Nem csak lúgosításban, de méregtelenítésben is a legelső!

Mostanában nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a zöld színtestet tartalmazó táplálék-kiegészítők. Ennek az oka, hogy a klorofill tartalmú készítmények lúgosítanak, méregtelenítenek, és általános jó hatással vannak a szervezetre.

Régen volt már, hogy a búzafű levét frissen préselgettük egy kis klorofillért, manapság már sokkal több lehetőség közül választhatunk. Zöld és zöld készítmény között azonban nemcsak a forrás növény alapján lehet különbséget tenni, hanem a szerint is, hogy mennyire hatékony az adott termék felszívódása.

A jobb készítmények nem csupán a növények szárított porát tartalmazzák, hanem közvetlenül a hatóanyagot, azaz a klorofillt. Sőt, a legjobb eredményeket akkor tapasztalhatjuk meg, ha a választott készítményünk nem is zsírban oldódó klorofillt, hanem víz-oldékony klorofillint tartalmaz. Ilyen vízben oldódó klorofillint tartalmaz a lucernából kivont Liquid Chlorophyll termék.

A lucernát évszázadok óta használják általános állapot javító és fiatalító szerként. A tapasztalatok alapján a közép-keleti kultúrákban elnevezték al-fal-fa-nak, vagyis minden ételek atyjának. Lótakarmányként is használták, mert úgy tartották, hogy különleges gyorsaságot és erőt ad lovaiknak. A modern orvos tudomány is felfigyelt a lucernára, és mára már az egyik legtöbbet tanulmányozott növény.

A lucernásban

A lucerna gyökerei nagyon mélyre nyúlnak, így rengeteg ásványi anyagot képesek magukba szívni. Ezért a növény kitűnő kalcium-, magnézium-, vas-, foszfor-, kálium- és nyomelem forrás. Szintén nagy mennyiségben tartalmaz A-, D-, E-, B6- és K-vitaminokat, valamint enzimeket. De talán a legfontosabb tulajdonsága, hogy bőséges klorofill bázis.

A Liquid Chlorophyll termék ennek a klorofillnek egy speciális nátrium-réz sóját, a klorofillint tartalmazza. A klorofillin szintézise során a molekula gyűrű közepén lévő magnéziumatom rézre cserélődik. Ennek következtében jelentősen feljavul a felszívódása, és képes lesz a klorofillin végighaladni az egész szervezeten, és mindenhol kifejteni pozitív hatásait. A réz ráadásul ugyanolyan oxigénszállító, mint a vas, így a sejtek oxigén ellátottsága is jelentősen javulhat. Hatékonyságát szintén növeli, hogy a klorofillin (szemben a klorofillel) vízben oldódódik.

A klorofillt már a 40-es, 50-es évek óta használják helyi kezelésként nehezen gyógyuló sérüléseknél, hogy csökkentse gyulladást és a kellemetlen szagokat, valamint hogy gyorsítsa a sebgyógyulást. Az elmúlt évek legfontosabb tapasztalata azonban az, hogy a klorofill rendkívül erős lúgosító és méregtelenítő hatást fejt ki a szervezetben. Jó hatással van az emésztőrendszerre, és segíti a szervezet salakanyagokat kiválasztó és semlegesítő folyamatait.

Miért fontos az emésztőrendszerünk tisztasága?

A vastagbél ugyanis szervezetünk szennyvízcsatornája, és az ő feladata például a nyirok rendszer méreganyagokkal teli (baktériumok, vírusok, szövettörmelékek) nyálkájának eltávolítása. Ha a nyirokrendszer túlságosan megtelik nyálkás anyagokkal, olyan feszültség keletkezik, melyet egész testünkben érzünk. Kezdetben izomfeszülés jelentkezik, mely a feszültség növekedésével egyre fájdalmasabbá válik. A láz egyik funkciója éppen a nyiroknyálka hígítása, miáltal az könnyebben átfolyik a vastagbél falán.

Ha nem tudja eltávolítani a vastagbél a folyadékot, mert túlterhelt, akkor a máj próbálja meg ellátni ezt a feladatot. A máj által felvett mérgek az epe részeként ürülnek ki. Ám ha az epefolyás túlzottá válik, visszafolyik a gyomorba, ahol hányingert okoz. Ezért esznek az állatok füvet, ha hányingerük van, mivel ösztönösen tudják, hogy a fűfélék nyiroktisztítók.

Tehát, ha nem tisztítjuk és méregtelenítjük rendszeresen az emésztő rendszerünket, akkor rengeteg eltávolításra váró méreganyaggal egész egyszerűen visszamérgezzük magunkat!

Tisztító méregtelenítés

Lúgosítás és méregtelenítés klorofillel, használja a Liquid Chlorophyll terméket!A Liquid Chlorophyll elősegíti a máj, az epe, a vastagbél, a teljes emésztő rendszer, a nyirokrendszer (nyirokvezetékek, nyirokcsomók), a légző szerveink (tüdő, légcsövek, orr, orrüreg, torok), a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték-, könny- és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.

Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy azokat a régóta elraktározott és zsírral körbevett savas melléktermékeket, nehézfémeket, toxinokat is feloldja, és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerűbb méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel nem tudnánk megszabadulni.

Az elsavasodott és méreganyagokkal telített test, gyakran kellemetlen szagú izzadtsággal párosul, függetlenül attól, hogy milyen gyakorisággal és alapossággal fürdünk. A klorofill belső dezodorként is jól használható, ezért már az ötvenes években is alkalmazták különböző emésztőszervi megbetegedések során, a kellemetlen szagok csökkentésére.

A Liquid Chlorophyll javítja az emésztést, csökkenti a gyulladásokat, megszünteti a kellemetlen testszagot és rossz leheletet. Gyorsítja a sebgyógyulást, enyhíti a gyomorfekélyt és segíti a normál bélmozgást. Javítja az immunválaszt, így rendszeres alkalmazásával, erősebb, ellenállóbb szervezetre tehetünk szert.

Különleges vízben oldódó klorofillin hatóanyaga miatt a felszívódása rendkívül jó, így nagyon gazdaságos az alkalmazása. Naponta 1-2 teáskanál elég a lúgosító és méregtelenítő hatás eléréséhez. Így egyetlen üveg 45-90 napra elegendő.

A Liquid Chlorophylles méregtelenítő kúrát érdemes évente legalább kétszer megismételni, ha pedig lúgosításra szeretné használni, akkor az elsavasodás mértékétől függően még gyakrabban is használhatja.

 

Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről
a Liquid Chlorophyll lucernakivonatot

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!


Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!