A százévesek gyökere - Rhodiola rosea

…avagy a hosszú, boldog élet ősi titka Tibetből

A közhiedelem szerint, teájának napi fogyasztása 100 éves életkor elérését teszi lehetővé… Önnek milyenek a kilátásai?

A Rhodiola rosea a kelet-európai és az ázsiai népek által évezredek óta ismert. A népgyógyászatban előszeretettel használt növény.

Rhodiola rosea és a nyugodt életTibetben már 1200 évvel ezelőttről is vannak írásos feljegyzések az "aranygyökér", vagy másnéven "sarki gyökér" gyógyító hatásáról.

Alkalmazták rossz hangulat ellen, krónikus fáradtság ellen, a nagy magasságokban jelentkező hegyi betegség ellenszereként, és mint serkentőszert, a munkateljesítmény javítására is.

A modern kor emberének azonban sokkal inkább a stressz okozta tünetek enyhítése, az általános roboráló, antidepresszáns és adaptogén hatása keltette fel érdeklődését.

Mára közel kétszáz faját sikerült azonosítani, ebből - a tapasztalatok alapján - legalább húsz rendelkezik gyógyhatással.

rosavinDe csak a Rhodiola rosea tartalmazza a rosavint és a vele rokonságban álló fitovegyületeket, a rosint, a rosarint, a salidrosiddal együtt.

A múlt században már tudományos igénnyel vizsgálták a Rhodiola rosea kivonatát. Megfigyeléseik alapján adaptogénként kategorizálták. A Rhodiola rosea hatóanyagai erősítik a szervezet ellenálló-képességét a stressz-reakciókat kiváltó fizikai, kémiai, biológiai hatásokkal szemben.

Az utóbbi évek kutatási eredményei megerősítik, a Rhodiola rosea az idegpályák ingerület átviteli képességére, a központi idegrendszerre és a keringési rendszerre gyakorolt pozitív hatását.

A Rhodiola rosea egy különleges adaptogén. Jó néhány olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek a többi adaptogén fölé helyezik ezt a gyógynövényt. Adaptogén hatásának köszönhetően fogyasztója másképp értékeli az élethelyzeteket.

rhodiola rosea és a stresszAz egyik legjelentősebb szerepe ezért a stressz moduláció, mert homeosztázist (egyensúlyállapotot) hoz létre a szervezetben. A Rhodiola rosea ezáltal javítja, vagy visszaállítja a szervezet betegségekkel szembeni ellenállását,elősegíti az immuntoleranciát (felismeri az „önmaga” és „nem önmaga” közti különbséget) és egy mindig éber immunfelügyeletet hoz létre.

A Rhodiola rosea-ról valamennyi ismeretet tekintetbe véve elmondható, hogy antidepresszáns, daganatellenes, szívet védő, keringést javító hatása van, és javítja a központi idegrendszeri funkciókat is.

Kérem, kattintson ide és olvassa el, hogy milyen pozitív hatásokat gyakorol a Rhodiola rosea az Ön szervezetére.

A Rhodiola rosea immáron 1200 éve bizonyítja áldásos hatásait az emberiségnek, ám a nyugati orvoslás még csak most kezdi felfedezni a benne rejlő lehetőségeket.

Ezért folyamatosan különböző vizsgálatoknak vetik alá. A Rhodiola rosea kiváló tulajdonságairól számos kísérlet eredménye is beszámolt az elmúlt években. Ezek közül a vizsgálati eredmények közül olvashatnak itt néhányat az érdeklődők.

Az elmúlt évtizedekben a Rhodiola rosea a tudományos kutatások középpontjába került, mindig újabb vizsgálatoknak vetik alá, amelyeken újra és újra bizonyít.

…természetes nyugalom, mellékhatások nélkül

Rhodiola roseaVan, aki megteheti, hogy felkerekedjen és elutazzon Tibetbe, és ott 3000 méteres magasságban szedjen magának egy kis „aranygyökeret”, mert nehéz napjai lesznek.

Ha azonban Ön nem tudja vállalni a kalandos kirándulást, akkor ajánljuk figyelmébe a Rhodiolin gyógynövénykészítményt, amely természetes megoldást kínál problémáira.

A Rhodiola rosea tartalmú gyógynövénykészítmény értékes megoldást szolgáltathat számos már kialakult betegséggel szemben, és még nagyobb sikerrel alkalmazhatjuk a megelőzés fázisában, idejében megmentve testi és pszichikai épségünket.

"Lányom és én körülbelül két hónapja szedjük folyamatosan a Rhodiolin terméket. Mindkettőnket folyamatosan érnek stresszhatások..."

Nap mint nap feszültségben élni igen nehéz, ezért >>>

…a tibeti szerzetesek nyugalma, most az Öné lehet!

A Swedish Herbal Institute tanulmányából

A Rhodiola rosea-t tartalmazó Rhodiolin készítmény olyan természetes, mint az érintetlen környezet, ahonnan az „aranygyökér” származik.

Győződjön meg Ön is a Rhodiolin természetes hatóanyagú gyógynövénykészítmény kiváló minőségéről. Kérjük, kattintson ide és olvassa el a CaliVita® International termékminőségi ajánlását.

Az adaptogén növényi feszültségoldók szelíd hatású szerek. Alkalmazásuk nem vezet pszichés változások kialakulásához. Nem kell hozzászokástól tartani. Nincsenek toxikus mellékhatásaik, szemben számos szintetikus alapanyagú nyugtatóval.

Mire nyújt természetes megoldást Önnek a Rhodiolin?

  • Ha jól jönne Önnek egy kis nyugalom,
  • Ha úgy érzi, felemészti a stressz,
  • Ha szeretné könnyebben venni az akadályokat,
  • Ha Ön egyébként is ideges típus,
  • Ha Ön újra nyugodt perceket szeretne tölteni szeretteivel,
  • Ha Ön nem szeretne szintetikus nyugtatót használni,
  • Ha Ön szeretne jobb életminőségben élni.

Akkor itt az ideje, hogy megismerkedjen a Rhodiola rosea tartalmú, adaptogén gyógynövénykészítménnyel, a Rhodiolinnal.

"Idegkimerültség, pánikbetegség miatt kezeltek a pszichiátrián. Az alkalmazott gyógyszerektől inkább rosszabbul voltam..."

De végre megtaláltam a megoldást >>>

A Rhodiola rosea adaptogén hatóanyagairól és az Ön szervezetére gyakorolt kedvező hatásairól olvashat orvosi leírás formájában a Nutrition & Health 2001. novemberi számában, Prof. Dr. Szedlák-Vadócz Valéria tollából. Tudományos nyelvezete miatt elsősorban orvosoknak, természetgyógyászoknak ajánljuk figyelmébe, és természetesen minden kitartó érdeklődőnek.

Ez a gyógynövénykészítmény segít Önnek a hétköznapok rohanó forgatagában nyugodt perceket találni, hosszú ideig megőrizni egészségét, rengeteg boldog percet szerezve ez által szeretteinek és természetesen Önmagának.Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Hírlevél olvasóink írták:

Kedves Mária,

Éppen most ültem a számítógéphez és kezdtem el dolgozni szombat lévén is. Olvasván sorait, igaza van, nagyszerűnek tartom a felszólítását és eleget is teszek neki.

Gyorsan elintézem a dolgaimat a neten és megyek a kertbe, a telekre, pedig megvallom őszintén éppen nem akartam kimenni a telekre sem! - e felhívás kilendített a bezártságból.

Értelme volt és van a leveleinek, sőt más ismerőseimnek is továbbítom őket! Nagyon nagyon köszönöm,

ChatlinLegyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!