Turmalinkristályos UltraBiostone szűrő

Az Aquarion vízionizáló első lépésben a vízből egy kis mechanikus szűrős segítségével kiszűri a nagyobb, szabad szemmel is látható szennyeződéseket. Ezt követően, a második lépésben kap szerepet a 0,01 mikronos turmalinkristályos UltraBiostone szűrő. Ezt az UltraBiostone szűrőt a világ legjobb szűrőjeként ismerik. Ugyanezt a szűrési rendszert használják a vese dialíziseknél is.

A víz a képen látható szűrőbe alulról folyik be, tehát a rétegeket itt fordított sorrendben láthatja. Tehát a víz elsőként a Turmalin réteggel találkozik.

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!Ultrafinom szűrő réteg:
A 0,01 mikronos szűrő mindent eltávolít a vízből, ami nem oda való.

Kiszűri a vízben fellelhető klórt és klórszármazékokat, a csövekből esetlegesen kioldott azbesztet és nehézfémeket, a gyógyszer-maradványokat, a hormonokat, és természetesen a gombákat, a baktériumokat és a vírusokat is.

Az ennél erősebb szűrők az ionok kivonásával sajnos az élő víz élettani hatásait is csökkentik, és ezzel savassá teszik a vizet. Tipikusan ilyenek a fordított ozmózis rendszerű szűrők. Ezért az RO víz használata esetén fokozottan kell figyelni az ásványi anyagok és vitaminok visszapótlására a szervezetbe!

Corall Kalcium réteg:
A mélytengeri korall kalcium japánból, Okinawáról érkezik. A szervezetünk számára hatszor jobban hasznosítható, mint a hőkezelt kalciumkészítmények.

De a korall kalcium nem csak abban segít, hogy szerves ásvánnyal tölti fel a vizet, hanem kicsit édesíti, és kellemesebb illatúvá is teszi. Ez az egyik titok amiért a Jupiter készülékek által előállított lúgos víz sokkal finomabb mint más ionizáló készülékek vize.

Ezüsttel aktivált szén réteg:
Az aktív szén tele van parányi zsebekkel, melyek megtelnek a különféle szennyező anyagokkal. Tökéletesen kiszűri és eltávolítja a klórt,a mezőgazdasági kemikáliákat, fenolt, trihalometán származékokat, és mindenféle káros kémiai szennyeződést. Az ezüst pedig megöli a baktériumokat.

Turmalinkristály réteg:
A turmalin leköti a káros fluort, illetve már a szűrés fázisában dúsítja a vizet ionokkal. Az ásványok között egyedülállóan infravörös energiát (FIR) bocsát ki. Ez azt jelenti, hogy sugárzó hőt termel, ami úgy tud felmelegíteni egy tárgyat közvetlenül, hogy a körülötte lévő levegő hőmérséklete nem változik.

De ami a víztisztítás szempontjából igazán fontos, hogy ez a FIR elektromágneses frekvencia egy különleges hatást fejt ki a vízre, energetizálja, és csökkenti a felületi feszültségét, ezzel pedig felkészíti az ionizációra.

A Biostone szűrő élettartama

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!A kijelző bal alsó sarkában lehet a szűrő állapotát, élettartamát folyamatosan nyomon követni. Az UltraBiostone szűrő 4.000 liter víz tisztítására alkalmas, ami átlagos vízfogyasztás esetén egy négytagú családnak évenkénti szűrőcserét jelent.

Ha a szűrő digitális kijelzője tele állásba kerül, és villog a szűrőszimbólum, akkor eljött a szűrőcsere ideje. A csere mindössze néhány percet vesz igénybe, és egy háziasszony is könnyedén el tudja végezni.

Az alábbi táblázatban szereplő értékeket a Szolnoki Víz- és Csatornaművektől kaptuk az Aquarionnal tisztított csapvíz elemzéséről.

Ionizált lúgos víz az egészség és a fiatalság forrása!

 

Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!

Vagy rendelje meg most kedvezményes tagi áron,
és megajándékozzuk Önt Energy & Memory készítményünkkel!

Az Aquarion vízionizálóhoz most ajándékot kap!

Az Aquarion víz ionizáló nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen vagy meggyógyítson. Az ionizált lúgos víz fogyasztása nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.