Vásárlás és regisztráció a nyugat-európai országokban

Keleti kényelem, nyugati színvonalon

A nyugat-európai országokban, napjainkra már a bolti kereskedelmet mellőzve, internetes rendeléssel és csomagküldő szolgálat segítségével állunk a rendelkezésére. Így tehát ha Ön rendelni vagy regisztrálni szeretne hálózatunkban, akkor csak internetre, bankkártyára és egy szponzorkódra van szüksége.

A CaliVita® International Rotterdam

A CaliVita® International 1998-ban nyitotta meg EU irodáját Rotterdamban, a World Trade Centerben, amely része a globális hálózatnak.

A rotterdami iroda fő célja a nyugat-európai európai uniós tagországokból (Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Ciprus (görög rész), Csehország, Észtország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Málta, Szlovákia, Szlovénia ) érkező megrendelések teljesítése, de bizonyos feltételek mellett a világ szinte minden országába tudunk terméket küldeni.

Miért érdemes regisztrálnia?

Ennek számtalan oka van, de legjellemzőbb ezek közül mégis az árkedvezmény, amelyet tagjaink kapnak.

Regisztráció feltétele

A regisztráció díjtalanul kérhető, amennyiben 15.500 forintot meghaladja a termékek kedvezményes ára.

Regisztráció menete

Ha szeretne regisztrálni, akkor kattintson a következő linkre (angolul, németül), válassza ki a megvásárolni kívánt terméket és adja meg a regisztrációhoz szükséges adatait. Termékeit rotterdami irodánkból szállítják ki az Ön által megadott címre.

Nincs szponzorkódom

A regisztrációhoz szponzorának nevére és 10 számjegyű tagkódjára van szüksége. Ha nincs ajánlója, mi keresünk Önnek egy olyan szponzort, aki szükség esetén a segítségére lehet. Kérjen magának egy szponzorkódot itt.

Vásárolni szeretnék

Megrendelését leadhatja munkatársainknak e-mailben, faxon, telefonon, és természetesen az alábbi linken is. Ha bármilyen kérdése merül fel a termékekkel, a szállítás vagy a fizetés részleteivel kapcsolatban, akkor rotterdami irodánk munkatársai örömmel állnak rendelkezésére.

Kollegáink a következő nyelveket beszélik: magyar, angol, német, szerb, horvát, olasz, spanyol, orosz

Pénzügyek

Tagjaink az azonnali árkedvezményen felül, forgalom arányosan további kedvezményekben részesülnek. Ezek a kedvezmények levásárolhatók, vagy göngyölhetők és 50 EUR összeg felett az Ön által rendelkezett bankszámlára utalhatók.

Hálózatépítés

Ha Ön ajánlja termékeinket ismerőseinek, és azok vásárolnak, vagy az Ön tagkódjával (szponzorkód) regisztrálnak a hálózatba, akkor ezen vásárlások után Ön jutalékot kap. Ez a jutalék szintén levásárolható, vagy göngyölhető és 50 EUR összeg felett kiutaltatható. A hálózatfejlesztés részleteiről bővebb információt szponzorától kaphat.

Levásárolható kedvezmény

További kedvezmény, ha összegyűjtött jutalékához levásárlással szeretne hozzájutni, akkor a jutalék bruttó összegét a termékek nettó árából vonjuk le. Egyszerűbben fogalmazva tehát: kevesebbet fizet, mint gondolná.

Árak

A megvásárolni kívánt termékek ellenértékét átutalásos vagy bankkártyás előrefizetéssel (VISA, MC), euróban tudja kiegyenlíteni. Ha az Ön országában nem euró a fizetőeszköz, akkor annak átváltásáról az Ön bankja gondoskodik a saját kondíciói szerint.

Megrendeléséről kollégáink minden esetben visszaigazolást, átutalásos fizetési mód esetén proforma számlát küldenek.

Szállítási költség

Amennyiben az Ön által rendelt termékek ára meghaladja a 200 EUR összeget, a házhozszállítás összegét átvállaljuk. Ezen értékhatár alatt a szállítási költség 19,5 EUR, de bizonyos országokban lehet ettől kevesebb is. Az aktuális szállítási feltételekről kérdezze rotterdami irodánkat.

Szállítási határidő

Fogadó országonként eltérő lehet, de általában 2-5 napos szállítási határidővel teljesíthető a megrendelés.

Költségmegosztás

Ha többen rendelnek azonos csomagban, de eltérő tagkódokra, akkor a megrendelés értéke könnyebben éri el a szállítási költségmentesség határát.

Vitalland tagság

Azon magyarul beszélő, de külföldi országokban élő regisztrálóink, akik a Vitalland szponzorvonalához tartoznak, kérhetnek belépő jelszót a Vitalland.hu tagi oldalaira is. Ezeken az oldalakon számtalan letölthető orvosi és üzleti előadás, szakmai képzés és csak tagjainknak fenntartott életmód cikkeink találhatók. Kattintson ide, és kérje a Vitalland ügyfélszolgálatának segítségét.

A nyugat-európai központ elérhetőségei

CaliVita® International BV
Beurs - World Trade Center Rotterdam
Box 30133
3001 DC Rotterdam
The Netherlands
e-mail: salesinfo@calivita.com
Skype: cveuwe
Phone: +31 10 205 2256 (8.00 am - 4.00 pm Monday to Friday)
Fax: +31 10 205 5343

Magyarországról hívható telefonszámok az EU tagországaival kapcsolatban:
Tel: +36 62 431 925
Fax: +36 62 431 926