Miért jobb a BioHarmonex, mint a mágnes-ágyas társai?

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi a különbség a piacon kapható mágnes-ágyas készülékek között? Miért kerülnek egyesek 1-2 millióba, mások 5-700 ezerbe, és miért van ilyen kedvező áron a BioHarmonex?

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!Sokan azt gondolják, hogy ha valami drágább, akkor az biztosan jobb is. Pedig az is lehet, hogy nem jobb, csak nagyobb, esetleg a világ másik végén gyártják, vagy ne adj Isten nem is arra való, amire igazán szükségünk lenne...

Az eredeti tervek szerint a BioHarmonexhez is készült volna egy külső antenna, vagyis egy mágnes-ágy. Azonban a piaci igények felmérése azt igazolta vissza, hogy nagyobb igény van egy könnyen kezelhető és hordozható biostimulációs eszközre. Ráadásul olyan kellene, amit nem ciki viselni...

A BioHarmonex tervezői jó munkát végeztek. A programokat fontosabb témák szerint csoportosították, a mágnes-ágyat levették, és a készüléket egy mobiltelefonhoz hasonló formára alakították. Így nem csak lényegesen kedvezőbb árú, hanem egy rendkívül tetszetős, praktikus eszközt sikerült teremteniük.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!A programok csoportosításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy a hétköznapok leggyakrabban felmerülő problémáira átfogó megoldást nyújtson, és bárki számára könnyen kezelhető legyen.

A programnevek magukért beszélnek: Gyermek, Immun, Örökifjú, Hormon, Fájdalom, Lazítás, Idegek, Súlycsökkentő, Méregtelenítő, Szem/Látás, Keringés, Légzés, Emésztés, Máj/Pancreas, Bőr, Vese, Csont/Szövet, Edzés után, Meridián, Bioritmus, Menses, Prosztata, Antifront, Mentális feltöltődés és Nyirokrendszer.

A mágnes-ágy a biorezonanciás eszközök legdrágább része, gyakran többe kerül, mint maga az eszköz. Működését tekintve egyfajta erősítőként funkcionál, ami a készülék hullámainak felerősítésével ritkább használatot tesz lehetővé. Ami azért praktikus, mert ha biorezonanciás kezelésre járunk valahová, akkor elég hetente egy-két alkalommal megjelennünk.

Hátránya, hogy a kezelés idejére a páciens az ágyhoz van "kötve", ami napi használat esetén rengeteg időt vesz el az embertől. Ezzel szemben a BioHarmonex minden élethelyzetben alkalmazható, legyen az tárgyalás, munka, házimunka vagy otthoni tévézés.

Sőt! A BioHarmonex percre pontosan előprogramozható, hogy napi, vagy akár heti rendszerességgel futasson programokat. Így elegendő betenni a hitvesi ágyba, vagy szükség esetén a kisbaba, esetleg a magatehetetlen idős ember ágyába. Csak arra kell ügyelni, hogy az akkumulátor rendszeresen fel legyen töltve, a programok maguktól elindulnak az előre meghatározott időpontokban.

BioHarmonex, a mindennapok legkedveltebb biorezonanciás megoldása!Ráadásul, amit sikerült megspórolni a tervezés során a mágnes-ágyon, azt a jobb minőségű alkatrészek beszerelésével kompenzálták.

Így összességében egy kedvező árú, kiváló minőségű, könnyen kezelhető és rendkívül tetszetős készülék született. Amiről nyugodtan mondhatjuk, hogy a maga nemében teljesen egyedülálló a piacon!

A BioHarmonex tervezésénél fontos szempont volt, hogy a készülék "családbarát" áron kerülhessen forgalomba, ezzel lehetővé téve a mindennapos használatát. Ha azt számoljuk, hogy egyetlen ember 12-15 biorezonanciás kezelésének árán hozzájuthat a BioHarmonexhez, amit azután az egész család korlátlanul használhat, akkor ezzel tényleg jó vásárt csinál!


A BioHarmonex készüléket
két év garanciával
itt tudja megrendelni!


Ha szívesen olvasna még a témában, akkor figyelmébe ajánljuk A biorezonanciáról érthetően, és a BioHarmonex, a család legjobb barátja című írásunkat.

A BioHarmonex wellness célú eszközként került forgalomba, nem gyógyászati segédeszközként. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Arra tervezték, hogy a biorezonancia tudományos alapelveit felhasználva a test különféle területeit segítse, az optimális egészségi állapotot és az anyagcsere-folyamatokat támogassa. Az egészséges étkezési szokásokkal, minőségi táplálék-kiegészítőkkel és rendszeres testmozgással együtt még egy eszköz arra, hogy hozzájáruljunk a fizikai és mentális egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Legyen a munkatársunk! Ismerje meg páratlan üzleti ajánlatunkat!