BioHarmonex kamatmentes hitelre

A konstrukció alapja egy tartós bérleti szerződés, melyben két futamidő (4 és 7 hó) között választhat.

BioHarmonex, a család legjobb barátjaEnnek lényege, hogy az önerő megfizetésével azonnal megkapja a készüléket, és sem jövedelemigazolásra, sem hitel bírálatra nincs szükség!

Tartós bérlet esetén a BioHarmonex mindaddig a CaliVita tulajdonát képezi, amíg a teljes vételárat bérleti díjként be nem fizeti. Az utolsó rész befizetésével a készülék az Ön tulajdonába kerül, és ebben a pillanatban kerül majd elszámolásra a készülék megvásárlásával járó 9.150 Ft kedvezmény is.

A tartós bérleti konstrukcióhoz ajándéktermék nem jár.

Részletek

Az önerő mértéke mindkét esetben 41.240 Ft (32.742+áfa). Így a maradék 124.750 Ft kerül elosztásra a futamidő függvényében 3 vagy 6 egyenlő részre. Vagyis a törlesztő rész összege:

  • 4 hónapos futamidő (kezdőrészlet+3) esetében 41.585 Ft (32.744+áfa), míg
  • 7 hónapos futamidő (kezdőrészlet+6) esetében 20.790 Ft (16.370+áfa) lesz.

Eltérő futamidő választására nincs lehetőség.

A vásárlás menete

  1. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy minden részletet megbeszéljünk.
  2. Az aláírt szerződés beküldése központunkban egyúttal megrendelésnek is számít. Így a beérkezés után 3 napon belül a megadott címre kiküldjük GLS futárszolgálattal a BioHarmonexet.
  3. Az önerőt a készülék átvételkor fizeti meg. Ekkor kapja meg a Garancia papírt, a CaliVita által is aláírt szerződést és a futamidőnek megfelelő darabszámú csekkeket.
  4. Az aktuális havi részletet minden hónap 30-ig kell befizetni.
  5. Az összeg beérkezése után azonnal áfás számlát állít ki a CaliVita a bérleti díjról.

Első késedelmes fizetés esetén telefonos megkereséssel él a CaliVita, de a második mulasztás esetén visszaszállítja a készüléket. Ebben az esetben a befizetett bérleti díjak nem téríthetők vissza.

Bízunk benne, hogy ezzel a szolgáltatással már mindenki számára elérhető a BioHarmonex, és minden nap élvezheti az biorezonancia áldásos hatásait.

Kattintson ide, ha bővebben szeretne olvasni a BioHarmonex készülék egyészségre gyakorolt hatásáról

 

Bioharmonex, biorezonancia terápia otthon.