BioHarmonex, a család legjobb barátja...

Manapság a biorezonancia terápiát a szervezet regenerációs- és alkalmazkodóképességének javításában, illetve a környezeti egészségkárosító hatások kivédésében az egyik legígéretesebb módszerként tartják számon.

A BioHarmonex a mobil biorezonancia terápia kiváló eszköze.A biorezonanciával elért nagyszerű eredmények miatt napjainkban egyre nagyobb az igény az olyan biostimulációs eszközökre, amelyek kicsik, olcsók, hordozhatók, egyszerűen kezelhetők és biztonságos megoldást szolgáltatnak minden korosztály számára.

A CaliVita az elsők között ismerte fel, hogy megsokszorozhatja a táplálék-kiegészítők pozitív hatását, ha a szervezetben zajló biokémiai folyamatok szabályozását is támogatja. Így került piacra a CaliVita® Electronics által forgalmazott, nemzetközi hírű kutatók által kifejlesztett, és Németországban legyártott BioHarmonex.

Ez a készülék mellékhatások nélkül erősíti meg a szervezet rendben működő élettani funkcióit. Ugyanakkor újraindítja a blokkolt információátviteli csatornákat, ezáltal helyreállítja a kóros folyamatokat is. Egyszerű alkalmazhatóságának köszönhetően ma páciensek milliói részesülnek biorezonanciás elektroterápiában saját otthonukban.

A biostimuláció alapjai

A BioHarmonex kiigazítja a szervezet bio-kommunikációs tévedéseitA biorezonancia egy olyan eljárás, amely a szervezet sejtjeivel extrém alacsony intenzitású elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

Az eljárás lényege, hogy civilizációnk káros környezeti terhelésének köszönhetően a szervezet bio-kommunikációs irányítórendszere gyakran hibás utasításokat ad a sejtjeinknek, amelyek így hibásan végzik el a feladataikat. Mivel a biokémiai folyamatok egyensúlyának felborulása testünk betegségeinek első állomása, ezért ezek helyreállítása egyúttal az első lépés lehet az újra egészséges életünk felé.

Lednyiczky Gábor, az 1997-es év "Természetgyógyászatért Díj" egyik birtokosa, a téma nemzetközileg elismert legnagyobb hazai szakértője, és egyúttal a BioHarmonex II. fejlesztője szerint, az élő szervezet egy bio-kibernetikai, azaz önszabályozó rendszer. Ha befolyással tudunk lenni ennek a kifinomult irányítórendszernek a működésére, és helyre tudjuk hozni a vezérlés hibáit, akkor ezzel az egészségi állapotunkat is helyrehozhatjuk.

A biorezonancia-terápiával olyan dolgokra tanítható meg a szervezet, amit az korábban már tudott, csak időközben elfejtett. Kattintson ide, és olvasson részletesen az elektromágneses biostimuláció tudományos alapjairól és működési elvéről.

A haladó gondolkodású orvosok számára az teszi vonzóvá a biorezonanciát, hogy a szervezet saját biokommunikációs vezérlő rendszerét használja fel az egészség megőrzésére. Mivel ez a betegségmegelőzés teljesen természetes és holisztikus megközelítése, nemcsak az orvosi szakma számára hordoz lehetőségeket.

A biorezonancia terápián keresztül az egészség megőrzés napjainkra minden hús-vér ember számára elérhetővé vált, így az Ön számára is. Ráadásul, ha szeretné, akkor minden nap, a saját otthonában és minden családtagja számára!

Apa, kapcsold be azt a bio-valamit...

Másfél hónapja hangzott el az a mondat a kislányomtól. Néhány napja használtuk akkor még csak a BioHarmonexet... Reggelente én készítem a reggelit a 11 éves Fanni lányomnak, tízórait csomagolok neki, kávét főzök a feleségemnek. Azonban mielőtt végképp kiderülne, hogy milyen tökéletes férj vagyok, nézzük meg, mi is történt...

A sokoldalú megoldás, BioHarmonex

A BioHarmonex, a család legjobb barátja...A szervezet elektromágneses irányító folyamataiba képesek vagyunk specifikusan beavatkozni a BioHarmonex által közvetített jelek segítségével, így célzott terápiára van lehetőség.

Hiszen a BioHarmonex egy olyan elektronikus készülék, amely nagyon alacsony intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki.

Fölöttébb figyelemreméltó jellegzetessége az, hogy 1 Hz és 100 kHz közötti frekvenciatartományban üzemel, ami azt jelenti, hogy egyszerre igen sok biológiai ablakot nyit meg. Vagyis sokkal hatékonyabb, mint a piacon kapható társai.

A BioHarmonex olyan információs csatornán (biológiai ablakon) keresztül adja le jeleit, melyeken keresztül a szervezet kommunikációja zajlik. Mind a 25 programot úgy tervezték meg, hogy az adott testfunkcióhoz vagy testrészhez kapcsolódó sejtszintű elektromágneses aktivitásnak megfeleljen.

A különböző programok részben a prevenciót, részben az egész test harmonizálását szolgálják, segítik a szervezet megújulását, növelik a védekezőképességét, támogatják az anyagcserét, fokozzák a csontépítést, javítják a vérkeringést.

Nyugodt alvás tiszta fejjel...

A BioHarmonex készülék csodálatosan működik. Családomnak és környezetemnek adtam át a készüléket, most csokorba gyűjtve írom le a tapasztalatokat.

Saját magunkon tapasztaljuk meg hatását: nyugodtabb alvás, tisztább fej, csökkenteni kellett a normalizálására szedett vérnyomás gyógyszert. A hirtelen fellépő nagy ízületi fájdalmakat a Fájdalom program a kezelési idő fele alatt csillapította le.

Agyvérzésen átesett, mozgáskorlátozott, szobához kötött testvérem egyetlen Lazítás, majd Méregtelenítő program futtatásának hatására (négy nap telt el azóta) nyugodtan alszik. Minden nap hálásan megköszöni, mert időtlen idők óta ilyen élményben nem volt része.

Fiatal férfi szakmunkás ismerősömnek, aki nem lát már neonfénynél, annyira fáj a szeme, a kezelést követően a könnycsatornája kitisztult és szemei megkönnyebbültek. Idős, sok fájdalomtól gyötört hölgy ismerősöm pedig a Lazítás, majd Örökifjú kezelést követően jó közérzetről számolt be.

Cukorbeteg rokonom, akinek eddig vizeletürítési problémái voltak, többször könnyedén ürít. Egy több gyógyszert szedő szívbetegnél is elősegítette a felesleges víz eltávolítását a Keringés, majd a Vese program lefuttatása.

Nagyon kellemes közérzetet biztosít idősebb korban az Örökifjú, majd a Csont/Szövet program alkalmazása.

Vereckei Lászlóné

BioHarmonex az egész családnak...

BioHarmonex, a család legjobb barátjaA BioHarmonex 25 összetett programot tartalmaz, melyek minden igényt lefednek, a kicsiktől a nagyokig, a gyermekektől az idősebbekig...

A régebbi típusú biorezonanciás készülékeknél gyakori, hogy látszólag nagyon sok programot képesek futtatni, de minden egyes programot egyedileg kell feltölteni és elindítani.

A technika fejlődésének köszönhetően azonban a BioHarmonex beépített és szervrendszerek szerint összevont programokkal rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy a BioHarmonex minden programja egy-egy külön szimfónia, amelyek mindegyike 12-18 alprogramot foglal magában. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a BioHarmonexet lényegesen könnyebb használni, mint más biorezonanciás készülékeket.

Ezt az eszközt kifejezetten otthoni felhasználásra tervezték, ezért a használata nem igényel természetgyógyászati jártasságot, vagy egyéb előképzettséget.

A szervezet önszabályozó és alkalmazkodási folyamatainak javulása már igen rövid, néhány kezeléses használat után mindenki számára észrevehető.

A régebb óta fennálló problémák esetén a legszembetűnőbbek a változások, de a Fájdalom, Lazítás vagy az Edzés után program hatása a fiatalabb és egészséges felhasználók számára is azonnal érzékelhető.

A BioHarmonex programjai

A legújabb fejlesztésnek köszönhetően a BioHarmonex III. készülékben mind a 25 program erősségét 3 választható fokozatban lehet beállítani. Ennek az egyszerű fejlesztésnek köszönhetően a készülék felhasználási lehetőségei megsokszorozódtak. Most nézzük meg egyesével a programokat, az 5 új program a sor végén található.

BioHarmonex Gyermek - A gyermekek speciális igényeiértGYERMEK

A gyors változás, növekedés, fejlődés miatt a gyermek anyagcseréjének speciális igényei vannak. A Gyermek program ezeket a speciális igényeket célozza meg.

BioHarmonex Immun - Immunrendszert megszólító rezgésekkelIMMUN

Az immunrendszert támogató program. Hatékonyan lehet kombinálni olyan egyéb, immunrendszert támogató programokkal, mint a Gyermek, Örökifjú, Méregtelenítő, Nyirokrendszer. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5, 16 és 20 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - Az antioxidáns folyamatokért, és az öregedés lassításháértÖRÖKIFJÚ

Az Örökifjú program a szervezet antioxidáns rendszerét célozza meg. Az antioxidáns folyamatok hatnak a sejtek károsodása ellen, így öregedésgátló hatásuk van. Hatékonyan kombinálható a Méregtelenítő, Keringés, Bioritmus és Meridián programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5, 16 és 18 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - A hormonrendszert célzó programHORMON

A program feladata a hormonrendszer működésének harmonizálása. Ezzel együtt ajánljuk az Örökifjú és a Menses programokat. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 4, 5 és 6 órakor. A Hormon program nem kizárólag a hölgyek programja, a férfiak hormonrendszerére is kedvező hatással van.

BioHarmonex Örökifjú - A jó közérzetért, minden körülmények között.FÁJDALOM

Általános fájdalomcsillapító hatást fejt ki a fájdalomküszöb emelésével. Kitűnően alkalmazható visszatérő migrénes fejfájásra, régóta fennálló ízületi fájdalmakra de a hírtelen támadt sérülések okozta fájdalmak enyhítésére is. Kiemelten ajánlott használni a szervóra szerint 24 órakor.

BioHarmonex Lazítás - Pihenéshez, feltöltődéshez, kikapcsolódáshorLAZÍTÁS

Ezt a programot a mai rohanó világban gyakran előforduló stresszhatások kezelésére ajánljuk.

Legideálisabb este vagy lefekvés előtt futtatni, de napközben is jó szolgálatot tehet egy-egy stresszel teli helyzetben, legyen szó akár vizsgáról, tárgyalásról vagy egy előadás megtartásáról. De kiváló pihenéshez, feltöltődéshez és relaxációs programokhoz is. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 21 és 23 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - A kiemelkedő szellemei teljesítményértIDEGEK

A program célja az idegrendszer működésének támogatása. Ideális mindazoknak, akiknek minden nap kifogástalan szellemei működésre és koncentrációra van szükségük. Hatékonyan használható a Lazítás programmal együtt. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 10, 12, 14, 16, 23 és 24 órakor.

BioHarmonex Örökifjú - A kiegyensúlyozott, egészséges fogyásértSÚLYCSÖKKENTŐ

Az egyetlen módja annak, hogy a zsír eltávozzon a testünkből, ha kiszabadul a zsírszövetből és a máj lipoproteinné alakítja át.

Ha átalakult lipoproteinné, a sejtek fel tudják venni, hogy energiává alakítsák vagy értéktelen anyagként kiválasszák. Ez a program ezt a folyamatot támogatja. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 13, és 19 órakor.

BioHarmonex Méregtelenítő - A méregtelenítési folyamatok támogatásáhozMÉREGTELENÍTŐ

Akármennyi figyelmet fordítunk is testünkre, méreganyagok mindenképpen felhalmozódnak. A program számos alprogramja a méregtelenítésért felelős szerveinket (máj, vese, lép, hasnyálmirigy és belek) célozza meg. Jól kiegészíti a Légzés, Emésztés, Máj, Vese és Nyirokrendszer program. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 13 és 19 órakor.

BioHarmonex Szem/Látás - A megerőltetésnek kitett szemekértSZEM/LÁTÁS

Ezt a programot különösen azoknak ajánljuk, akik számítógéppel dolgoznak, sokat néznek tévét vagy szemüveget viselnek. Kiegészítésként az Örökifjú program használható. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 10 és 16 órakor. Látásproblémák javítása érdekében naponta többször érdemes futtatni.

BioHarmonex Keringés - A szív- és érrendszer támogatásáhozKERINGÉS

Szív- és érrendszerünk szervezetünk fontos része, mivel oxigént és tápanyagokat szállít a sejtekhez, a sejtektől elszállítja a széndioxidot, és mozgósítja az immunrendszerünket. Egy ilyen rendszerben a sejttevékenység mennyisége magas szintű elektromágneses kommunikációt diktál. Ezt a folyamatot támogatja a Keringés program.

Hatékonyan lehet kombinálni olyan programokkal, mint a Lazítás, Idegek, Örökifjú, Hormon, Bioritmus és Meridián. Valamint emésztést és a méregtelenítést segítiő programokkal, mint a Méregtelenítő, Emésztés, Máj, Vese és Nyirokrendszer. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 6, 11, 16, 19, 23 és 24 órakor.

BioHarmonex Légzés - A megfelelő légzésértLÉGZÉS

Különösen ajánlott azoknak, akik kemény fizikai munkát végeznek, dohányoznak, nagyvárosban élnek, vagy valamilyen légzési nehézséggel küzdenek. Az Örökifjú program kiváló kiegészítője lehet. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 11, 16, 18 és 20 órakor.

BioHarmonex Emésztés - Az emésztési folyamatok optimalizálásáértEMÉSZTÉS

A megfelelő táplálkozás egyik tényezője a jó minőségű étel. De éppen ilyen fontos az a képesség is, hogy az elfogyasztott ételből fel tudjuk venni a tápanyagokat, és a feleslegessé vált salakanyagokat megfelelően ki tudjuk üríteni. Ezen folyamat optimális működését támogatja az Emésztés program.

Lefuttatása célszerű étkezések alatt, puffadás esetén étkezések között, napjában többször is. Hatékonyan kombinálható olyan programokkal, amelyek a gyomor-bél csatornát célozzák meg, mint a Máj vagy a Méregtelenítő program. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 7, 9, 12, 13, 19, 21 és 24 órakor.

BioHarmonex Máj/Hasnyálmirigy - Máj- és hasnyálmirigy működését támogató, illetve védő programMÁJ/HASNYÁLMIRIGY

Ez a program a máj és a hasnyálmirigy harmonikus működését támogatja. A hasnyálmirigy az emésztéshez termel enzimeket, és abban is segít, hogy a sejtek az inzulin nevű hormon segítségével energiaként hasznosíthassák a glükózt.

A máj egyike a legfontosabb anyagcserét szabályozó, tároló szerveinknek, nélkülözhetetlen a megfelelő emésztéshez. A Máj program kiválóan alkalmazható az Emésztés és a Méregtelenítő programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 6, 13 és 21 órakor.

BioHarmonex Bőr - A gyönyörű és egészséges bőrértBŐR

Ez a program a hámréteg és más olyan sejtek feltöltését célozza meg, amelyek az egészséges bőr megóvásához szükségesek. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 14, 18 és 20 órakor.

BioHarmonex Vese - Az optimális veseműködésértVESE

A vese sokféle feladatot lát el szervezetünkben, többek között a hormonrendszer működésének szabályozását, a víz- és sóanyagcserét, valamint a csontszövet anyagcseréjét.

Ez a program a vese és a vizeletkiválasztó rendszer megfelelő működését támogatja. Az optimális eredmények eléréséhez jól kombinálható a Méregtelenítő programmal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5 és 19 órakor.

BioHarmonex Csont - Csontszövetek erősítése, sérülés utáni regeneráció segítéseCSONT/SZÖVET

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a csont statikus anyag, pedig valójában csontjaink ugyanolyan aktívan változnak, mint szervezetünk legtöbb része.

Ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, a csontoknak regenerálniuk kell a sejteket, amelyeknek képesnek kell lenniük arra, hogy a véráramból felvegyék az olyan létfontosságú strukturális ásványi anyagokat, mint pl. a kalcium. A program ezen folyamatokat támogatja. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 16 és 24 órakor.

BioHarmonex Edzés után - A mozgás utáni regenerációértEDZÉS UTÁN

Ez a program azokat a folyamatokat segíti, amelyek az edzés utáni regeneráló és újjáépítő tevékenység során zajlanak. Sportolóknak ajánljuk a versenyeken a mérkőzések közötti gyorsabb regenerációhoz. Jól kombinálható az Örökifjú programmal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 11, 14 és 16 órakor.

BioHarmonex Meridián - A meridiánok működésének harmonizálásáhozMERIDIÁN

A tradicionális kínai orvoslás szerint az emberi testet láthatatlan csatornák, meridiánok hálózzák be. A meridiánok fontos szerepet játszanak szervezetünk különféle szerveinek és testrészeinek kommunikációjában és koordinálásában.

A Meridián program egyidejűleg stimulálja és harmonizálja az összes meridiánt, hogy segítse az optimális anyagcserét. Nagyszerűen kiegészíti a Bioritmus program. A Meridian és Bioritmus programokat szinte mindenki naponta lefuttathatja, aki egyszerűen "jól akarja érezni magát a bőrében".

BioHarmonex Bioritmus - A harmónikus bioritmusértBIORITMUS

A program elősegíti bioritmusunk egyensúlyát. A világon egyetlen embernél sem állandó a fizikai, érzelmi és intellektuális állapot és képesség, hanem ciklikus változásnak van kitéve, amelyet biológiai ritmusnak hívunk. Különösen ajánlott váltott műszakban dolgozók, sokat utazók, időzónát gyakran változtatók részére.

A Bioritmus program alkalmazható a Lazítás, Meridián, Antifront és Keringés programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 10 16 és 21 órakor.

BioHarmonex Menses - A természetes nőiességértMENSES (új)

Spirituális szemlélet szerint nyilvánvaló kapcsolat van a holdfázisok és a nők 28 napos ciklusa közt, ami alapvetően befolyásolja a női "természetet". A program rezgései segítenek a női ciklus "hangolásában". Kiegészítőként ajánljuk a Hormon, Bőr, Méregtelenítő és Bioritmus programokat.

BioHarmonex Prosztata - Az érett, középkorú és idős férfiaknakPROSZTATA (új)

A program különösen középkorú és idős férfiak számára ajánlott a prosztata mirigy helyes működésének támogatására. Jól kombinálható a Vese, Bioritmus és Örökifjú programokkal.

BioHarmonex Antifront - Jó hangulat, bármilyen időjárás eseténANTIFRONT (új)

Néhány ember érzékenyen reagál az időjárási frontok változására. Az időjárás változáskor tapasztalható elekrtometeorologiai jelenségek módosíthatják biokommunikációnkat, és ezzel magyarázhatóak a frontérzékenyek tünetei.

A legtöbb ember könnyen túlteszi magát ezeken a változásokon, de sok esetben ez áll az ideges, lobbanékony viselkedés mögött. Jól kiegészíthető a Fájdalom, Keringés és Bioritmus programokkal.

BioHarmonex Mentális feltöltődés - A megfelelő pihenésért, magas megterhelés esetén isMENTÁLIS FELTÖLTŐDÉS (új)

A program használatát elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyakran, hosszú vagy egyre növekvő intenzitású stressznek vannak kitéve. Valamint olyan szituációkban, amikor kiemelkedően fontos a mentális stabilitás (pl. vizsgaidőszak). Hatását erősítik az Idegek, Lazítás, Keringés és a Bioritmus programok.

BioHarmonex Nyirokrendszer - Az egészséges nyirokműködésértNYIROKRENDSZER (új)

A nyirokrendszer az immunrendszer fontos része. Sejtjei jelen vannak mindenhol a szervezetben, ahol idegen anyagokkal találkozhatnak. A program a nyirokrendszer optimális működését támogatja. Kiegészítőként használható az Immun, Keringés és Méregtelenítő program.

Szervóra szerint

A szervek aktív időszakai a kínai szervóra szerintMert mindennek megvan a maga ideje!

A BioHarmonex már önmagában is egy különleges készülék, de előprogramozási lehetősége olyan kincs, ami egyesíti magában a modern tudomány és az ősi gyógymódok erejét!

A hagyományos kínai orvoslásban a szervezet működését a Jin és Jang energiák áramlása, ezek egyensúlya, illetve egyensúlytalansága jellemzi. Így az egyes szervek, és ezen keresztül az egész test egészséges működéséért is felelnek.

Mint ahogy a szervezet, úgy az egyes szervek is meghatározott időrend szerint működnek. Míg a testünk naponta, havonta és évente ismétlődő ritmust követ, addig szerveink bioritmusa az egyik óráról a másikra változik.

A hagyományos kínai orvoslás szerint a 12 szerv közel kétóránként birtokolja az energiák aktivitását, és ugyanilyen gyakorisággal az ellentétes póluson pihennek is. Az aktív órák egyúttal az egyes szervek befogadó időszakai, kommunikációs ablakai is.

Ha a BioHarmonex programjait azokban az órákban futtatja, amikor a megszólított szervek a legaktívabbak, akkor azzal az egyes programok hatványozott hatását érheti el.

Persze az előprogramozhatóság jó szolgálatot tehet akkor is, ha idősebb nagyszülőnek szánja a BioHarmonexet, aki önállóan már nem boldogulna a programok kezelésével.

Egy gyermekjáték egyszerűségével

Bioharmonex, egy gyermekjáték egyszerűségévelA BioHarmonex 25 programot tartalmaz, és minden egyes program több alprogramból áll.

Ezek a programok és alprogramok szabályozzák az elektromágneses jel frekvenciáját, amplitúdóját, intenzitását és impulzusát, így célozva meg egy-egy biológiai ablakot.

Minden program körülbelül 25-30 percig tart és a készüléktől 1,5 méteren belül hoz létre rezonanciát. Ha társaságban van, akkor ebben a hatókörben tartózkodók szintén részesednek a kedvező elektromágneses terápiában. A készülék hátlapjának irányában mérhető erőteljesebben a hatás, ezért lokális fájdalmaknál és sebgyógyításnál ezzel az oldalával helyezze a kezelendő felületre.

A készülék nagy előnye, hogy nem kell órákig egy mágnes-ágyhoz láncolva feküdnie, mert a BioHarmonex hordozható, és minden élethelyzetben alkalmazható, legyen az tárgyalás, munka, házimunka vagy otthoni tévézés. Kattintson ide, ha kíváncsi rá, hogy mi a különbség a mágnes-ágyas megoldások és a BioHarmonex között.

Naponta 6-9 különböző programot érdemes futtatni, illetve egy-egy programot többször, állapottól függően akár 2-3 alkalommal is. A biorezonanciás terápiát alkalmazó orvosok általában azt javasolják, hogy ennél többször felesleges, mert nem növeli tovább a terápiás hatást.

Rendszeres gyógyszerszedés esetén, a kúra folyamán ajánlott gyakrabban felkeresni a kezelőorvost, mert a szervezet jelátviteli rendszerének javulásával a szükséges gyógyszeradagot várhatóan csökkenteni kell majd.

A használat során esetlegesen jelentkező szokatlan érzetek fontos információt közölnek a felhasználóval. Célszerű ezeket az érzeteket memorizálni, mivel ezek is az állapotjavulást szolgálhatják. Műtéti hegeknél nagyon ritkán bizsergést érezhet.

Biztonságos regeneráció

A BioHarmonex biztonságos segítség az egész családnakHasználata igen biztonságos, mivel az extrém alacsony intenzitású elektromágneses tartományban működik. Vagyis a legtöbb, a mindennapi használatban alkalmazott elektromos készülékeknél kisebb térerővel.

Ezek az extrém alacsony intenzitású jelek csak térerőmérővel mérhetők.

Használata ezért engedélyezett beépített szívritmus szabályozó (pacemaker) készüléket hordozó betegeknél, és a súlyos pszichikai, idegrendszeri és rosszindulatú daganatokban szenvedő betegek adjuváns kezelésében is. (Pacemakerrel rendelkezők saját megnyugtatásuk érdekében, kérjék ki orvosuk véleményét.)

Harmonizálja életét BioHarmonex-szel!Ennek az intenzitásnak minden eddigi elektrofiziológiai tapasztalat szerint teljesen veszélytelen a felhasználása. Minden magyar és nemzetközi szabvány szerint korlátozás nélkül, tehát a csecsemőkortól életünk végéig, napszaktól és tevékenységtől függetlenül alkalmazható.

A szervezet optimális tápanyagellátásának biztosításával és a biorezonancia terápia együttes alkalmazásával jelentősen hozzájárulhat egészsége védelméhez, és szervezetének regenerációs képességét akár többszörösére is növelheti.

Ha pedig megelőzési célból futtatja a BioHarmonex programjait, akkor a betegségeket hírből sem fogja ismerni!

Kattintson ide, és ismerje meg
az új generációs BioHarmonex készüléket!

Megnézem előbb a BioHarmonex technikai részleteit közelebbről!

A BioHarmonex wellness célú eszközként került forgalomba, nem gyógyászati segédeszközként. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Arra tervezték, hogy a biorezonancia tudományos alapelveit felhasználva a test különféle területeit segítse, az optimális egészségi állapotot és az anyagcsere-folyamatokat támogassa. Az egészséges étkezési szokásokkal, minőségi táplálék-kiegészítőkkel és rendszeres testmozgással együtt még egy eszköz arra, hogy hozzájáruljunk a fizikai és mentális egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!