Hatékony lúgosítás elérhető áron

Sokan miután megértik, hogy az egészég és a fiatalság kulcsa a bázikus életmód, hirtelen lelkesedéstől vezérelve elkezdik megreformálni az életmódjukat.

A lúgosítás az egészség és a fiatalság forrása!Azonban hamar kiderül, hogy a bázikus életmód kialakítása egyáltalán nem könnyű hobby. Ráadásul, ha gyorsabb és hatékonyabb eredményt szeretnénk elérni, akkor drágábbnál-drágább készítmények közül választhatunk, pedig a lúgosítás kevés pénzből is kihozható...

Itt most konkrétan a megoldásokról beszélek, ha a lúgosítás elmélete érdekli jobban, akkor figyelmébe ajánlom a Savtalanítás a fiatalság forrása című írásunkat.

Ingyenes megoldások lúgosításra - étkezés, légzés

A jóga légzés lúgosító hatású!A bázikus életforma alapjai a táplálkozás és a légzés, az ezekre való odafigyelés pedig nem kerül semmibe. Manapság már fokozottan igaz a mondás, hogy "Az vagy, amit megeszel". Nagyon oda kell figyelnünk, hogy mit vagyunk hajlandóak megenni, mert a csipszek, cukrok, csokik, szénsavas üdítők, gyorséttermi ínyencségek és péksütemények mind savasítanak.

A lúgosító étrendben rengeteg zöldséget kell fogyasztanunk, de jó néhány gyümölcs, a köles, a tonhal és a burgonya is nagyszerűen lúgosít. A fehérliszt, a hús és az egyszerű cukrok fogyasztását azonban kerülni kell.

Sokan nem is tudják, de a lúgosítás szempontjából igen fontos az alapos rágás. Ha nem rágjuk meg alaposan, és nem keverjük el megfelelően nyállal a falatokat, akkor a túl nagy ételdarabokkal nem fog boldogulni a szervezetünk. Így a túl hosszú emésztési folyamat miatt erjedni kezd a táplálék, és ezzel felesleges savas bomlástermékek keletkeznek.

A légzés önmagában is lúgosító hatású folyamat, mivel ilyenkor szénsav hagyja el a szervezetünket. A jógik már évszázadok óta használják sikerrel a tudatos légzés egészségvédő tulajdonságát. Tanuljunk tőlük, és végezzünk napi rendszerességgel légző-gyakorlatokat.

Lúgosítás 50 forintért naponta - Aquarion vízionizáló

A lúgos víz fogyasztása, az egyik legegyszerűbb lúgosítási módszer.Az Aquarion víztisztító és ionizáló készülék antioxidáns hatású, mérgező anyagoktól mentes, oxigénben gazdag ionizált vizet állít elő. A lúgos víz fogyasztásával sikerrel léphetünk fel az elsavasodás és az öregedés ellen. Erről témáról itt talál bővebb információt>>>

Az Aquarion vízionizáló hosszú távon egy rendkívül kifizetődő befektetés a bázikus életmód érdekében. A készülék élettartama 20 év, és így alkalmazásával az egész család lúgos életvitele napi 50 forintból fedezhető.

A legnagyobb előnye a hatékonyságán túl, hogy a lúgos vizet a legkönnyebb a mindennapi életünkbe illeszteni. Innunk ugyanis mindenképpen kell. Nem felejthetjük el, és biztosan nem unjuk meg az ízét, ami a lúgosító táplálék-kiegészítőkkel olykor azért előfordul. Különösen, ha több litert meg kell belőle innunk a kívánt eredményért.

Ráadásul az ionizált víz fogyasztásával akkor is eredményesen lúgosíthatunk, ha nem tudunk száz százalékig odafigyelni arra, hogy mit eszünk. Ennek ellenére, ha igazán drámai változásokat szeretnénk elérni, akkor a táplálkozásra és a táplálék-kiegészítésre is érdemes odafigyelnünk.

Lúgosítás 100 forintért naponta - Power Mins

Legfontosabb lúgosítók az ásványi anyagok!Testünk legfontosabb bázis forrásai az ásványi anyagok. Testünk csak táplálkozás útján képes ásványi anyagokhoz jutni, amiből napjaink megszokott élelmiszerei csak nagyon keveset tartalmaznak.

Így viszont a helytelen táplálkozás és életmód miatt keletkező savak lekötéséhez szükséges ásványi anyagokat testünk saját magától vonja el. Csontjainkból, ereinkből és létfontosságú szerveinkből. Ez pedig előbb vagy utóbb súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet.

A Power Mins egy multi-ásványianyag étrend-kiegészítő. Szedésével normalizálhatjuk testünk ásványi anyag szintjét, és a lúgosság felé billenthetjük szervezetünk sav-bázis egyensúlyát.

A Power Mins-ből ásványi anyag pótlás esetén napi egy tabletta elegendő, ha azonban lúgosítás miatt szedjük, akkor ez felmehet akár 3x1-es adagolásig is. Arra viszont figyeljünk, hogy mindig minden fajta vitamin készítménytől külön vegyük be, mert így jelentősen javíthatjuk a készítmény felszívódását. Mivel a Power Mins 100 db-os kiszerelésű és alacsony árfekvésű termék, igen költség hatékony megoldást kínál. A készítmény összetételét ide kattintva nézheti meg>>>

Lúgosítás 150 forintért naponta - Liquid Chlorophyll

A Klorofil igen erőteljes lúgosító hatást fejt ki!A Liquid Chlorophyll lucerna kivonatból származó klorofillint tartalmazó táplálék kiegészítő. A klorofillin szintézise során a gyűrű közepén lévő magnéziumatom rézre cserélődik, és a fitolfarok elvész.

Ennek eredményeként a zsíroldékony klorofillel ellentétben a klorofillin vízben oldódik, és lényegesen hatékonyabban a szívódik fel, mint más (a zöld színtestre építő) táplálék-kiegészítők.

A rendkívüli felszívódása miatt már elegendő belőle napi 1-2 teáskanál a lúgos hatás eléréséhez. Rendkívül költség hatékony, mivel 1 üveg Liquid Chlorphyll minimum 45 napra elegendő.

A folyékony készítmény természetes tartósítója a menthol. Ha nem szereti töményen az ízét, akkor azt tanácsolom, hogy tegye bele két deciliter vízbe. Nyáron hűsítőként teheti narancslébe is, és máris egy finom trópusi koktélt kap.

Az adagoláskor pedig azt javaslom, hogy csak egy kis nyílást vágjon késsel a védőborításra, mert így könnyebb kimérni egy teáskanálnyi adagot. A készítmény összetételét ide kattintva nézheti meg>>>

Mi a lúgosításhoz a PowerMins, a Liquid Chlorophyll és az Aquarion termékeket ajánljuk jó szívvel. Ezek alkalmazása azonnali mérhető bázistöbbletet eredményez, a Chlorophyll pedig a szervezet méregtelenítő tisztításában is különösen fontos szerepet kap.

Kattintson ide, ha közvetlenül
a megrendelés oldalra szeretne jutni

 

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Hírlevél olvasóink írták:

Kedves Mária,

Éppen most ültem a számítógéphez és kezdtem el dolgozni szombat lévén is. Olvasván sorait, igaza van, nagyszerűnek tartom a felszólítását és eleget is teszek neki.

Gyorsan elintézem a dolgaimat a neten és megyek a kertbe, a telekre, pedig megvallom őszintén éppen nem akartam kimenni a telekre sem! - e felhívás kilendített a bezártságból.

Értelme volt és van a leveleinek, sőt más ismerőseimnek is továbbítom őket! Nagyon nagyon köszönöm,

ChatlinLegyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!