Miért jobb a BioHarmonex, mint a mágnes-ágyas társai?

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi a különbség a piacon kapható mágnes-ágyas készülékek között? Miért kerülnek egyesek 1-2 millióba, mások 5-700 ezerbe, és miért van ilyen kedvező áron a BioHarmonex?

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!Sokan azt gondolják, hogy ha valami drágább, akkor az biztosan jobb is. Pedig az is lehet, hogy nem jobb, csak nagyobb, esetleg a világ másik végén gyártják, vagy ne adj Isten nem is arra való, amire igazán szükségünk lenne...

Az eredeti tervek szerint a BioHarmonexhez is készült volna egy külső antenna, vagyis egy mágnes-ágy. Azonban a piaci igények felmérése azt igazolta vissza, hogy nagyobb igény van egy könnyen kezelhető és hordozható biostimulációs eszközre. Ráadásul olyan kellene, amit nem ciki viselni...

A BioHarmonex tervezői jó munkát végeztek. A programokat fontosabb témák szerint csoportosították, a mágnes-ágyat levették, és a készüléket egy mobiltelefonhoz hasonló formára alakították. Így nem csak lényegesen kedvezőbb árú, hanem egy rendkívül tetszetős, praktikus eszközt sikerült teremteniük.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!A programok csoportosításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy a hétköznapok leggyakrabban felmerülő problémáira átfogó megoldást nyújtson, és bárki számára könnyen kezelhető legyen.

A programnevek magukért beszélnek: Gyermek, Immun, Örökifjú, Hormon, Fájdalom, Lazítás, Idegek, Súlycsökkentő, Méregtelenítő, Szem/Látás, Keringés, Légzés, Emésztés, Máj/Pancreas, Bőr, Vese, Csont/Szövet, Edzés után, Meridián, Bioritmus, Menses, Prosztata, Antifront, Mentális feltöltődés és Nyirokrendszer.

A mágnes-ágy a biorezonanciás eszközök legdrágább része, gyakran többe kerül, mint maga az eszköz. Működését tekintve egyfajta erősítőként funkcionál, ami a készülék hullámainak felerősítésével ritkább használatot tesz lehetővé. Ami azért praktikus, mert ha biorezonanciás kezelésre járunk valahová, akkor elég hetente egy-két alkalommal megjelennünk.

Hátránya, hogy a kezelés idejére a páciens az ágyhoz van "kötve", ami napi használat esetén rengeteg időt vesz el az embertől. Ezzel szemben a BioHarmonex minden élethelyzetben alkalmazható, legyen az tárgyalás, munka, házimunka vagy otthoni tévézés.

Sőt! A BioHarmonex percre pontosan előprogramozható, hogy napi, vagy akár heti rendszerességgel futasson programokat. Így elegendő betenni a hitvesi ágyba, vagy szükség esetén a kisbaba, esetleg a magatehetetlen idős ember ágyába. Csak arra kell ügyelni, hogy az akkumulátor rendszeresen fel legyen töltve, a programok maguktól elindulnak az előre meghatározott időpontokban.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!Ráadásul, amit sikerült megspórolni a tervezés során a mágnes-ágyon, azt a jobb minőségű alkatrészek beszerelésével kompenzálták.

Így összességében egy kedvező árú, kiváló minőségű, könnyen kezelhető és rendkívül tetszetős készülék született. Amiről nyugodtan mondhatjuk, hogy a maga nemében teljesen egyedülálló a piacon!

A BioHarmonex tervezésénél fontos szempont volt, hogy a készülék "családbarát" áron kerülhessen forgalomba, ezzel lehetővé téve a mindennapos használatát. Ha azt számoljuk, hogy egyetlen ember 12-15 biorezonanciás kezelésének árán hozzájuthat a BioHarmonexhez, amit azután az egész család korlátlanul használhat, akkor ezzel tényleg jó vásárt csinál!


A BioHarmonex készüléket
két év garanciával
itt tudja megrendelni!


Ha szívesen olvasna még a témában, akkor figyelmébe ajánljuk A biorezonanciáról érthetően, és a BioHarmonex, a család legjobb barátja című írásunkat.

Felhasználóink írták a BioHarmonexről:

Allergiás vagyok már 20 éve. 1 éve komolyabb tünetekkel, keresztreakciókkal. Egy hónapja használom a készüléket, Vital A-val és Nonival kiegészítve. Hihetetlen, de a tüneteim megszűntek a pollenszezon közepén. Jelenleg az allergia gyógyszerem szedését kezdtem csökkenteni. A családom is használja a BioHarmonexet, szeretnénk mindenkinek ajánlani.

J. Tamás

Nagyon szépen köszönjük,hogy biztosítottak számomra és családomnak 1 hétre kipróbálásra egy ilyen csodálatos készüléket, mint a BioHarmonex. El sem tudom mondani, hogy mennyi jó hatását éreztük.
Például a 2 éves kisfiam nagyon nehezen szokott elaludni esténként, de miután elkezdtük használni a BioHarmonexet már a második napon időben és nyugodtan aludt el (ez nála hihetetlen eredmény). A férjemnek a fejfájására volt nagyon jó, máskor mindig gyógyszert kellett bevennie és most elmúlt anélkül is. Nekem a szemem nagyon sokat szokott vibrálni, ami a készülék használatával szintén elmúlt és nem utolsó sorban valami hihetetlen nyugalom volt mindannyiunkban, míg a készüléket használtuk.

H. Vivien

Édesanyámnak súlyos és fájdalmas térdizületi problémái vannak, és ezért már hosszú idő óta alig tudott felkelni az ágyból, majd amikor végre sikerült, akkor a jobb lábával csak lábujjhegyen tudott járni egy fél óráig. A BioHarmonex készüléket tegnap délután vittem el hozzá. Egymás után háromszor alkalmazta a Csont/szövet és a Fájdalom programot. A fájdalmai hamarosan csökkentek, majd pedig estére megszűntek. Reggel boldogan hívott telefonon és elmondta, hogy könnyedén szállt ki az ágyból, és a jobb lábával is a teljes talpával tudott újra járni.

Nővéremnek rendkívül kellemetlen tünetei voltak a menopausa miatt, általában az esti órákban rendszeresen rátörtek a hőhullámok. A Hormon és a Lazítás programot alkalmazta többször egymás után, és már az első használat estéjén teljesen elmaradtak a hőhullámai.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy bizalommal megvásároltuk a BioHarmonex-et! Én az epilepsziás gyermekem részére vásároltam meg a készüléket, amiről a betegség természete miatt csak hosszabb használat után tudom majd a tapasztalataimat megosztani.

R. Ágnes

Nekem mindig gondot jelentett az étkezés. Evés után rendszerint mintha kővel lett volna teli a gyomrom. Amióta használom a BioHarmonexet, már az étkezés kezdetekor bekapcsolom az emésztést segítő programot. Természetesen emésztést segítő enzimet is alkalmazok, és így hihetetlenül gyorsan megszűnik ez a kellemetlenség.

A 2 éves kisunokám megfázott, nehezen kapott levegőt, emiatt nem tudott nyugodtan aludni. Bekapcsoltam számára a Légzés programot, és átaludta az éjszakát, jót pihent, szépen gyógyult.

Magas vérnyomás miatt naponta használom a Keringés és a Lazítás programot sikerrel. Szedem mellé a Rhodiolint, illetve Noni Juice-t iszok.

N. Gabriella

Sajnálatos balesetem volt ezelőtt pár héttel, ahol bordatörést szenvedtem. Ekkor kaptam kölcsön a BioHarmonexet. Rögtön learatta a készülék az első sikert. Rendszeresen futtatom a Fájdalom programot, így nem érzek akkora fájdalmat, amit a készülék nélkül éreztem. Normálisan mozgok, élem az életem, nem kell különösen kímélnem magam.

De ami számomra csodálatos, hogy gruppos unokám köhögési rohama négy "kezelés" után megszűnt. Leültettem a készülék elé, először a Gyermek programot futtattam le, majd a Légzés programot. Ezt másnap megismételtem. Az első kezelés után is észrevettem, hogy kevesebbet köhög az unokám. Ezt még véletlennek tartottam, mert nem mertem hinni, hogy egy kezelés után már eredményt is érek el. Másnapra a köhögés megszűnt, néha egy-egy köhintés van esetleg, azóta is. 4 éve semmi sem mérsékelte unokám gruppját, most futkározhat is, nem jönnek elő a köhögési rohamok, amelyek már teljesen kimerítették a gyermeket.

S. Tiborné

A BioHarmonexhez most ajándékot kap!

A BioHarmonex wellness célú eszközként került forgalomba, nem gyógyászati segédeszközként. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Arra tervezték, hogy a biorezonancia tudományos alapelveit felhasználva a test különféle területeit segítse, az optimális egészségi állapotot és az anyagcsere-folyamatokat támogassa. Az egészséges étkezési szokásokkal, minőségi táplálék-kiegészítőkkel és rendszeres testmozgással együtt még egy eszköz arra, hogy hozzájáruljunk a fizikai és mentális egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!