredménye a communigurad-dal.

Élővércsepp vizsgálat eredménye a communigurad-dal.

Elektroszmog terhelése természetesen nem csak a mobiltelefonnak van, hanem minden olyan eszköznek, amely elektromos áramot használ. A kérdés már csak az, hogy hány olyan eszköz van otthonában vagy a munkahelyén, aminek közvetlen hatását semlegesíteni érdemes?

Számolja meg a mobilokat, a TV-ket, a bébicsőszöket, gondoljon a notebookra, wifi routerre, és minden olyan elektromos eszközre, ami az életterében van. De ha csak azokat védi le, amelyek napi rendszerességgel és tartósan a közelében vannak, már akkor is sokat tett a káros elektroszmog kiiktatásáért.

Ha szeretne megfelelő megoldást találni az elektroszmog védelemre, akkor itt az ideje, hogy alaposan szemügyre vegye a CommuniGuardot!

Kattintson ide és ismerje meg közelebbről a
CommuniGuard elektromágneses hullám harmonizálót!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!

Manapság a biorezonancia terápiát a szervezet regenerációs- és alkalmazkodóképességének javításában, illetve a környezeti egészségkárosító hatások kivédésében az egyik legígéretesebb módszerként tartják számon.

A BioHarmonex a mobil biorezonancia terápia kiváló eszköze.A biorezonanciával elért nagyszerű eredmények miatt napjainkban egyre nagyobb az igény az olyan biostimulációs eszközökre, amelyek kicsik, olcsók, hordozhatók, egyszerűen kezelhetők és biztonságos megoldást szolgáltatnak minden korosztály számára.

A CaliVita az elsők között ismerte fel, hogy megsokszorozhatja a táplálék-kiegészítők pozitív hatását, ha a szervezetben zajló biokémiai folyamatok szabályozását is támogatja. Így került piacra a CaliVita® Electronics által forgalmazott, nemzetközi hírű kutatók által kifejlesztett, és Németországban legyártott BioHarmonex.

Ez a készülék mellékhatások nélkül erősíti meg a szervezet rendben működő élettani funkcióit. Ugyanakkor újraindítja a blokkolt információátviteli csatornákat, ezáltal helyreállítja a kóros folyamatokat is. Egyszerű alkalmazhatóságának köszönhetően ma páciensek milliói részesülnek biorezonanciás elektroterápiában saját otthonukban.

A biostimuláció alapjai

A BioHarmonex kiigazítja a szervezet bio-kommunikációs tévedéseitA biorezonancia egy olyan eljárás, amely a szervezet sejtjeivel extrém alacsony intenzitású elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

Az eljárás lényege, hogy civilizációnk káros környezeti terhelésének köszönhetően a szervezet bio-kommunikációs irányítórendszere gyakran hibás utasításokat ad a sejtjeinknek, amelyek így hibásan végzik el a feladataikat. Mivel a biokémiai folyamatok egyensúlyának felborulása testünk betegségeinek első állomása, ezért ezek helyreállítása egyúttal az első lépés lehet az újra egészséges életünk felé.

Lednyiczky Gábor, az 1997-es év "Természetgyógyászatért Díj" egyik birtokosa, a téma nemzetközileg elismert legnagyobb hazai szakértője, és egyúttal a BioHarmonex II. fejlesztője szerint, az élő szervezet egy bio-kibernetikai, azaz önszabályozó rendszer. Ha befolyással tudunk lenni ennek a kifinomult irányítórendszernek a működésére, és helyre tudjuk hozni a vezérlés hibáit, akkor ezzel az egészségi állapotunkat is helyrehozhatjuk.

A biorezonancia-terápiával olyan dolgokra tanítható meg a szervezet, amit az korábban már tudott, csak időközben elfejtett. Kattintson ide, és olvasson részletesen az elektromágneses biostimuláció tudományos alapjairól és működési elvéről.

A haladó gondolkodású orvosok számára az teszi vonzóvá a biorezonanciát, hogy a szervezet saját biokommunikációs vezérlő rendszerét használja fel az egészség megőrzésére. Mivel ez a betegségmegelőzés teljesen természetes és holisztikus megközelítése, nemcsak az orvosi szakma számára hordoz lehetőségeket.

A biorezonancia terápián keresztül az egészség megőrzés napjainkra minden hús-vér ember számára elérhetővé vált, így az Ön számára is. Ráadásul, ha szeretné, akkor minden nap, a saját otthonában és minden családtagja számára!

Apa, kapcsold be azt a bio-valamit...

Másfél hónapja hangzott el az a mondat a kislányomtól. Néhány napja használtuk akkor még csak a BioHarmonexet... Reggelente én készítem a reggelit a 11 éves Fanni lányomnak, tízórait csomagolok neki, kávét főzök a feleségemnek. Azonban mielőtt végképp kiderülne, hogy milyen tökéletes férj vagyok, nézzük meg, mi is történt...

A sokoldalú megoldás, BioHarmonex

A BioHarmonex, a család legjobb barátja...A szervezet elektromágneses irányító folyamataiba képesek vagyunk specifikusan beavatkozni a BioHarmonex által közvetített jelek segítségével, így célzott terápiára van lehetőség.

Hiszen a BioHarmonex egy olyan elektronikus készülék, amely nagyon alacsony intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki.

Fölöttébb figyelemreméltó jellegzetessége az, hogy 1 Hz és 100 kHz közötti frekvenciatartományban üzemel, ami azt jelenti, hogy egyszerre igen sok biológiai ablakot nyit meg. Vagyis sokkal hatékonyabb, mint a piacon kapható társai.

A BioHarmonex olyan információs csatornán (biológiai ablakon) keresztül adja le jeleit, melyeken keresztül a szervezet kommunikációja zajlik. Mind a 25 programot úgy tervezték meg, hogy az adott testfunkcióhoz vagy testrészhez kapcsolódó sejtszintű elektromágneses aktivitásnak megfeleljen.

A különböző programok részben a prevenciót, részben az egész test harmonizálását szolgálják, segítik a szervezet megújulását, növelik a védekezőképességét, támogatják az anyagcserét, fokozzák a csontépítést, javítják a vérkeringést.

Nyugodt alvás tiszta fejjel...

A BioHarmonex készülék csodálatosan működik. Családomnak és környezetemnek adtam át a készüléket, most csokorba gyűjtve írom le a tapasztalatokat.

Saját magunkon tapasztaljuk meg hatását: nyugodtabb alvás, tisztább fej, csökkenteni kellett a normalizálására szedett vérnyomás gyógyszert. A hirtelen fellépő nagy ízületi fájdalmakat a Fájdalom program a kezelési idő fele alatt csillapította le.

Agyvérzésen átesett, mozgáskorlátozott, szobához kötött testvérem egyetlen Lazítás, majd Méregtelenítő program futtatásának hatására (négy nap telt el azóta) nyugodtan alszik. Minden nap hálásan megköszöni, mert időtlen idők óta ilyen élményben nem volt része.

Fiatal férfi szakmunkás ismerősömnek, aki nem lát már neonfénynél, annyira fáj a szeme, a kezelést követően a könnycsatornája kitisztult és szemei megkönnyebbültek. Idős, sok fájdalomtól gyötört hölgy ismerősöm pedig a Lazítás, majd Örökifjú kezelést követően jó közérzetről számolt be.

Cukorbeteg rokonom, akinek eddig vizeletürítési problémái voltak, többször könnyedén ürít. Egy több gyógyszert szedő szívbetegnél is elősegítette a felesleges víz eltávolítását a Keringés, majd a Vese program lefuttatása.

Nagyon kellemes közérzetet biztosít idősebb korban az Örökifjú, majd a Csont/Szövet program alkalmazása.

Vereckei Lászlóné

BioHarmonex az egész családnak...

BioHarmonex, a család legjobb barátjaA BioHarmonex 25 összetett programot tartalmaz, melyek minden igényt lefednek, a kicsiktől a nagyokig, a gyermekektől az idősebbekig...

A régebbi típusú biorezonanciás készülékeknél gyakori, hogy látszólag nagyon sok programot képesek futtatni, de minden egyes programot egyedileg kell feltölteni és elindítani.

A technika fejlődésének köszönhetően azonban a BioHarmonex beépített és szervrendszerek szerint összevont programokkal rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy a BioHarmonex minden programja egy-egy külön szimfónia, amelyek mindegyike 12-18 alprogramot foglal magában. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a BioHarmonexet lényegesen könnyebb használni, mint más biorezonanciás készülékeket.

Ezt az eszközt kifejezetten otthoni felhasználásra tervezték, ezért a használata nem igényel természetgyógyászati jártasságot, vagy egyéb előképzettséget.

A szervezet önszabályozó és alkalmazkodási folyamatainak javulása már igen rövid, néhány kezeléses használat után mindenki számára észrevehető.

A régebb óta fennálló problémák esetén a legszembetűnőbbek a változások, de a Fájdalom, Lazítás vagy az Edzés után program hatása a fiatalabb és egészséges felhasználók számára is azonnal érzékelhető.

A BioHarmonex programjai

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a BioHarmonex III. készülékben mind a 25 program erősségét 3 választható fokozatban lehet beállítani. Ennek az egyszerű fejlesztésnek köszönhetően a készülék felhasználási lehetőségei megsokszorozódtak. Most nézzük meg egyesével a programokat, az 5 új program a sor végén található.

BioHarmonex Gyermek - A gyermekek speciális igényeiértGYERMEK

A gyors változás, növekedés, fejlődés miatt a gyermek anyagcseréjének speciális igényei vannak. A Gyermek program ezeket a speciális igényeket célozza meg.

BioHarmonex Immun - Immunrendszert megszólító rezgésekkelIMMUN

Az immunrendszert támogató program. Hatékonyan lehet kombinálni olyan egyéb, immunrendszert támogató programokkal, mint a Gyermek, Örökifjú, Méregtelenítő, Nyirokrendszer. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5, 16 és 20 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - Az antioxidáns folyamatokért, és az öregedés lassításháértÖRÖKIFJÚ

Az Örökifjú program a szervezet antioxidáns rendszerét célozza meg. Az antioxidáns folyamatok hatnak a sejtek károsodása ellen, így öregedésgátló hatásuk van. Hatékonyan kombinálható a Méregtelenítő, Keringés, Bioritmus és Meridián programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5, 16 és 18 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - A hormonrendszert célzó programHORMON

A program feladata a hormonrendszer működésének harmonizálása. Ezzel együtt ajánljuk az Örökifjú és a Menses programokat. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 4, 5 és 6 órakor. A Hormon program nem kizárólag a hölgyek programja, a férfiak hormonrendszerére is kedvező hatással van.

BioHarmonex Örökifjú - A jó közérzetért, minden körülmények között.FÁJDALOM

Általános fájdalomcsillapító hatást fejt ki a fájdalomküszöb emelésével. Kitűnően alkalmazható visszatérő migrénes fejfájásra, régóta fennálló ízületi fájdalmakra de a hírtelen támadt sérülések okozta fájdalmak enyhítésére is. Kiemelten ajánlott használni a szervóra szerint 24 órakor.

BioHarmonex Lazítás - Pihenéshez, feltöltődéshez, kikapcsolódáshorLAZÍTÁS

Ezt a programot a mai rohanó világban gyakran előforduló stresszhatások kezelésére ajánljuk.

Legideálisabb este vagy lefekvés előtt futtatni, de napközben is jó szolgálatot tehet egy-egy stresszel teli helyzetben, legyen szó akár vizsgáról, tárgyalásról vagy egy előadás megtartásáról. De kiváló pihenéshez, feltöltődéshez és relaxációs programokhoz is. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 21 és 23 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - A kiemelkedő szellemei teljesítményértIDEGEK

A program célja az idegrendszer működésének támogatása. Ideális mindazoknak, akiknek minden nap kifogástalan szellemei működésre és koncentrációra van szükségük. Hatékonyan használható a Lazítás programmal együtt. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 10, 12, 14, 16, 23 és 24 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - A kiegyensúlyozott, egészséges fogyásértSÚLYCSÖKKENTŐ

Az egyetlen módja annak, hogy a zsír eltávozzon a testünkből, ha kiszabadul a zsírszövetből és a máj lipoproteinné alakítja át.

Ha átalakult lipoproteinné, a sejtek fel tudják venni, hogy energiává alakítsák vagy értéktelen anyagként kiválasszák. Ez a program ezt a folyamatot támogatja. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 13, és 19 órakor.

BioHarmonex Méregtelenítő - A méregtelenítési folyamatok támogatásáhozMÉREGTELENÍTŐ

Akármennyi figyelmet fordítunk is testünkre, méreganyagok mindenképpen felhalmozódnak. A program számos alprogramja a méregtelenítésért felelős szerveinket (máj, vese, lép, hasnyálmirigy és belek) célozza meg. Jól kiegészíti a Légzés, Emésztés, Máj, Vese és Nyirokrendszer program. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 13 és 19 órakor.

BioHarmonex Szem/Látás - A megerőltetésnek kitett szemekértSZEM/LÁTÁS

Ezt a programot különösen azoknak ajánljuk, akik számítógéppel dolgoznak, sokat néznek tévét vagy szemüveget viselnek. Kiegészítésként az Örökifjú program használható. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 10 és 16 órakor. Látásproblémák javítása érdekében naponta többször érdemes futtatni.

BioHarmonex Keringés - A szív- és érrendszer támogatásáhozKERINGÉS

Szív- és érrendszerünk szervezetünk fontos része, mivel oxigént és tápanyagokat szállít a sejtekhez, a sejtektől elszállítja a széndioxidot, és mozgósítja az immunrendszerünket. Egy ilyen rendszerben a sejttevékenység mennyisége magas szintű elektromágneses kommunikációt diktál. Ezt a folyamatot támogatja a Keringés program.

Hatékonyan lehet kombinálni olyan programokkal, mint a Lazítás, Idegek, Örökifjú, Hormon, Bioritmus és Meridián. Valamint emésztést és a méregtelenítést segítiő programokkal, mint a Méregtelenítő, Emésztés, Máj, Vese és Nyirokrendszer. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 6, 11, 16, 19, 23 és 24 órakor.

BioHarmonex Légzés - A megfelelő légzésértLÉGZÉS

Különösen ajánlott azoknak, akik kemény fizikai munkát végeznek, dohányoznak, nagyvárosban élnek, vagy valamilyen légzési nehézséggel küzdenek. Az Örökifjú program kiváló kiegészítője lehet. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 11, 16, 18 és 20 órakor.

BioHarmonex Emésztés - Az emésztési folyamatok optimalizálásáértEMÉSZTÉS

A megfelelő táplálkozás egyik tényezője a jó minőségű étel. De éppen ilyen fontos az a képesség is, hogy az elfogyasztott ételből fel tudjuk venni a tápanyagokat, és a feleslegessé vált salakanyagokat megfelelően ki tudjuk üríteni. Ezen folyamat optimális működését támogatja az Emésztés program.

Lefuttatása célszerű étkezések alatt, puffadás esetén étkezések között, napjában többször is. Hatékonyan kombinálható olyan programokkal, amelyek a gyomor-bél csatornát célozzák meg, mint a Máj vagy a Méregtelenítő program. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 7, 9, 12, 13, 19, 21 és 24 órakor.

BioHarmonex Máj/Hasnyálmirigy - Máj- és hasnyálmirigy működését támogató, illetve védő programMÁJ/HASNYÁLMIRIGY

Ez a program a máj és a hasnyálmirigy harmonikus működését támogatja. A hasnyálmirigy az emésztéshez termel enzimeket, és abban is segít, hogy a sejtek az inzulin nevű hormon segítségével energiaként hasznosíthassák a glükózt.

A máj egyike a legfontosabb anyagcserét szabályozó, tároló szerveinknek, nélkülözhetetlen a megfelelő emésztéshez. A Máj program kiválóan alkalmazható az Emésztés és a Méregtelenítő programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 6, 13 és 21 órakor.

BioHarmonex Bőr - A gyönyörű és egészséges bőrértBŐR

Ez a program a hámréteg és más olyan sejtek feltöltését célozza meg, amelyek az egészséges bőr megóvásához szükségesek. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 14, 18 és 20 órakor.

BioHarmonex Vese - Az optimális veseműködésértVESE

A vese sokféle feladatot lát el szervezetünkben, többek között a hormonrendszer működésének szabályozását, a víz- és sóanyagcserét, valamint a csontszövet anyagcseréjét.

Ez a program a vese és a vizeletkiválasztó rendszer megfelelő működését támogatja. Az optimális eredmények eléréséhez jól kombinálható a Méregtelenítő programmal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5 és 19 órakor.

BioHarmonex Csont - Csontszövetek erősítése, sérülés utáni regeneráció segítéseCSONT/SZÖVET

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a csont statikus anyag, pedig valójában csontjaink ugyanolyan aktívan változnak, mint szervezetünk legtöbb része.

Ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, a csontoknak regenerálniuk kell a sejteket, amelyeknek képesnek kell lenniük arra, hogy a véráramból felvegyék az olyan létfontosságú strukturális ásványi anyagokat, mint pl. a kalcium. A program ezen folyamatokat támogatja. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 16 és 24 órakor.

BioHarmonex Edzés után - A mozgás utáni regenerációértEDZÉS UTÁN

Ez a program azokat a folyamatokat segíti, amelyek az edzés utáni regeneráló és újjáépítő tevékenység során zajlanak. Sportolóknak ajánljuk a versenyeken a mérkőzések közötti gyorsabb regenerációhoz. Jól kombinálható az Örökifjú programmal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 11, 14 és 16 órakor.

BioHarmonex Meridián - A meridiánok működésének harmonizálásáhozMERIDIÁN

A tradicionális kínai orvoslás szerint az emberi testet láthatatlan csatornák, meridiánok hálózzák be. A meridiánok fontos szerepet játszanak szervezetünk különféle szerveinek és testrészeinek kommunikációjában és koordinálásában.

A Meridián program egyidejűleg stimulálja és harmonizálja az összes meridiánt, hogy segítse az optimális anyagcserét. Nagyszerűen kiegészíti a Bioritmus program. A Meridian és Bioritmus programokat szinte mindenki naponta lefuttathatja, aki egyszerűen "jól akarja érezni magát a bőrében".

BioHarmonex Bioritmus - A harmónikus bioritmusértBIORITMUS

A program elősegíti bioritmusunk egyensúlyát. A világon egyetlen embernél sem állandó a fizikai, érzelmi és intellektuális állapot és képesség, hanem ciklikus változásnak van kitéve, amelyet biológiai ritmusnak hívunk. Különösen ajánlott váltott műszakban dolgozók, sokat utazók, időzónát gyakran változtatók részére.

A Bioritmus program alkalmazható a Lazítás, Meridián, Antifront és Keringés programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 10 16 és 21 órakor.

BioHarmonex Menses - A természetes nőiességértMENSES (új)

Spirituális szemlélet szerint nyilvánvaló kapcsolat van a holdfázisok és a nők 28 napos ciklusa közt, ami alapvetően befolyásolja a női "természetet". A program rezgései segítenek a női ciklus "hangolásában". Kiegészítőként ajánljuk a Hormon, Bőr, Méregtelenítő és Bioritmus programokat.

BioHarmonex Prosztata - Az érett, középkorú és idős férfiaknakPROSZTATA (új)

A program különösen középkorú és idős férfiak számára ajánlott a prosztata mirigy helyes működésének támogatására. Jól kombinálható a Vese, Bioritmus és Örökifjú programokkal.

BioHarmonex Antifront - Jó hangulat, bármilyen időjárás eseténANTIFRONT (új)

Néhány ember érzékenyen reagál az időjárási frontok változására. Az időjárás változáskor tapasztalható elekrtometeorologiai jelenségek módosíthatják biokommunikációnkat, és ezzel magyarázhatóak a frontérzékenyek tünetei.

A legtöbb ember könnyen túlteszi magát ezeken a változásokon, de sok esetben ez áll az ideges, lobbanékony viselkedés mögött. Jól kiegészíthető a Fájdalom, Keringés és Bioritmus programokkal.

BioHarmonex Mentális feltöltődés - A megfelelő pihenésért, magas megterhelés esetén isMENTÁLIS FELTÖLTŐDÉS (új)

A program használatát elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyakran, hosszú vagy egyre növekvő intenzitású stressznek vannak kitéve. Valamint olyan szituációkban, amikor kiemelkedően fontos a mentális stabilitás (pl. vizsgaidőszak). Hatását erősítik az Idegek, Lazítás, Keringés és a Bioritmus programok.

BioHarmonex Nyirokrendszer - Az egészséges nyirokműködésértNYIROKRENDSZER (új)

A nyirokrendszer az immunrendszer fontos része. Sejtjei jelen vannak mindenhol a szervezetben, ahol idegen anyagokkal találkozhatnak. A program a nyirokrendszer optimális működését támogatja. Kiegészítőként használható az Immun, Keringés és Méregtelenítő program.

Szervóra szerint

A szervek aktív időszakai a kínai szervóra szerintMert mindennek megvan a maga ideje!

A BioHarmonex már önmagában is egy különleges készülék, de előprogramozási lehetősége olyan kincs, ami egyesíti magában a modern tudomány és az ősi gyógymódok erejét!

A hagyományos kínai orvoslásban a szervezet működését a Jin és Jang energiák áramlása, ezek egyensúlya, illetve egyensúlytalansága jellemzi. Így az egyes szervek, és ezen keresztül az egész test egészséges működéséért is felelnek.

Mint ahogy a szervezet, úgy az egyes szervek is meghatározott időrend szerint működnek. Míg a testünk naponta, havonta és évente ismétlődő ritmust követ, addig szerveink bioritmusa az egyik óráról a másikra változik.

A hagyományos kínai orvoslás szerint a 12 szerv közel kétóránként birtokolja az energiák aktivitását, és ugyanilyen gyakorisággal az ellentétes póluson pihennek is. Az aktív órák egyúttal az egyes szervek befogadó időszakai, kommunikációs ablakai is.

Ha a BioHarmonex programjait azokban az órákban futtatja, amikor a megszólított szervek a legaktívabbak, akkor azzal az egyes programok hatványozott hatását érheti el.

Persze az előprogramozhatóság jó szolgálatot tehet akkor is, ha idősebb nagyszülőnek szánja a BioHarmonexet, aki önállóan már nem boldogulna a programok kezelésével.

Egy gyermekjáték egyszerűségével

Bioharmonex, egy gyermekjáték egyszerűségévelA BioHarmonex 25 programot tartalmaz, és minden egyes program több alprogramból áll.

Ezek a programok és alprogramok szabályozzák az elektromágneses jel frekvenciáját, amplitúdóját, intenzitását és impulzusát, így célozva meg egy-egy biológiai ablakot.

Minden program körülbelül 25-30 percig tart és a készüléktől 1,5 méteren belül hoz létre rezonanciát. Ha társaságban van, akkor ebben a hatókörben tartózkodók szintén részesednek a kedvező elektromágneses terápiában. A készülék hátlapjának irányában mérhető erőteljesebben a hatás, ezért lokális fájdalmaknál és sebgyógyításnál ezzel az oldalával helyezze a kezelendő felületre.

A készülék nagy előnye, hogy nem kell órákig egy mágnes-ágyhoz láncolva feküdnie, mert a BioHarmonex hordozható, és minden élethelyzetben alkalmazható, legyen az tárgyalás, munka, házimunka vagy otthoni tévézés. Kattintson ide, ha kíváncsi rá, hogy mi a különbség a mágnes-ágyas megoldások és a BioHarmonex között.

Naponta 6-9 különböző programot érdemes futtatni, illetve egy-egy programot többször, állapottól függően akár 2-3 alkalommal is. A biorezonanciás terápiát alkalmazó orvosok általában azt javasolják, hogy ennél többször felesleges, mert nem növeli tovább a terápiás hatást.

Rendszeres gyógyszerszedés esetén, a kúra folyamán ajánlott gyakrabban felkeresni a kezelőorvost, mert a szervezet jelátviteli rendszerének javulásával a szükséges gyógyszeradagot várhatóan csökkenteni kell majd.

A használat során esetlegesen jelentkező szokatlan érzetek fontos információt közölnek a felhasználóval. Célszerű ezeket az érzeteket memorizálni, mivel ezek is az állapotjavulást szolgálhatják. Műtéti hegeknél nagyon ritkán bizsergést érezhet.

BioHarmonex az életem része

Ez a módszer remekül karbantartja, illetve folyamatosan javítja az egészségi állapotomat. Már sokkal egészségesebbnek mondhatom magam mint 5-6 évvel ezelőtt... Állandóan a rendelkezésemre áll - otthon, munkahelyen, de még az utazások alatt is. Azonnal segítségemre van, nekem ez a háziorvosom!

Biztonságos regeneráció

A BioHarmonex biztonságos segítség az egész családnakHasználata igen biztonságos, mivel az extrém alacsony intenzitású elektromágneses tartományban működik. Vagyis a legtöbb, a mindennapi használatban alkalmazott elektromos készülékeknél kisebb térerővel.

Ezek az extrém alacsony intenzitású jelek csak térerőmérővel mérhetők.

Használata ezért engedélyezett beépített szívritmus szabályozó (pacemaker) készüléket hordozó betegeknél, és a súlyos pszichikai, idegrendszeri és rosszindulatú daganatokban szenvedő betegek adjuváns kezelésében is. (Pacemakerrel rendelkezők saját megnyugtatásuk érdekében, kérjék ki orvosuk véleményét.)

Harmonizálja életét BioHarmonex-szel!Ennek az intenzitásnak minden eddigi elektrofiziológiai tapasztalat szerint teljesen veszélytelen a felhasználása. Minden magyar és nemzetközi szabvány szerint korlátozás nélkül, tehát a csecsemőkortól életünk végéig, napszaktól és tevékenységtől függetlenül alkalmazható.

A szervezet optimális tápanyagellátásának biztosításával és a biorezonancia terápia együttes alkalmazásával jelentősen hozzájárulhat egészsége védelméhez, és szervezetének regenerációs képességét akár többszörösére is növelheti.

Ha pedig megelőzési célból futtatja a BioHarmonex programjait, akkor a betegségeket hírből sem fogja ismerni!

Kattintson ide, és ismerje meg
az új generációs BioHarmonex készüléket!

Programozható egészség, BioHarmonexMegrendeléséhez most ajándékba adunk egy 64 perces DVD felvételt, amelyen Dr. Kohán József mutatja be a korábbi BioHarmonex készüléket, és az egyes programok gyakorlati alkalmazhatóságát.

Sőt! Ha még nem teljesen biztos benne, hogy a BioHarmonex lesz az Ön számára a legjobb választás, a DVD-t akkor is megkaphatja ajándékba. Csak írja meg csomagküldési adatait és telefonszámát az ügyfélszolgálatnak, és mi ingyenesen elküldjük Önnek ezt az exkluzív felvételt *.

*A DVD-t CaliVita tagok is megrendelhetik 1.000Ft/db áron.

Megnézem előbb a BioHarmonex technikai részleteit közelebbről!

Rendelje meg tagi áron 25% kedvezménnyel,
és ráadásul mi még meg is ajándékozzuk Önt!

A BioHarmonexhez most ajándékot kap!

A BioHarmonex wellness célú eszközként került forgalomba, nem gyógyászati segédeszközként. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Arra tervezték, hogy a biorezonancia tudományos alapelveit felhasználva a test különféle területeit segítse, az optimális egészségi állapotot és az anyagcsere-folyamatokat támogassa. Az egészséges étkezési szokásokkal, minőségi táplálék-kiegészítőkkel és rendszeres testmozgással együtt még egy eszköz arra, hogy hozzájáruljunk a fizikai és mentális egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.

Manapság egyre többet hallunk a természetgyógyászok és holisztikus szemléletű orvosok által használt biorezonancia terápia és diagnózis alkalmazásáról.

Sokan azonban kételkednek, hiszen az orvoslásnak olyan módszere ez, amely a hullámtanban kevésbé járatos emberek számára inkább tűnik misztikusnak, mint tudományosnak. És miért is hinnénk el azt, amit nem értünk?

Lássunk tehát egy közérthető magyarázatot a biorezonancia működéséről, és hogy milyen lehetőségeket tartogat számunkra a biorezonancia terápia...

A XXI. században már idejét múlttá vált az a newtoni fizikát félreértők által hangoztatott felfogás, miszerint az anyagi világ különálló és egymástól független szilárd testekből tevődik össze.

A modern tudomány ma már arról beszél, az általunk érzékelhető fizikai síkon megtapasztalható világ egy igen bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló, érzékenyen összehangolt rendszer.

Ezen belül az emberi szervezet sem csupán egy molekulából felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye.

Lednyiczky Gábor
Hippocampus, Electromagnetic bio-communication

A jövő tudománya

Biorezonancia, a jövő orvostudományaA holisztikus gondolkodású tudósok szerint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának, és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa egyben.

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása.

A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén, és ezen rezgések újrahangolásán keresztül, új távlatok nyíltak meg az orvoslásban. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.

Rész és egész...

A biorezonancia alapja a Schumann-hullámA földfelszín és az ionoszféra közötti mágneses kölcsönhatások eredményeképpen egy rendkívül alacsony, 7.8 Hz frekvenciájú rezgés mérhető bolygónkon mindenütt (Winfried Otto Schumann, München, 1952). Ennek a természetes elektromágneses rezgésnek sokáig nem is tulajdonítottak jelentőséget.

A Schumann-hullámok 1978-ban kerültek az érdeklődés középpontjába, amikor kiderült, hogy megegyeznek az emberi agy 7-10 Hz-es alfa-hullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán jelentkeznek a hippocampusban.

Mint később kiderült, a Schumann-hullámok az egész bolygónkat körbeölelő elektromos mezőt alkotnak, így ez a rezgés a Föld összes emlősénél azonos.

EM

A Biorezonancia a NASA kutatásainak köszönheti a felgyorsult fejlődésétEz az elektromágneses (EM) tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk sejtjeinek másodpercenkénti sokezer kémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.

A NASA megfigyelései igazolják, hogy az űrállomásokon, ahol a Föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul. Ennek a felismerésnek köszönhetően, a Schumann-hullámokkal megegyező elektromágneses mezőt gerjesztettek az űrállomásokon, hogy az űrhajósok egészségi állapotát fenn tudják tartani.

A kutatások során azonban felismerték a lehetőségét annak is, hogy ezeknek az elektromágneses erőtereknek a szabályozásával a legénység egészségi állapotát a távolból felügyelni és szükség esetén gyógyítani is lehetséges.

Ahogy az a tudományos felfedezésekkel lenni szokott, a biorezonancia kutatás is felgyorsult a NASA érdeklődésének köszönhetően.

Rezgés az egész élet

A biorezonanciával a sejtek kommunikációja mérhetőSok kicsi sejt, sok kicsi rezgés...

Az emberi testet sejtek, szövetek alkotják, melyek mindegyike táplálkozik, energiát termel és funkciójának betöltése közben valamilyen anyagcsereterméket hoz létre. Már az 1980-as években F. A. Popp utalt rá, hogy a testünkben másodpercenként vegyi folyamatok milliárdjai (3x1016 vegyi folyamat/sec) mennek végbe. Ez sejtenként és másodpercenként közelítőleg 7.000 kémiai reakciót jelent.

Mae Wan Ho, a genetikus biokémia doktora fedezte fel, hogy a sejtek minden biokémikus folyamatát megelőzi egy elektromágneses aktivitás. Ezzel megszületett a biológia egy új korszaka, a kvantum-biológia.

Az élet, kémiai anyagok által hordozott elektromágneses energiák végtelenül intelligens kölcsönhatása.

dr. F. K. Bellokossy
Denver, Kolorádó állam

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső energia hatására elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál.

A hormonális és az idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio-kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős. Ennek mérhető elektromos tevékenységből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.

A hullámok ereje

A biorezonancia alapját az a megállapítás képezi, hogy az anyagnak van egy materializálódott formája és van egy elektromágneses tulajdonsága is. Vagyis, ahogy a különböző elektronok mozognak a molekulákban, állandó kölcsönhatásban, kommunikációs összeköttetésben állnak a környezetükkel.

Mivel az emberi szervezet több milliárd sejtből épül fel, számos folyamatnak kell egyszerre tökéletes sorrendiséggel megvalósulnia. Ez óriási szervezési munkát és megfelelő sebességű irányítást igényel. Elég egy-egy kis kicsúszás, és már nincs is megfelelő sorrend, vagy megfelelő alapanyag a következő sejt-művelethez.

A biorezonancia egy olyan eljárás, amely a sejtekkel elektromágneses jelek segítségével kommunikál. Az eljárás lényege, hogy ha bármilyen külső hatásra (és abból akad bőven) a sejtek hibás utasításokat kapnak, akkor ez az elváltozás mérhető és még idejében helyrehozható.

Interferencia

A biorezonancia a hullámtan tézisein alapulAhhoz hasonlíthatjuk, mikor egy zeneszám hallgatása közben a hangulatunk megváltozik. Ha rossz a kedvünk, a kedvenc zenénk meghallgatása helyrehozhatja lelki állapotunkat. A hibásan működő sejtjeink "rosszkedvűek", a biorezonancia pedig a "kedvenc zenéjük", amely rendkívül finom, alacsony intenzitású rezgésekkel újra felhangolja sejtjeinket.

Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltás jelenségein alapul. A rezonancia tulajdonképpen a különböző hullámoknak a találkozása során kialakuló jelenség, amelynek kimenetele attól függ, hogy a hullámok milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában. Tehát míg egyes hullámok erősítik, mások gyengítik vagy teljesen kioltják egymás hatását.

Sejtbeszéd

William Ross Adey felfedezésével a biorezonancia alapjait fektette le.W. Ross Adey baromfiból származó agysejteket vizsgálva arra jutott, hogy a sejtek rezgésekre tanúsított reakciója a frekvenciától és a jel intenzitásától is függ. A jelek továbbítása a szövetekben lévő proteinláncok közötti gyenge kötőerőnek köszönhető. Ezért csak akkor léphet fel a jeltovábbítás, ha az elektromos impulzus elég intenzív ahhoz, hogy gerjessze ezeket a proteinláncokat, de nem olyan nagyfokú, hogy attól a láncok szétváljanak.

A sejtek tehát megszűrik, hogy milyen jeleket engednek be. Ezért javításukhoz ismerni kell, hogy melyik típusú sejt, milyen frekvencián kommunikál, mert mindegyik sejtet a saját nyelvén kell megszólítani.

Ezt a kommunikációs rést Adey-ablaknak, vagy biológiai ablaknak nevezik. Ennek köszönhető, hogy a biorezonanciás terápiáknak nincsen káros mellékhatásuk, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket mégcsak meg sem hallják a sejtek.

Ok és okozat

A biorezonancia terápia kiigazítja a diszharmónikus hullámokatAlaptézis, hogy nincsen patológiás működés patológiás rezgések nélkül. Tehát a betegség minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a szervezet elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában.

Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük.

A kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. Ez azt jelenti, hogy ha betegség esetén ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg.

Tehát arra kell figyelni, hogy a megfelelő nyelven, a megfelelő hangerőn és megfelelő hosszan beszéljünk a megfelelő sejtekhez. És természetesen, hogy megfelelő dolgokat mondjuk nekik...

Víz emlékezet

A biorezonancia terápia hatását a vízmolekulák őrzikA kérdés már csak az, hogy mennyi ideig tartható fenn ez az információ a sejtekben.

A szervezet meg tudja őrizni a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket, és pedig a szervezet nagy részét alkotó vízmolekulák segítségével. Természetesen ennek a vízmemóriának az információhordozó képessége nagymértékben függ a szervezet hidratáltsági állapotától is.

A víz molekula dipólusos tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy az egyik oldala inkább negatív, a másik oldala pedig inkább pozitív. A negatív a pozitívval kapcsolódik össze, így ezek a térben óriási variációs lehetőséggel képesek elrendeződni. Ez adja a sejtek biológiai emlékezetét.

Sajnos ez a tároló nem örök, hiszen a külső környezeti hatások idővel felülírhatják ezeket a jeleket, viszont hosszabb ideig megőrződnek, ha újra és újra megismételjük a kezeléseket.

Alternatívák

Otthon használható biorezonanciás készülék, a BioHarmonexA biorezonanciának két ágazata van. Az egyikben a beteg rezgéseinek mérése után azok specifikusan módosítva visszavezetésre kerülnek a páciensre. Ezzel mód nyílik a diagnosztikára és a személyre szabott terápiára is.

Hátránya a terápiás alkalmazásban, hogy bár vivőanyagokkal napokig fenntartható az elektromágneses stimuláció, jelentős eredmény csak hosszabb távú kezelésekkel érhető el, ami pedig jelentős költséggel jár.

A biorezonancia másik iránya, a bárki által könnyen használható, kifejezetten otthoni alkalmazásra fejlesztett készülékek. Ezek diagnosztikai célokra nem alkalmasak, de különböző terápiákra annál inkább, különösen a megelőzési szakaszban.

Az ilyen készülékekbe előre kidolgozott frekvencia tartományokat építenek be, amelyek különböző működési zavarok vagy betegségek esetén segítenek helyreállítani a szervezet egyensúlyát. Használatukkal orvosi felügyelet nélkül tartható fenn a folyamatos elektromágneses biostimuláció.

Kattintson ide és olvasson bővebben a BioHarmonexről, amely a húsz legfontosabb "sejt-nyelvet beszéli".

Egészséges rezgéseink

Az orvostudomány fejlődésével egyre több szakember figyelme irányul a prevencióra és a mellékhatásoktól mentes "természetes gyógymódokra". Az utóbbi idők kutatásai mind a regenerációs képesség javításában, mind a környezeti egészségkárosító hatások kivédésében a biofizikai orvoslást említik a legtöbb sikert ígérő módszereként.

A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját.

Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe igen sokrétű, és káros mellékhatása sincs. Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha - egészséges korában - már tudott.

Prof. Dr. Sci. Med. Valéria Szedlák-Vadócz

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!

A család legjobb barátja

Az otthoni biorezonancia terápia különleges képviselője ez a készülék, amellyel a szervezet elektromágneses irányító folyamataiba vagyunk képesek specifikusan beavatkozni.

Az új generációs BioHarmonex elő-programozási lehetősséggel, állítható programerősséggel, nyakpánttal és színes LCD kijelzőjével, valamint 3 db tölthető elemmel van ellátva.

A beüzemelés után indítsa el a kívánt programot, válassza ki a programerősséget, majd helyezze el a test másfél méteres közelségében a készüléket és élvezze a hatását.

Újdonságok a BioHarmonex III.-ban

A legfontosabb újítások a régebbi típusú BioHarmonex készülékhez képest:

 • 5 új program (menses, prosztata, antifront, mentális feltöltődés, nyirokrendszer)
 • minden program erőssége 3 fokozatban állítható,
 • akkumulátoros, hálózati és ceruzaelemes működtetési lehetőség
 • színes háttérvilágítás

Műszaki adatok:

Modell: BioHarmonex® BH3
Kijelző: LCD 1.8" (220 x 176 pixel), FTF
A ház anyaga: ABS műanyag
Menü nyelvei: 20 nyelvű menürendszer: albán, angol, bosnyák, bulgár, cseh, francia, holland, horvát, lengyel, macedón, magyar, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, török
Méret: 105 x 67.5 x 21 (mm)
Súly: 120 g az elemekkel együtt
Működési elv: Pulzáló mágneses tér-gerjesztő
Frekvenciatartomány: 1 Hz - 100 kHz
Kimenő jel: Pulzáló mágneses tér. A pulzálás alakja négyszög.
Pulzusjelző ciklus: 20%. A készülékház felszínén és a belső tekercs közepén mérhető mágneses indukció: 205 / 170 / 85 µT a választott erősségtől függően.
Tápellátás: 3 x AAA NiMH újratölthető elem. Az elem teljesítménye: 1.000 mAh
A töltő adatai: elsődleges 110 - 240 V AC, 50/60 Hz, 0.2
másodlagos: 6 V, 1 A
Töltési idő: kb. 3 óra
Működési hőmérséklet: +10 - +45 Celsius fok
Páratartalom: Maximum 90% relatív páratartalom
A használati útmutató itt letölthető Made in EU (Germany)

Garancia:

A jótállás időtartama a termék megvásárlásától számított huszonnégy (24) hónap, mely jótállási időtartam a készülékkel adott tölthető ceruzaelemekre nem vonatkozik.


Ár 234 065 Ft
Bonus Pont 6000

Tovább a biztonságos megrendeléshez »
Válassza a regisztrációt, és szerezze meg a kedvezményes áron!

A BioHarmonexhez most ajándékot kap!


Programozható egészség, BioHarmonexMegrendeléséhez most ajándékba adunk egy 64 perces DVD felvételt, amelyen Dr. Kohán József mutatja be a korábbi BioHarmonex II. készüléket, és az egyes programok gyakorlati alkalmazhatóságát.

Sőt! Ha még nem teljesen biztos benne, hogy a BioHarmonex lesz az Ön számára a legjobb választás, a DVD-t akkor is megkaphatja ajándékba. Csak írja meg csomagküldési adatait és telefonszámát az ügyfélszolgálatnak, és mi ingyenesen elküldjük Önnek ezt az exkluzív felvételt *.

A BioHarmonex wellness célú eszközként került forgalomba, nem gyógyászati segédeszközként. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Arra tervezték, hogy a biorezonancia tudományos alapelveit felhasználva a test különféle területeit segítse, az optimális egészségi állapotot és az anyagcsere-folyamatokat támogassa. Az egészséges étkezési szokásokkal, minőségi táplálék-kiegészítőkkel és rendszeres testmozgással együtt még egy eszköz arra, hogy hozzájáruljunk a fizikai és mentális egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz.

 

Megszerezheti kedvezményes áron, részletfizetéssel is! A részletekért kattintson a Kamatmentes részlet leírásunkra.

Hasznos linkek a témában: