Tájékoztató

A vitalland.hu olyan támogatói weboldal, ahol a személyes oldalakat a regisztrált tagok saját tapasztalataikkal egészítik ki. Így az Ön által látogatott oldal egyedi beállításokat is tartalmaz.

Vásárlás

Termékeinket egy jól áttekinthető megrendelő oldalon tudja megtekinteni és megvásárolni. Az összesítőben leellenőrizheti a megrendelt termékek értékét, az esetlegesen fizetendő szállítási költséget, és a megrendelés összértékét.
A Rendelés gomb megnyomása után néhány percen belül kap egy e-mail üzenetet, amelyben megrendelését véglegesítheti. A véglegesítés hiányában megrendelését nem tudjuk teljesíteni.

Szállítási feltételek

A megrendelésekre vonatkozó aktuális szállítási feltételeket itt tekintheti meg.

Hogyan rendelhetek olcsóbban?

Regisztrált tagjaink több mint 100 kiváló minőségű és természetes alapanyagokból készült termékünk közül vásárolhatnak 25%-os árkedvezménnyel már a regisztráció pillanatában.
Minden termékhez Bonusz Pont tartozik. A regisztrált tagok az összegyűjtött pontok mértékében további kedvezményekre jogosultak.

Hogyan regisztrálhatok?

A regisztráció gyors és egyszerű. Költsége sok esetben már az első vásárlással megtérül.

A regisztrációra a megrendelés oldalon van lehetősége, a kedvezménnyel szeretnék vásárolni pont alatt. Mindössze egy több mint 15.500 Ft értékű termék megvásárlásával ingyenesen kaphatja meg a Hálózati Tagságot, annak minden kedvezményével együtt.
A Rendelés gomb megnyomása után néhány percen belül kap egy e-mail üzenetet, amelyben regisztrációját véglegesítheti. A véglegesítés hiányában regisztrációját nem tudjuk teljesíteni.

Ezt követően regisztráljuk Önt a CaliVita hálózatába. Számláját és Tagsági kódját az általunk küldött csomagban fogja megkapni. A csomag átvételével Ön teljes jogú tagja lesz a CaliVita® International hálózatának és az ezen belül működő Vitalland™ hálózatának is. A csomagot GLS futárszolgálat 2 munkanapon belül házhoz szállítja.

Szabályzatok

Ha érdeklődőként vagy vásárlóként látogatja oldalunkat, akkor olvassa el a Vitalland™ működési szabályzatát. Online Kereskedelmi Hálózatunkba történő regisztráció esetén pedig a CaliVita® International működési szabályzatát.