Vitalland Partnerprogram

Nem csak weboldal tulajdonosoknak...

Mi az egészséges életmód népszerűsítéséért fizetünk Önnek jutalékot!

Támogatói rendszerünk átlátható, egyszerű és teljesen automatizált, jól nyomon követhető és rendkívül kifizetődő!

Küldetésünk, hogy minél több emberhez eljuttassuk az egészséges élet lehetőségét, és megtanítsuk az embereket a betegségmegelőzés fontosságára.

Ha egyetért velünk, és segít nekünk ebben, akkor ezt egyedülálló kifizetésekkel jutalmazzuk! Ráadásul mi a látogatók vásárlásaiból nem csak egyszer fizetünk jutalékot, hanem folyamatosan. Vagyis ha Ön hozzánk irányított ügyfeleket, akik a kedvezményes vásárlás lehetőségért regisztráltak a rendszerünkbe, és ezek a tagok valamely termékünket rendszeresen fogyasztják, akkor a forgalomból a jutalék is folyamatosan, havi rendszerességgel képződik Önnek.

Hogy mennyi ez a jutalék? Az csak a forgalomtól függ, de sok olyan partnerünk van, aki pusztán az által, hogy bennünket ajánlott, több százezer forintos jutalékot tudhat magáénak hónapról-hónapra!

Miben más ez, mint a többi partnerprogram?

A Vitalland által kínált partnerprogram nagymértékben különbözik a megszokott linkcserés vagy egyszeri termékértékesítésből jutalékot visszaosztó programoktól. Amit mi kínálunk, az egy korszerű ajánlókódos ügyfél azonosító rendszer, és egy többszintű értékesítési rendszer (mlm) egyedülálló ötvözete. Ez lehetővé teszi, hogy ne csupán a Vitallandon elhelyezett cikkeket ajánlhassa tovább, hanem magát a továbbajánlási rendszert is.

Ha még nem ismeri a többszintű értékesítési rendszereket, akkor annyit mindenképpen tudnia kell, hogy a regisztrált tagok számának és forgalmának növekedésével exponenciálisan növekszik az Ön jövedelme is. A Vitalland a CaliVita csoport tagja, ezért a kifizetést a CaliVita Magyarország biztosítja forintban!

Hogyan működik ez a partnerprogram?

Ön létrehozza rendszerünkben saját ajánlókódját, és ezután a weboldalán olyan linket, bannert vagy szövegrész helyez el, ami tartalmaz egy ajánlókódos linket. Ennek köszönhetően rendszerünk felismeri az Öntől érkező látogatókat. A Vitalland ekkor egy sütit (cookie) helyez el a látogató gépén, ami garantálja, hogy regisztráció esetén az új tag az Ön csoportjába kerüljön. Akkor is, ha ez a regisztráció egy későbbi látogatás alkalmával történik meg. Amikor az Ön ajánlókódjával érkező látogató regisztrál, a rendszer automatikus e-mail üzenetben étesti Önt erről.

Ilyen ajánlókódot minden újonnan regisztrált tagja készíthet magának ingyenesen. Így a fogyasztói kör növekedésének, és ezzel együtt a jutalék növekedésének, nincsenek korlátai!

A forgalom ellenőrzése

A regisztráció feldolgozása során automatikusan megkapja a CaliVita csoportforgalom figyelő rendszerének használatához szükséges bejelentkezési azonosítót. Ennek segítségével naprakészen nyomon követheti a belépők számának és a hálózat forgalmának alakulását. A program számos kimutatást tud készíteni pdf és Excel formátumban.

cvBonus - Forgalmi kimutatás

 

Hogyan lehet saját ajánlókódja?

Az ajánlókód létrehozására a zárt tagi oldalon van lehetősége. Ez egy mindössze öt perces elfoglaltság, amivel ha elkészült, azonnal hozzá is láthat kedvenc cikkének vagy termékének ajánlásához, illetve az ajánlókódos linkek elhelyezéséhez.

Ha nincs weboldala

Ajánlókódos linket elhelyezhet e-mailben is, így akkor is tovább tudja ajánlani írásainkat, ha nincs saját weboldala. Ezzel kapcsolatban azonban be kell tartania kéretlen levelekre vonatkozó szabályokat. Sőt a törvényi rendelkezéseken túl, én még személyesen is megkérem, hogy ne bombázzon ismeretleneket Vitallandos linkekkel, hiszen ezzel bennünket tüntet fel rossz fényben! Ugyanakkor arra is megkérem, hogy a személyes ismerőseinek viszont feltétlenül küldjön saját ajánlókódjával ellátott linkeket, hogy ismerősei biztosan az Ön csoportjába kerüljenek.

Elszámolás

A jutalék elszámolására havonta kerül sor. A hónap első és utolsó napja közötti időszak forgalmát a CaliVita összesíti, és a képződött jutalékról postai levélben értesíti Önt. A jutalékát az alábbi képlet alapján számolják ki:

Jövedelem = % x ∑ KP
Jutalék Ft-ban = %-os szint x termékek nettó forgalma

Ez egyszerűsítve azt jelenti, hogy a csoport együttesen, a havi forgalom alapján elért százalékos szintnek megfelelő részt kapja meg termékek kereskedelmi pontjából. A kereskedelmi pont a termékek nettó árát jelenti.

A kifizetési rendszer alapja a különbözeti jutalékképzés. Ennek értelmében a csoportja teljesítménye után keletkező jutalékalapból a Cég levonja az egyes tagjai jövedelmét, és az így fennmaradt összeg lesz az Ön tényleges kifizetése. A különböző %-os szintekről itt talál részleteket >>>

Kifizetés

A jutalék az első szinteken levásárolható kedvezmény formájában kerül elszámolásra. Így akkor is kedvezni tudunk Önnek, ha még nem számlaképes! Ez a levásárolható kedvezmény a jutalékértesítő megérkezése után azonnal levásárolható, vagy tovább is göngyölhető maximálisan 5 évig. Így nem kell attól tartania, hogy elveszíti a megkeresett jutalékát. Amennyiben rendelkezik céggel, választhatja a számla ellenében történő jutalék kifizetést is.

Ezt a programot azonban nem Önnek találták ki, ha...

Ha nem érdekli az egészségmegőrzés témája, vagy nem ért egyet a táplálék-kiegészítők fogyasztásával. És akkor sem tudunk gyümölcsöző együttműködést ígérni, ha a magánszemélyként levásárolható formában keletkező jutalékát nem szeretné termékvásárlásra fordítani. Ebben az esetben ugyanis az általunk kínált kedvezményeket nem tudja a kezdetektől fogva maradéktalanul igénybe venni, és valódi értékké tenni.

Viszont ennek a programnak abszolút győztese lehet, ha...

Partnerprogramunkat egyenesen Önnek találták ki, ha a weboldalának témájához vagy praxisához kapcsolni tudja az egészséges életmódot népszerűsítő cikkeinket, illetve a táplálék-kiegészítők fogyasztásának ajánlását.

De lássuk még egyszer a legfontosabb érveket, amiért csatlakoznia érdemes!

 • A partnerprogramot tagjaink teljesen ingyenesen vehetik igénybe.
 • Egy évek óta kitűnően működő és részletesen kidolgozott marketingrendszert használhat.
 • A jutalék rendszeres kifizetését egy elismert nemzetközi cég, a CaliVita Int. garantálja forintban.
 • Amennyiben Ön továbbajánlja magát a programot, és tagjai is újabb tagokat csatlakoztatnak a rendszerhez, akkor ezzel az Ön jutalékalapja is gyarapodni fog.
 • A csoportja forgalmának alakulását naprakészen követheti nyomon online nyilvántartásunkban.
 • Minden közvetlen új tag regisztrációjáról tájékoztató e-mailt kap.
 • Önnek nincsenek kötelezettségei. Ha legkisebb mértékben is elégedetlen az együttműködésünkkel, akkor bármikor eltávolíthatja a ránk mutató ajánlókódos hivatkozásokat. Ráadásul, amíg életben tartja a tagságot, addig a már korábban kialakult hálózat teljesítménye után továbbra is folyamatosan képződik a jutaléka.

Hogyan tud csatlakozni partnerprogramunkhoz?

Partnerprogramunkhoz minden tagunk ingyenesen csatlakozhat. Taggá válni pedig egy 15.500 forintot meghaladó termékvásárlással tud. A regisztrációhoz mindössze annyit kell tennie, hogy megrendelés oldalon bepipálja, hogy kedvezményes áron szeretne vásárolni.

A regisztrációval együtt automatikusan és ingyenesen megkapja a lehetőséget a Vitalland ajánlókódos rendszerének használatára, és új tagok beléptetésére. Ez azt jelenti, hogy a regisztráció után 5 perccel már saját ajánlókódjával mutathatja be a Vitalland oldalait látogatóinak vagy ismerőseinek.

Mit kell tennie, hogy csatlakozhasson?

Tegye a következőket:

 1. Válasszon legalább egy terméket a megrendelés oldalról a regisztrációhoz. Kattintson ide a megrendelés oldal betöltéséhez >>>
 2. Ne felejtse el bepipálni, hogy regisztrálni szeretne.
 3. A megerősítő e-mailben kattintson át, és adjon meg egy belépési jelszót a rendszer használatához.
 4. Bejelentkezés után keresse meg az Ajánlókód létrehozása menüpontot, és hozza létre saját ajánlókódját.

Ezt követően pedig már csak annyi a dolga, hogy minél szélesebb körben publikálja írásainkat a saját ajánlókódjával ellátott linkek segítségével.

Ha a programmal kapcsolatos kérdése van, keressen meg bátran az ügyfélszolgálat elérhetőségein. Örömmel állok a rendelkezésére!

 

Már alig várom, hogy együtt dolgozhassunk.

Üdvözlettel,
Szepesi Mária

 

Kattintson ide a csatlakozáshoz!