Az aquarion készülék mosogató alatti bekötése

Az Aquarion készülék két módon is beköthető a vízhálózatra. A legegyszerűbb a csapra szerelni a dobozban található átalakítóval, mindössze 10 perc alatt.

Ez a típus azonban már alkalmas arra is, hogy közvetlenül a vízvezeték hálózatra csatlakoztassa. Ehhez már érdemes egy vízvezeték szerelőt hívnia, de egy ügyes kezű férj is könnyedén be tudja szerelni. Az alábbi képeken bemutatom a szerelési folyamatot.

Az első képen a bal oldalon látható T-modul kivételével minden szükséges alkatrészt megtalál a dobozban. Ebből a T-modulból azonban olyat kell vásárolnia, ami az Ön konyhai kiállásának megfelel. Mi a képen látható darabért 350 Ft-ot fizettünk.

Az Aquarion készülék mosogató alatti bekötésének lépései.


A második elem egy speciális átalakító, ami boltban nem kapható (ezt mi adjuk a készülékhez!). Ez az átalakító a T-modul colos menetét, az amerikai szabványnak megfelelő menetre alakítja át. Ehhez tudjuk csatlakoztatni, az adapterből kiszerelt szűkítőt, ami azután egy ¼ colos fehér csövön adja át a vizet a készüléknek.

Ha ezt a bekötési módot választja, akkor fúrnia kell egy 8mm-es lyukat az asztallapra, ahol fel tud jönni ez az ¼ colos rugalmas műanyag cső a készülékhez.

Nézze meg az egyszerű összeszerelési folyamat képeit.

Az Aquarion készülék mosogató alatti bekötésének lépései. Az Aquarion készülék mosogató alatti bekötésének lépései. Az Aquarion készülék mosogató alatti bekötésének lépései. Az Aquarion készülék mosogató alatti bekötésének lépései.