Élővércsepp analízis

Néhány éve még máglyára küldtek volna azért, ha azt mertem volna mondani Önnek, hogy élővércsepp analízis. Most már szerencsére ez az eljárás átkerült a megtűrt kategóriába, de a megfelelő tájékoztatás hiányában még mindig kicsit hókusz-pókusznak tartja az orvosi szakma. Legalább is nálunk, mert itt még mindig kicsit lapos a föld!

Pedig egy kicsit nyugatabbra, ha valaki például nagy értékű életbiztosítást akar kötni, akkor a biztosító társaság arra fogja kötelezni, hogy részt vegyen egy élővércsepp vizsgálaton, mert ebből tökéletesen megállapíthatóak az életmódból adódó, és a genetikai kockázatok. Olyan hajlamok is napvilágra kerülhetnek, amelyek a hagyományos vizsgálati módszerekkel nem derülnének ki.

Természetesen a megfelelő diagnózishoz nem elegendő egy jó mikroszkóp, hanem a vizsgáló orvos szakmai tapasztalatára is szükség van. Hiszen mint mindenben, itt is a szakember tudása határozza meg a diagnózis pontosságát.

Egy barátom, aki nemrégen részt vett egy vizsgálaton azt mondta: „Nagyon látványos és meggyőző a vizsgálat. De az volt a legmisztikusabb számomra, amikor a doktornő egyetlen vércseppből felsorolta, hogy milyen problémák fordultak elő a családunkban. Ez az eljárás sokkal többet tud, mint amit elsőre gondolna róla az ember!"

De nézzük, mitől is olyan különleges az élővércsepp analízis?

A legtöbben csak akkor jutnak el egy ilyen vizsgálatra, amikor már végkép csalódtak a hagyományos módszerekben. Akkor, amikor már minden rendelésen végigvárták a sort, és már minden orvosnál jártak, de még mindig nem derült ki, hogy mi a rossz közérzet valódi oka.

Sőt, gyakran a kellemetlen problémáktól nem is lehet megszabadulni a hagyományos módon, mert amíg nem komoly a gond, addig nem is igazán fogják komolyan venni a panaszokat. Néha egyenesen kinevetik az embert, vagy kap egy „tanuljon meg ezzel együtt élni" választ a gondjaira.

Több orvosnál is voltam, foltok voltak rajtam, de nem tudták megállapítani mitől. Rossz volt a közérzetem, szédültem, fáradékony voltam. Eljöttem a vércsepp analízisre és már két hét után a foltjaim eltűntek, közérzetem javult. A barátaim szinte nem is ismertek rám, olyan jól néztem ki. Köszönet érte.
O. Jánosné

Pedig nem feltétlenül hipochonder az ember attól, hogy megoldást keres az állandósult fáradtságra vagy immunrendszerének gyengeségére. Vagy csak arra kíváncsi, hogy az állandó puffadás és kellemetlen gázképzés hátterében emésztési zavar vagy candida fertőzés áll-e? Esetleg valamilyen parazita jelenléte miatt van állandó migrénes fejfájása.

De megoldást találhat az állandó és elmulaszthatatlan korpás fejbőrre vagy hajhullásra is. Mert amikor évek alatt sem lesz jobb a helyzet, pedig már minden sampont kipróbált, akkor azért érdemes megnézni az emésztőrendszer működését is.

Éppen az a csodálatos ebben a vizsgálati módszerekben, hogy nem csak a pillanatnyi állapotot látja, hanem a hajlamokat is. Így az immunrendszer túlterheltségét még egy esetleges allergia kialakulása előtt észre lehet venni, és persze lehet ellene tenni is. De akkor is segítségül hívhatjuk, ha már kialakult az allergia. Minél előbb vesszük észre hogy kialakulóban van, annál jobb!

Nem azt mondom, hogy az élővércsepp vizsgálat csodákra képes, csak azt, hogy minden olyan embernek a hasznára válik, aki egy kicsit is ügyel az egészségére. Én úgy gondolok rá, mint egy korszerű menedzserszűrésre, ami segít, hogy elkerülhessük a betegségeket.

A mikroszkóp 1 800 - szoros nagyításában egyetlen csepp vér elegendő ahhoz, hogy minden információt megkaphasson a szervezetében aktuálisan zajló folyamatokról!

A hagyományos vérvizsgáló módszerek mindegyike kémiailag módosítja a vérből vett mintát. Ha azonban pontos képet akarunk kapni arról, hogy milyen állapotban kering a szervezetünkben a vér, akkor kezeletlen mintát kell vizsgálnunk. Méghozzá olyan eljárással, amely nem változtatja meg a minta szerkezetét és kémiai összetételét.

Ez a videó-mikroszkópos eljárás a még „élő" vérminta vizsgálatán alapul. Különlegessége, hogy a kép megjelenik a monitoron is, tehát szabad szemmel is jól látható. Reméljük, hogy Ön tökéletesen egészséges, és akkor ezt a képet fogja látni.

Az élővércsepp vizsgálat lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Következtethetünk az immunrendszer állapotára, a szabadgyökök okozta károsodás mértékére, a vitamin ellátottságra, a toxikusság mértékére, a szervezet sav-bázis és ásványianyag egyensúly zavaraira, és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenlétére.

Hihetetlenül izgalmas látni a saját vörös- és fehérvér sejtjeinket mozgásban, miközben azok teszik a dolgukat. Ha pedig nem elégedett a látvánnyal, akkor a vizsgáló orvos iránymutatásai szerint korrigálhatja táplálkozását és életmódját.

Az élővércsepp analízis segítségével könnyedén kialakíthatja a helyes életmódját, és a javasolt változtatások következtében, 4 - 8 hét elteltével már egy sokkal kedvezőbb kép tárulhat majd a szeme elé!

Miért érdemes időnként részt venni egy ilyen vizsgálaton?

Azért, mert így már az első intő jelre tehet lépéseket az egészségért. Még jóval azelőtt, hogy egy valódi betegség tüneteit kellene megtapasztalnia! A jutalma tehát az lesz, hogy az életmódja fölött maradéktalan kontrollt tud gyakorolni!

Élő vércsepp analízisre az ügyfélszolgálatnál tud bejelentkezni!

Tanácsok a vizsgálatra jelentkezőknek:

- A vizsgálat napját megelőző este már ne fogyasszon sok fehérjetartalmú, zsíros ételt!
- A vérvétel előtt legkésőbb 4 órával pedig már semmit ne egyen!
Bőven igyon folyadékot, lehetőleg klór- és szénsavmentes vizet! Hasznos, ha az esedékes vérvétel előtt körülbelül fél órával 2-3 dl vizet megiszik. (Ez eltérés a hagyományos laborvizsgálatokhoz képest.)
- A vizsgálatra hozza magával az összes fontosabb zárójelentését, laboratóriumi és egyéb vizsgálatainak leleteit!
- Írja fel azoknak a gyógyszereknek a nevét és adagolását, amelyeket az utóbbi hónapban fogyasztott.

Lássunk néhány árulkodó élővércsepp mintát:

a Egészséges vér
a Beteg vér
a Rollni képződés -
Elégtelen fehérje lebontás, megváltozott pH vagy a sav-bázis egyensúly zavara - ezek megváltoztatják a vörösvérsejtek membránjának negatív töltését, ami az összetapadásukhoz vezet.
a Vörösvérsejt összecsapzódás -
A felszíni negatív töltés elvesztése; ez még súlyosabb kép, ahol a plazmában lévő savak molekuláris ragasztóként viselkednek a vörösvérsejtek összeragadását előidézve.
a Fehérje kötelék -
Túlsavasodás, sav-bázis egyensúly zavar. Az étrendben túl sok az erősen savasító fehérje és szénhidrát.
a Makrociták, mikrociták -
Nagy mennyiségben fogyasztott erősen savas ételek és italok által okozott Na-bikarbonát hiány a lúgosító mirigyekben, vagy folsavhiány, B12 vitami hiány.
a Echinociták -
Rejtett szöveti savasodás a sejteket körülvevő térben, a szervezet képtelen eltávolítani a vérben képződött savmaradékokat, ezáltal a sejtek szétesését okozva; omega3 zsírsav hiány; sejten belüli parazitózis.
a Rostos tallusz -
Baktériumok, gombák és azok savproduktumai, savkristályok inaktív formában.
a Fibrin szálak -
A belső vérzések megakadályozását szolgáló véralvadásban játszanak szerepet. Mennyisége és vastagsága a szervezetben lerakódó fölös fehérje- salakot vagy gyulladásos, esetleg degeneratív betegséghez társuló fokozott képződés eredménye. Mennyiségük megnő a méregtelenítő programok és a diéta során, mert a szervezet a kötőszövetekben tárolt savakat visszanyomja a vérbe, hogy aztán eltávolíthassa őket.
a Gombák -
Gomba túlszaporulat, baktériumok, gombák, penész. Nagyon mérgező. Előrehaladott lappangó szöveti savasodásra utal. Rendkívül káros a normál vérkeringésre.
a Céltábla sejtek -
Erjedő-bomló vörösvérsejtek. Fehér foltok vagy gomba formációk a vörösvérsejteken belül. Jelzi, hogy az étrend túl sok szénhidrátot/egyszerű cukrot tartalmaz. Cukor intolerancia és/vagy egyensúlyvesztés hormonális rendszer/hasnyálmirigy stressz.
a Élesztőgomba -
A lappangó szöveti savasodás miatt a vérben fellépő sav-bázis egyensúlyzavar okozza a vörösvérsejtekből való kifejlődését; az étrend túl sok fehérjét és szénhidrátot/cukrot tartalmaz; okozhatja nagyobb mennyiségű antibiotikum, szteroid vagy hormonterápia; külső gombás fertőződés.
a Vérlemezkék -
Nagyobb számban láthatóak a lappangó szöveti savasodás miatt, és ha a vérben savfelhalmozódás van a vizeletkiválasztó rendszeren keresztüli elégtelen savürítés miatt. Ilyenkor a vörösvérsejtek átalakulnak „piszkos" vérlemezke-gyárakká.
a Pálcák -
Vörösvérsejtekből kinövő baktérium előalakok;, amik lappangó szöveti savasodás és emiatt módosult vér pH esetén láthatók; savas étrend, érzelmi és fizikai stressz, alacsony oxigénszint.
a Alvó fehérvérsejtek -
Nemrégiben elfogyasztott nagyobb mennyiségű cukor/szénhidrát vagy fehérje; a fehérvérsejteket a savak több mint 5 órára megbénítják (acetil aldehid, etanol, alkohol, tejsav, nitrát, húgysav, kénsav, foszforsav).
a Bazofil fehérvérsejtek -
Allergiák és/vagy élelmiszer vagy környezeti érzékenység esetén észlelhetők; belső mérgekre és gombamérgekre adott reakció; hisztamin szaporulat; ételallergia.
a T-sejtek -
Fehérvérsejtek, amik közömbösítik a savakat, oly módon, hogy szabad gyököket bocsátanak a vérbe vagy a nyirokba. Számuk emelkedik súlyos betegségek, nyirokproblémák, környezeti mérgek, drogok és gyógyszerek hatására.
a Kristályok -
Intenzív savasodás esetén a szervezet védekezési mechanizmusa, hogy a folyékony savakat kevésbé mérgező kristályokká alakítja. Ezek mindig cukor, fehérje vagy zsír bomlástermékek.
a Fekete kristályok -
Dohány, marihuána, vegyi anyag, gyógyszer. Ha barna, akkor lehet fehérje bomlástermék.
a Koleszterin kristály -
Általában magas vérnyomást, érelmeszesedést, magasabb koleszterin szintet jelez. Az étrend túl sok állati eredetű fehérjét tartalmaz! Vízhiányra és savasságra utal.