Mérhető pH bizonyosság

Aquarion színskála, az Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált víz forrása!Az Aquarion készülék dobozában található egy speciális indikátoroldat, és három kémcső, amivel a vizünk pH szintjét ellenőrizhetjük. Az eljárás nagyon egyszerű...

A kémcsőbe három csepp indikátoroldatot kell cseppenteni, rá kell engedni a vizet, és az elszíneződést pedig össze kell hasonlítani a színskálával.

Mi megnéztük a budapesti csapvíz, a desztillált víz, a fordított ozmózissal tisztított víz, illetve az Aquarion savas és lúgos vizének pH szintjét, és igen érdekes tapasztalatokat szereztünk!
A képek magukért beszélnek...

Fontos, hogy hogyan értelmezzük az eredményt. Az anyagokban savas és bázikus jellegű komponensek is találhatók. Ha egy anyagban egy egységnyi savas összetevőre ugyanannyi bázikus jut, akkor semlegesnek mondjuk, és a pH értéke 7.

A 7-nél nagyobb érték több lúgos, a kisebb érték több savas összetevőt jelent. Mivel a pH érték 10-es logaritmus alapú, az 1-gyel kisebb vagy nagyobb érték tízszeres különbséget jelent. Például a 7-es pH-jú folyadék tízszer olyan lúgos, mint a 6-os pH-jú. Többek között ezért komoly feladat a szervezet lúgosítása.

A budapesti tisztítás nélküli csapvíz pH 7 értéket adott. Az Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált víz forrása! A budapesti tisztítás nélküli csapvíz pH 7 értéket adott, ami semleges tartományt jelent.
Desztillált víz pH 5 értéket adott. Az Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált víz forrása! Desztillált víz pH 5 értéket adott, ami savas kémhatású vizet jelent.
A fordított ozmózissal tisztított víz pH 5 értéket adott. Az Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált víz forrása! A fordított ozmózissal tisztított víz pH 5értéket adott, ami savas kémhatású vizet jelent.
Az Aquarionnal tisztított ionizált víz a legerősebb savas fokozatban pH 5 értéket adott. Az Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált víz forrása! Az Aquarionnal tisztított ionizált víz a legerősebb savas fokozatban pH 5 értéket adott, ami savas kémhatású vizet jelent.
Az Aquarionnal tisztított és ionizált víz a legerősebb lúgos fokozatban azonban pH 9 feletti értéket adott. Az Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált víz forrása! Az Aquarionnal tisztított és ionizált víz a legerősebb lúgos fokozatban azonban pH 10 értéket adott, ami erősen a lúgos vizet jelent.

A savas víz kitűnően alkalmas fürdésre, haj- és fogmosásra, zöldségmosásra, fertőtlenítésre, vagyis minden külső alkalmazásra. Meginni és főzni vele azonban nem tanácsos.

Ivásra a lúgos vizet használjuk, mert a szervezetünk belül (a gyomor és béltraktus első szakaszát leszámítva) bázikus kémhatású. Vagyis annak kellene lennie, ha megfelelően táplálkoznánk. Szomorú tény azonban, hogy aki tudatosan nem figyel erre, az sajnos elsavasodik.

Az elsavasodás mértéke a legkönnyebben a vizeletből mérhető vissza indikátorpapír segítségével. Az Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált lúgos víz forrása!Az elsavasodás mértéke a legkönnyebben a vizeletből mérhető vissza indikátorpapír segítségével. A vizelet kémhatásának mérésére gyártott indikátorpapírok jellemzően 5,4 és 7,4 közötti tartományban mérnek.

Az eredmény akkor elfogadható, ha legalább 6,5 -6,8 pH-t kapunk, de a 7 feletti érték az igazán tökéletes. Ha próbált már lúgosítani, akkor tudja, hogy mennyi odafigyelést és küzdelmet igényel, míg a várva-várt 7-es pH valóra válik. Ezt a lúgosítást támogatja az ionizált lúgos víz fogyasztása.

Leteszteltük a lúgos vizet, magában lúgosító táplálék-kiegészítők fogyasztása nélkül, és már alig három hetes használat után a vizeletből mért pH stabilan 6,8 és 7,4 közötti eredményt mutatott! Ez pedig azt jelenti, hogy az ionizált lúgos víz által kínált bázistöbbletet a szervezet valóban fel is tudta dolgozni.

Ezért az ionizált víz fogyasztását jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki maradandóan szeretné helyre billenteni a szervezetének sav-bázis egyensúlyát.

Most lehetősége van ingyenesen megkóstolni az ionizált lúgos vizet. A különbséget garantáltan érezni fogja! Kattintson ide, és ismerje meg az ingyenes vízkóstoló részleteit!Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!


Aquarion víztisztitó és vízionizáló