Dr. Robert O. Young PHD

Dr. Robert Young a lúgosítás úttörője. Találtam egy érdekes kis-videót, amelyben többek között Dr. Robert O. Young beszél arról, hogy hogyan hat az ionizált lúgos víz a szervezetre.

Dr. Young nevét biztosan hallotta már, hiszen korszakalkotó felfedezését a szervezet pH egyensúlyáról már számtalan könyvben publikálta. A pH csoda című könyve magyar nyelven is megjelent.

A nemzetközi hírnevű Dr. Young az elmúlt huszonöt évben a sejtek tápanyagellátását kutatta, hogy megtalálja a betegségek valódi kiváltó okait. Kutatási eredményei Új Biológia néven váltak ismertté. Elmélete szerint csupán egyetlen betegség létezik, ez pedig a vér és a szövetek elsavasodása. De mondja el ezt személyesen Dr. Robert Young.

(A videó csupán 13 perces, és leszinkronizáltuk, hogy ne legyenek nyelvi akadályok.)

Ha egy kicsit is érdekli a lúgosítás, akkor mindenképpen érdemes rászánnia ezt a rövid időt. Nem fogja megbánni!

Dr. Young azt mondja:

Ha megkérdezi tőlem, hogy mi az az egy dolog, amit az egészségéért tehet, akkor a válaszom nagyon egyszerű. Kezdjen el ionizált lúgos vizet inni!

Még akkor is, ha sok savas ételt fogyaszt, a legfontosabb dolog, hogy kezdjen el elektronokban gazdag, lúgos folyadékot inni! Ezzel semlegesíteni tudja a savakat, amik az ételekből származnak, és fenn tudja tartani az egészséges, lúgos állapotot.

A videóban bemutatott Aquarion vízaktivátor az ionizátorok prémium kategóriáját képviseli, melynek élettartamát a gyártó 20 évben határozta meg. Ez tehát azt jelenti, hogy a készülék által készített ionizált lúgos vízre a következő 20 évben biztosan számíthat!

Most lehetősége van ingyenesen megkóstolni az ionizált lúgos vizet. A különbséget garantáltan érezni fogja! Kattintson ide, és ismerje meg az ingyenes vízkóstolás részleteit!

Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!


Az Aquarion vízionizátor nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

 

Ki is az a Dr. Robert O. Young?

Dr. Robert O. Young az Egyesült Államokban élő tudós, táplálkozási tanácsadó, pedagógus és mikrobiológus, aki eddig nyolc könyvet írt a táplálkozásról, az egészségről, valamint a vér tudományáról és a mikrobiológiáról. Egy új biológiai elmélet kifejlesztője, amely a Mikrozima elmélet nevet kapta.

Biológia és Üzleti tudományok szakon diplomázott az Utah-i egyetemen, majd ezt követően Dr. Robert Bradfordtól tanult orvosi mikrobiológiát a Bradford Intézetben.

1993-ban Dr. Young táplálkozástudományból diplomát, 1995-ben kémiából és biológiából doktori fokozatot szerzett. 1997-ben táplálkozástudományból megszerezte a tudományos doktori (PhD) fokozatot. Ezután folytatta tanulmányait és kutatásait, majd 1999-ben újabb doktori fokozatot szerzett természetgyógyászatból.

Kutatási eredményeit szaklapokban publikálta, és az elmúlt évek során számos könyve jelent meg, és aratott nagy sikert világszerte: Gyógyítás gyógynövényekkel (1988), Egy betegség, egy kór, egy kezelés (1992), Betegen és fáradtan (1995), Vissza az Egészség házába (1999), A pH csoda (2002), A cukorbetegség pH csodája ( 2003), Vissza az Egészség házába 2. (2003), és A fogyókúra pH csodája (2004).

Dr. Robert Young rendszeresen felszólal orvosi és az egészség témakörét érintő konferenciákon, rendezvényeken, egyetemeken szerte a világon (Kínai Központi egyetem, Brigham Egyetem, Utah Állami Főiskola, Bécsi Egyetem, Victoria Egyetem, valamint Boston, Minnesota, Hartford, Oxford és Harvard Egyetemein).

Mindezek mellett az a megtiszteltetés érte, hogy meghívta tagjai közé a NASA reformtáplálkozással foglalkozó bizottsága. Jelenleg a Puerto Rico-i Egyetem és a Puerto Rico-i Diabetes Központ által szervezett kutatási projektben dolgozik, az I. és II. típusú cukorbetegség lehetséges gyógymódján.

Tagja az Amerikai Mikrobiológusok Társaságának, az Amerikai Természetgyógyász Szövetségnek, tiszteletbeli tagja a Connecticut-i Holisztikus Egészség Szövetségnek, a Brigham Young egyetem elnöki tanácsának és táplálkozási tanácsadóként dolgozik több vállalatnál.

Dr. Young egy új biológiai folyamat, a pleomorfózis felfedezője, amely lényege a különböző bakteriális életformák egymásba alakulási képessége.

Kutatásai során Dr. Young az egészséges és beteg vérsejteket vizsgálva megállapította, hogy a beteg sejtek alaktalanok és sötétek, míg az egészségesek kerek formájúak és élénk színűek, szinte ragyognak a beteg sejtekhez képest. Ennek okát kutatva arra a következtetésre jutott, hogy a titkot a táplálkozásban kell keresni.

Dr. Young megállapításai abban összegződtek, hogy minden betegség mögöttes oka a vér és a szövetek túlsavasodása. Savas közegben a sejtek meggyengülnek, ami hatással van az immunrendszerre, az idegrendszerre, az izomzatra, a bőr tónusára, az agysejtekre, illetve a szervekre is. Az élővércsepp vizsgálati módszerrel tökéletesen nyomon tudta követni a vér savas vagy bázikus állapotait.

Dr. Robert Young szerint a megoldás az ideális pH arány betartásában rejlik, tehát 80 százalékban lúgos és 20 százalékban savas kémhatású ételeket kellene fogyasztania mindenkinek. Erről a lúgosító életmódról a Ne savasodj, tovább élsz című írásunkban olvashat!

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!