Lúgos víz, az élet vize!

Egyre több orvos és természetgyógyász hangoztatja azt a véleményét, hogy napjainkban a legtöbb betegség hátterében a szervezetünk túlzott elsavasodása áll.

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Akkor beszélhetnénk egészséges bázikus táplálkozásról, ha étkezéseink 80%-ban lúgosító ételeket és italokat tartalmaznának.

A kutatások szerint a visszamaradt savas bomlástermékek összegyűlnek a vérerekben és a hajszál erekben, és szép lassan eltömítik ezeket.

Az elhízás hátterében is gyakran a túlzott elsavasodás áll. Hiszen szervezetünk úgy próbálja meg semlegesíteni a savas közeget, hogy a káros anyagokat ásványi anyagokhoz köti, zsírral körbeveszi, és elraktározzaa kötőszövetben.

Ezzel elzárja a méreganyagokat testünk fontosabb szerveitől, és megpróbálja a vér pH-ját a megfelelő értéken tartani. A vér pH semlegességét a szervezet a végsőkig próbálja megőrizni, hiszen amikor a vér is elsavasodik, akkor már a szervezetünk működése is veszélybe kerül.

Hiába tudjuk mindezt, sajnos nagyon nehéz száműzni a savas ételeket étrendünkből. Az időhiány miatt hamarabb bekapunk egy hamburgert vagy egy pizzát, mint egy jó kis lúgosító zöldsalátát. Alig eszünk gyümölcsöt, viszont annál több egyszerű cukrot, fehér lisztet, zsíros húst, illetve édesített és szénsavas üdítőt fogyasztunk.

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Az italainkat sem megfelelően választjuk. A napi egy-két kávé vagy fekete tea, egy-két pohár szénsavas üdítő után már teljesen mindegy, hogy milyen lúgosító ételt eszünk.

Ennyi savasító ital mellett lehetetlen a bázikus egyensúlyt szervezetünkben fenntartani.

Csak a példa kedvéért egyetlen pohár kólát 33 pohár tiszta vízzel lehet ellensúlyozni. Azonban ionizált lúgos vízből mindössze egyetlen pohár elegendő a semlegesítésére. De ugyanígy elsavasodáshoz vezet a finom, de cukros, tejszínhabos kávé, a stresszes életmód, a gyógyszerfogyasztás, a dohányzás és az alkoholfogyasztás is.

Az ionizált lúgos víz rendszeres fogyasztásával képesek lehetünk a szervezetünkben zajló elsavasodást megállítani, megfordítani, és a normál életfolyamatokat fenntartani.

Ionizált lúgos vizet mindenkinek!

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Magyarországon az ionizált lúgos vízről még a szakemberek is keveset tudnak. De ezt az eljárást már 50 éve kutatják Japánban, illetve a volt Szovjetunióban.

Növény- és állatkísérletek során egyre több pozitív változást figyeltek meg, ezeken felbuzdulva elkezdték a humán irányú kutatásokat is, amelyek eredményei minden várakozást felülmúltak.

Ennek köszönhetően a nyugati társadalmak, főleg az Egyesült Államok, figyelmét is felkeltette a lúgos víz. Mára már milliók életét változtatta meg ez az oxigénben dús víz a Távol-Keleten, az Egyesült Államokban és reméljük hamarosan nálunk, Magyarországon is.

Miután megismeri az ionizált lúgos vizet, garantáltan más szemmel néz majd a többire, mert az ionizált víz bizony magasra felteszi a lécet.

Még maga Dr. Robert Young is nagyon lelkes az ionizált lúgos vízzel kapcsolatban. Azt mondja, hogy ha csak egyetlen dolgot tehetünk az egészségünkért, akkor kezdjünk el ionizált lúgos vizet inni!

Kattintson a képre, és nézze meg ezt a kis-videót, amelyben Dr. Young elmagyarázza, hogy milyen hatással van az elsavasodott szervezetre a lúgos víz.

Antioxidáns hatású lúgos víz

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Az Aquarion ionizáló víztisztító az elektrolízis során a H2O molekulát felbontja egy OH- hidroxid anionra és egy H+ hidrogén kationra.

Az ionizált lúgos víz molekuláiban a negatív töltés dominál (OH-). Ezért tökéletes arra, hogy a testünkben levő szabad-gyököket, más néven a töltéshiányos molekulákat, megkösse. Így tehát az ionizált lúgos víz kiváló antioxidáns!

A szabad-gyökök pusztító hatását az ORP érték, azaz az oxidáció redukáló képesség (Oxidation-Reduction Potential) jellemzi. Minél kisebb ez az érték, annál kevésbé káros. Amennyiben ez az ORP érték negatív tartományba megy át, akkor előnyös, vagyis antioxidáns hatásról beszélünk.

Az Aquarionnal előállított lúgos víz ORP értéke -300 és -850 között van, a kiválasztott erősség függvényében. Tehát a lúgos víz szó szerint a fiatalság forrása.

Ezzel szemben például a csapvíznek, vagy az ásványvizeknek pozitív + ORP értékük van, ami az ionizált vízzel ellentétben elősegíti a szervezet oxidációját, vagyis az öregedését. Ezért jobb választás otthon frissen előállított lúgos vizet inni!

A lúgos víznek sokkal jobb a felszívódása

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!A vízben a H2O molekulák egymáshoz tapadnak, és ezt az egymáshoz kapcsolódó molekulafürtöt klaszternek nevezzük. A hagyományos vízben a 10-18 vízmolekula alkot egy klasztert, ami túl nagy ahhoz, hogy közvetlenül a sejtbe jusson.

Az ionizált lúgos víz hexagonális klaszterrel rendelkezik, ami csupán 6 vízmolekulát jelent. Ez a kisebb "szerkezet" teszi lehetővé, hogy sokkal könnyebben bejusson az oldott anyag a sejtekbe, mint a hagyományos vizek esetében.

A lúgos víz akár hatszor jobban hidratál, mint a hagyományos víz, mert hamarabb felszívódik, könnyebben bejut a sejtekbe, és így jobban hasznosul. Ezzel javul a teljes szervezet hidratáltsága, és fokozódnak a méregtelenítő folyamatok. Összességében tehát javul az anyagcsere folyamat is.

Friss, oxigénben dús lúgos víz

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Az ionizálás során az oxigén aránya jelentősen megnő a vízben, ami könnyen felszívódó, oxigéndús vizet eredményez.

A lúgos víz oxigéntartalma kétszer-háromszor magasabb a hagyományos csapvíznél vagy palackozott vizeknél. Így általa a szervezetünk friss oxigénnel töltődik fel.

Amikor leengedünk egy pohár lúgos vizet, akkor láthatjuk is az ezernyi apró oxigén buborékot a pohár oldalán.

Ez az oxigén többek között segíti a környezetszennyezés és gyógyszerfogyasztás által szervezetünkbe kerülő nehézfémek semlegesítését is, mivel a pozitív töltésű fémionokhoz kapcsolódik, és ezzel segíti kiürítésüket. De az oxigéndús környezet nem kedvez a vírusoknak, gombáknak és a káros anaerob baktériumoknak sem.

Aquarion vízionizáló, a lúgosítás legmagasabb foka

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!A ma kapható víztisztítók közül kitűnnek azok, amelyek nem csak megtisztítják a vizet, de egy különleges eljárás során szétválasztják savas és lúgos vízre. Míg a savas víz kiválóan alkalmas mosdásra, haj- vagy fogmosásra, addig az ionizált lúgos vizet főzésre és ivásra használjuk.

Az Aquarion vízionizáló egy felső kategóriás ionizáló víztisztító, amely kilenc fokozatban állít elő lúgos, illetve savas vizet. A lúgos víz fogyasztása a savtalanítás elérhető legmagasabb foka.

De nézzük meg, mit is csinál a vízzel az Aquarion vízionizáló...

Az első lépés a víz szűrése. Itt kap szerepet a 0,01 mikronos turmalin kristályos UltraBiostone szűrő. Ezt az UltraBiostone szűrőt a világ legjobb szűrőjeként ismerik.

Ez a 0,01 mikronos szűrő mindent kiszűr az értékes ásványi ionokon kívül, beleértve a gyógyszer- és hormonmaradványokat is. Ugyanezt a szűrési tartományt használják a vese dialíziseknél is. Kattintson ide, ha szeretne többet megtudni a turmalinkristályos UltraBiostone szűrőről.

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Maga az ionizálás a szűrés után történik egy titán-platina edényben öt elektróda között. Az elektródákat és az edényötvözet belső felét egy különleges membrán választja ketté. A készüléken mi magunk állíthatjuk be, mennyire savas vagy lúgos vizet szeretnénk kapni, amit aztán különbözőképpen használhatunk fel.

Összesen kilenc fokozatban, a tisztított vízen kívül négy erősségű lúgos vizet és négy erősségű savas vizet állíthatunk elő. A savas fokozaton pH 4 és pH 6 között vizet, a semleges fokozaton pH 7-es, míg lúgos fokozatban pH 8 és pH 11 közötti vizet kapunk.

De mit csináljunk a savas vízzel?

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Ha az ionizált vízben a pozitív töltésű (H+) ionok vannak túlsúlyban, akkor savas kémhatású vizet kapunk.

Ezt azonban kizárólag külsőleg használhatjuk. Az ionizált savas víz jótékony hatással van a bőrre, nyugodtan használhatja mosdáshoz és arcmosáshoz.

Japánban égések kezelésére is használják, mert gyorsítja a regenerációt a különböző sérüléseknél. Köröm-, kéz- és lábgombánál pedig napi 30 perces savas vizes áztatás javasolt a kívánt hatás eléréséhez.

Kitűnően használható hajmosáshoz is, mert fényessé, egészségesebbé válik tőle a haj. Korpásodás esetén kímélő segítséget jelent.

Nyugodtan engedjen magának langyos vizet egy 1,5 literes palackba, és ezt magával viheti a fürdőszobába. Az Aquarion, a hagyományos víztisztítókkal ellentétben, alkalmas meleg víz használatra is. A készülék figyeli a befolyó víz hőmérsékletét, és a kritikus 30°C-nál automatikusan kikapcsol. Tehát nem kell jéghideg vízben a mosogatóban hajat mosnia.

A savas víz kedvező hatást fejt ki a nyálkahártyára, jelentősen csökkentheti a pollenallergiás nyálkahártya-irritációt, illetve kiválóan alkalmazható hüvelyöblítésre, vagy ekcémás bőr kezelésére is.

Az erősebb savas vízzel pedig vegyszermentesen tudunk fertőtleníteni, ami jól jöhet a konyhapulton vagy felmosásnál. Ez utóbbi főleg akkor fontos, ha van a családban négykézláb közlekedő gyermek.

Lúgos vizet a pohárba!

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Az Aquarion víztisztító és ionizáló készülék tehát olyan nagy teljesítményű szűrő, amely ionizált, antioxidáns, kórokozóktól, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes, ionizált vizet állít elő.

A lúgos víz fogyasztásával sikerrel léphet fel az elsavasodás és az öregedés ellen, a savas vizet pedig a bőrápolásban használhatja.

A lúgos hatáson kívül fontos, hogy a berendezés oxigénben dús ivóvizet szolgáltat, ami szintén az egészséges életmód nélkülözhetlen része!Kattintson ide, és nézze meg hogyan működik az Aquarion vízionizáló készülék!Vagy rendelje meg most kedvezményes tagi áron, és válassza a regisztrációt!

Az Aquarion víz ionizáló nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen vagy meggyógyítson. Az ionizált lúgos víz fogyasztása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált lúgos víz forrása!