Fűrészpálma a klinikán

...a prosztata legjobb barátja

A problémáink gyakran azért hatalmasodnak el, mert nem tudtuk meg idejében, hogy a természet ismeri a megoldást.

a prosztata legjobb barátja - fűrészpálmaEgyre valószínűbbnek látszik, hogy az átlagéletkor növekedése az egyik magyarázata annak, hogy a férfiak körében megnövekedtek a prosztata betegségek. Ez a tendencia a férfiak életét megkeserítő betegségre terelte az orvosi kutatóintézetek figyelmét.

A konzervatív gyógymódok mellett számos alternatív eljárást is megvizsgáltak. Ezek közül a legígéretesebb a gyógynövénykivonatok alkalmazása. Az egyik leghatásosabb gyógynövénynek a prosztata-megnagyobbodás kezelésében a fűrészpálma bizonyult.

112 urológus részvételével végzett amerikai vizsgálat folyamán 305 olyan férfin tesztelték a fűrészpálma kivonatát, akiknél BHP-t diagnosztizálták.

A vizsgálat során megállapították, hogy az első 45 nap alatt a kivonat 9%-al csökkentette a prosztata méretét. A csökkenés 90 nap után már 10% volt. A páciensek szubjektív értékelése egybeesett a vizsgálati eredményekkel, 88%-uk számolt be arról, hogy tünetei enyhültek.

Ez a gyors javulás nagyon ígéretes, hiszen a gyógyszeres kezelések esetében hasonló eredmények csak 6-12 hónap után jelentkeztek.

"...Korábban intenzív társasági életet éltem, a nők jöttek-mentek az életemben. A tüneteim miatt azonban szexuális vágyaim lelohadtak, elveszítettem önbizalmam és visszahúzódó lettem..."

De most, mintha kicseréltek volna >>>

Bebizonyosodott, hogy a fűrészpálma kivonata enyhíti a gyulladásos tüneteket, lassítja a prosztata növekedését, illetve csökkenti a méretét. Aktív hatóanyagai behatolnak a prosztata adenóma sejtjeibe és csökkentik azok aktivitását. Megakadályozza, hogy a tesztoszteron hormon – a prosztata sejtjeire különösen káros – dihidroszteronná alakuljon.

Ezért egyetlen olyan természetes eredetű készítmény sem nélkülözheti a fűrészpálma kivonatát, amely a prosztatazavarok enyhítését célozza meg.

Ide kattintva visszatérhet cikkünkhöz, ahol további információt kaphat arról, hogy a fűrészpálma más gyógynövényekkel együtt hogyan enyhíti a prosztata problémák tüneteit.Ha eleget hallott, akkor kattintson ide és rendelje meg most a Pro-State Power gyógynövénykészítményt nagyszerű feltételek mellett!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!