Kapcsolatfelvétel

Ön jelenleg

a Vitalland™ központi oldalán tartózkodik >>>

Ügyfélszolgálat

Felmerült kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk, hogy minden kérdésére gyors, pontos és korrekt választ kapjon! Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9 és 17 óra között az alábbi elérhetőségeken érheti el.

e-mail: ugyfelszolgalat@vitalland.hu
tel: +36 20 317 8397

Ha személyesen szeretne találkozni velünk, akkor előzetes telefonos bejelentkezés alapján tudjuk fogadni Önt irodánkban: 1083 Budapest, Jázmin u. 16/b címen. Térkép itt: Cavalion Kft.

Küldetésünk

Mi hiszünk abban, hogy a minőségi táplálék-kiegészítők fogyasztásával és a felesleges méreganyagok eltávolításával elérhető a szervezet tehermentesítése és így jelentős mértékben javítható a közérzet is.

Küldetésünk, hogy minél több emberhez eljuttassuk az egészséges élet lehetőségét, és megtanítsuk az embereket a betegségmegelőzés fontosságára.

Kiegészítés

Mindazonáltal a www.vitalland.hu oldalon említett termékeknek vagy termékösszetevőknek nem rendeltetésük bármilyen betegség vagy kórállapot diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Bármely termékre vagy termékösszetevőre hivatkozó állítás, említés, vélemény vagy információ nem tekinthető orvosi véleménynek vagy tanácsnak. A termékekre vagy termékösszetevőkre vonatkozó kijelentéseket, állításokat, véleményeket vagy információkat állami hatóság egyik országban sem vizsgálta meg és hagyta jóvá.

Kizárólagos felelősséget vállalunk a www.vitalland.hu (Cavalion Kft. 1083 Budapest, Jázmin u. 16/b, Adósz: 13542285-2-41, Cg. 01-09-860666) oldal részbeni és teljes tartalmáért, és sem a CaliVita® Nemzetközi Hálózatnak, sem bármely tevékenységet folytató jogi személyének nincs közvetlen kapcsolata a weblappal és így felelősséget sem vállal e tekintetben.

A minőség garanciája

A Vitalland oldalain a CaliVita® International termékeit forgalmazzuk. Referenciánk a több százezer regisztrált tag és elégedett fogyasztó, akik 34 országban már több mint 15 éve fogyasztják készítményeinket. Győződjön meg Ön is termékeink kiváló minőségéről >>>

Nemzetközi

A Vitalland™ a CaliVita® International hálózatában működő szponzorvonal, amely a hagyományos mellett online hálózatépítést folytat több országban >>>