Nemzetközi törekvéseink

A Vitalland™ a CaliVita® International hálózatában működő szponzorvonal, amely a hagyományos mellett online hálózatépítést folytat több országban.

A Vitalland egyenlőre csak magyar nyelven érhető el, de a CaliVita rendszere már 34 országban szolgálja az emberek egészségét. Így Ön akkor is hozzájuthat termékeinkhez és regisztrálhat rendszerünkbe, ha nem Magyarországon él.

A regisztrációhoz mindössze szponzorának nevére és 10 számjegyű tagkódjára van szüksége. Ha nincs ajánlója, mi keresünk Önnek egy olyan szponzort, aki szükség esetén a segítségére lehet.

Így Ön a saját országának valutájában vásárolhat, ezzel együtt nemzetközi hálózatot építhet, és ráadásul élvezheti a Vitalland támogatói rendszerét is.

Ha tehát Ön szponzorai révén a Vitalland szponzorvonalához tartozik, kérhet belépő jelszót a Vitalland.hu tagi oldalaira is. Ezeken az oldalakon számtalan letölthető orvosi és üzleti előadás, szakmai képzés és csak tagjainknak fenntartott életmód cikkeink várják.

Lépésről lépésre

Tehát, ha szeretne részese lenni sikerünknek, akkor először kérjen magának egy szponzorkódot itt.

Az Európai Unió nyugat-európai országait központosított rendszerben, rotterdami központunk szolgálja ki. Ha Ön nyugat-európában él, kattintson ide.

Minden más esetben, az országok saját kiszolgáló központtal rendelkeznek. Kattintson ide, és válassza ki az országot ahol él.

Természetesen, ha magyarországi tagkódot szeretne, akkor regisztrálhat a vitalland oldalain is, ehhez azonban rendelkeznie kell egy magyarországi postacímmel.