Biztonságos és természetes méregtelenítés alvás közben

Szennyezett világban éljük a mindennapjainkat. A modern kor mérgeit egyre nagyobb mennyiségben szívjuk be a levegővel, esszük meg ételeinkkel és isszuk meg a csapvízzel együtt.

Ezért mára általánosan elfogadott nézet, hogy rendszeresen méregteleníteni minden korosztálynak kötelező...

Méregtelenítéshez használjon DetoxPatch tapaszt!A különböző toxinok, mint a gyógyszerek, a rovarirtók, a nehézfémek és a különböző ipari szennyeződések az ellenségeink, amivel napról napra meg kell küzdenünk.

A korábban ártalmatlannak hitt, egészségkárosodást nem okozó vegyi anyagokról egymás után derül ki, hogy rombolják az emberi egészséget, többek között rákkeltőek, megzavarják immunrendszerünk vagy éppen hormonrendszerünk működését.

Bizonyított, hogy az allergiás és daganatos megbetegedések jelentős részéért is a mindennapi életben használt vegyi anyagok a felelősek. Főleg városi probléma, hogy a babakocsi, vagy a sétáló kisgyermek, bőven a szmoghatár alatt halad, míg a 170 cm-es szülő már relatív "friss" levegőt szívhat. A méreganyagok terhelése a gyermekeinkre nézve fokozott kockázat, mivel ők még kevésbé képesek lebontani ezeket.

Az egészségünk fenntartása érdekében saját mérgeink ellen kell védekeznünk a rendszeres méregtelenítéssel. Szervezetünk több fronton is küzd a toxinok kiürítése érdekében. A nyirokrendszer a nyirokereken és nyirokcsomókon keresztül összegyűjti a sejtek között felhalmozódott mérgeket és lebomlott anyagokat.

A légzőszervek a kifújt levegővel a vízoldékony anyagoktól igyekeznek megszabadítani minket. A gyomor-bélrendszer (a máj, az epehólyag és a vastagbél) a táplálékból megmaradó hasznosíthatatlan anyagokon kívül a májból ürülő zsíroldékony mérgeket távolítja el az epével. A vese a máj által vízoldékonnyá tett méreganyagokat választja ki, és a bőr is a vízoldékony mérgek leadására képes.

Reflexológia

Méregtelenítéshez használjon DetoxPatch tapaszt!A test a bevitt méreganyagoktól igyekszik minél előbb megszabadulni.

Amennyiben túl sok a méreganyag és a szerveink nem tudják a megfelelő ütemben üríteni ezeket, akkor a szervezetünk a toxinokat ásványi anyagokhoz köti és elraktározza, lehetőleg minél messzebb a szívünktől.

A sok évszázados múltra visszatekintő keleti orvoslás szerint a toxinok a nap folyamán lefele vándorolnak a testünkben, hogy a létfontosságú szervektől minél távolabb rakódjanak le.

Ezt a modern orvoslás kutatásai azzal magyarázzák, hogy a szervezetünkben jelenlévő toxinok többségének magasabb a molekulasűrűsége, mint a szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének, ezért ezek a szennyeződések az alsó végtagok felé haladnak.

A reflexológia létjogosultságát Froneberg német ideggyógyász bizonyította. Elmélete szerint testünk bizonyos területein, mint például a talp és a tenyér, tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az úgynevezett reflexzónák. Milyenségükből következtetni lehet belső szerveink állapotára, illetve ingerlésükkel hatást tudunk gyakorolni rájuk.

A talpunkon több mint 60 akupunktúrás pont helyezkedik el. A lábfej felső harmada általában a testünk felső harmadában, az ív a test közepén, a sarok pedig a test alsó harmadában található szervekhez tartozik. Amennyiben ezeket a pontokat stimuláljuk, az serkenti a szervek és a test nyirok-, illetve vérkeringését, és így a lerakódott méreganyagok távozását is.

Ázsiai természetgyógyászok vizsgálatai szerint a talpunkon elhelyezkedő reflexzónákon keresztül tudjuk hatékonyan, ugyanakkor nagyon kímélően megtisztítani szervezetünket. A Távol-Keleten kifejlesztett talp-tapaszok az akupresszúrás pontokon keresztül kivonják, majd magukba szívják a lerakódott méreganyagokat.

Gyógynövények

Méregtelenítéshez használjon DetoxPatch tapaszt!CaliVita által továbbfejlesztett talp-tapasz a nyugati technológiát használva juttatja el Önhöz a keleti bölcsességet.

A Detox Patch a reflexológia alapelve szerint, a talpon található reflexpontokat kezeli, ezen keresztül jótékony hatást fejt ki a szervezet más részeire és általános egészségi állapotunkra. A tapasz a talp stimulálásával a reflexológia elvei alapján támogatja a szervezet regenerációs képességét.

A természetes növényi összetevőket gondosan választották ki, hogy a hatóanyagok képesek legyenek a felhalmozódott méreganyagokat eltávolítani. A transzdermális (bőrön keresztül alkalmazott) technológia alapja, hogy az alkalmazott gyógynövények a bőrön keresztül is magukba tudják szívni a méreganyagokat.

A Detox Patch talp-tapasz összetevője a szerves Agaricus gomba Braziliából, amelyről Prof. Dr. Fachet József rákkutató, immunológus igazolta, hogy hatóanyagai gátolják a daganatok keletkezését, növekedését és szóródását. Bár a talp-tapaszba nem ezért a tulajdonságért került, hanem mert rendkívül jó hatással van az immunrendszer működésére és a méregtelenítő folyamatokra.

Méregtelenítéshez használjon DetoxPatch tapaszt!A szibériai ginszeng általános roboráló és immunrendszer erősítő hatását már mindenki ismeri. De a kutatásokból az is kiderült, hogy különösen a nyiroksejtekre van kedvező hatása, illetve javítja a tüdő munkájának hatékonyságát, és növeli az oxigén felhasználást.

A faecet a bambusz-, ciprus- és eukaliptuszfa finomított nedvéből származó, komplex összetevő a lehető legjobb természetes, kíméletes, de hatékony méregtelenítő, amelynek sterilizáló hatása is van. A faecetet és a bambusznedvet ötször sűrítik össze, amíg porrá nem alakul. A szárító fázis több mint 8 hónapig tart és különleges tisztaságot biztosít.

Az achyrantis gyökér jelentősen javítja a vérkeringést. A platicodon grandifloum gyógynövény hatékonyan védi a tüdőt, valamint a torkot. A caragana sinica jótékony a csontritkulás és magas vérnyomás ellen.

Az artemisia ewayamogi-t a máj és a belek gyógyítására, a látás védelmére, a vérnyomás és az immunrendszer erősítésére használják. A paeoniiae rubrae gyökér javítja a vérkeringést, enyhíti a székrekedést, a bélgörcsöt, a vérhast, az alhasi fájdalmat és a káros baktériumok ellen is hatékonyan alkalmazható.

Természetes melegítő

Méregtelenítéshez használjon DetoxPatch tapaszt!A talptapasz további összetevője még a turmalin féldrágakő is, mely segíti a keringést, csökkenti a stresszt, támogatja a szervezet regenerációs folyamatait és serkenti a talp reflexpontjait. Negatív ionokat és távoli infravörös hőt bocsát ki természetes módon, így biztosítja a gyógyító anyagok behatolását és a mérgek távozását

A kiváló minőségű gyógynövények mellett ez az infravörös hő (FIR), illetve az általa kiváltott jótékony folyamatok eredményezik a Detox Patch talp-tapasz fantasztikus hatását. Ahogy a tapaszok felmelegednek, a bőrünkön található pórusok kinyílnak, és a felhalmozódott méreganyagok távoznak a bőrön keresztül a vérből és a nyirokrendszerből.

A tapaszok által keltett dunszthatás az infravörös fény melegítő tulajdonságát utánozza, megnövelve ezzel a fehérvérsejtek számát, ami jobban működő immunrendszert eredményez.

Kinek, hova?

Méregtelenítéshez használjon DetoxPatch tapaszt!A Detox Patch talp-tapasz használata jótékonyan hat a stresszes, szorongó életünkben.

Nyugodt szívvel alkalmazhatja álmatlanság, fejfájás, kötőszövet-izom fájdalmakra, ízületi gyulladásra és legyengült immunrendszer megerősítésére. Csökkenti a rossz közérzetet, melyet érzelmi megterhelés válthat ki.

Óriási előnye más módszerekkel szemben, hogy teljes biztonsággal használható akkor is, amikor egy hagyományos tisztító kúra nem javasolt, mert túlságosan megterhelné a szervezetet. Akár szívbetegek, magas vérnyomásban szenvedők is nyugodt szívvel alkalmazhatják, sőt gyermekeink méregtelenítésére is kiválóan alkalmas!

A tapasz használata nagyon egyszerű és praktikus. A Detox Patch-et a talpra kell ragasztani, lehetőleg arra a területre, ahol a beteg vagy renyhébben működő szerv akupunktúrás pontjai vannak. A tapasz dobozában található leírás segít majd a választásban.

Alkalmazható egyéb fájdalmas testtájékon, hogy eltávolítsa a mérgeket az adott területről. De ilyenkor érdemes egyidejűleg a talpon is alkalmazni, hogy a maximális tisztító hatást elérjük. Zúzódásokra és horzsolásokra helyezve csökkenti a duzzanatot, a fájdalmat, valamint a gyulladást. Közvetlenül a szemre viszont soha ne tegyük! Szemproblémák esetén tegyen a füle mögé, vagy a halántékra egy-egy tapaszt.

Rendszeres méregtelenítés

Méregtelenítéshez használjon DetoxPatch tapaszt!A kúra hossza csak az Ön testén múlik. Az eredményt a saját szemével láthatja mikor reggel a levett talp-tapaszokat megnézi.

A párnákon lévő elváltozások sokaknál már 4-5 nap múlva megszűnnek, de ha még az utolsó napon is sötét színű eredményt kapunk. Ilyenkor érdemes a kúrát egy hét elteltével megismételni. Ez természetesen annak a függvénye, hogy a szervezete mennyire telített méreganyagokkal.

Ha az első alkalommal nem lát a tapaszon elváltozást és elszíneződést, akkor nem tudott megindulni a méregtelenítő folyamat. Ebben az esetben esténként vegyen szódabikarbónás meleg lábfürdőt 7-14 napig. Ez megnyitja a talp méregtelenítő pontjait, és ez után már a tapasz magába tudja szívni a komolyabb méreganyagokat.

A Detox Patch kiválóan alkalmazható a mai rohanó világunkban, hiszen nem akadályozza a mindennapi tevékenységeinket. Akkor dolgozik és takarít, amikor Ön éppen pihen. Ez a tökéletes munkamegosztás!

 

Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről a kímélő, de hatékony méregtelenítő Detox Patch talp-tapaszt!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Hírlevél olvasóink írták:

Kedves Mária,

Éppen most ültem a számítógéphez és kezdtem el dolgozni szombat lévén is. Olvasván sorait, igaza van, nagyszerűnek tartom a felszólítását és eleget is teszek neki.

Gyorsan elintézem a dolgaimat a neten és megyek a kertbe, a telekre, pedig megvallom őszintén éppen nem akartam kimenni a telekre sem! - e felhívás kilendített a bezártságból.

Értelme volt és van a leveleinek, sőt más ismerőseimnek is továbbítom őket! Nagyon nagyon köszönöm,

ChatlinLegyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!