Kóstolja meg ingyenesen az ionizált vizet!

Lehetősége van arra, hogy Budapesten, a Klinikák metróállomás közelében személyesen is megnézze az Aquarion vízionizálót, és megkóstolja az ionizált lúgos vizet. Természetesen ingyenesen, és mindenfajta kötelezettség nélkül!

Mindössze annyit kérünk, hogy ha szeretne elvinni is belőle, akkor hozzon magával palackokat, mert abból nálunk soha sincs elegendő. Hívja az ügyfélszolgálatot, és egyeztessen velünk időpontot, hogy a rendelkezésére állhassunk.

De akkor sem kell lemaradnia a kóstolóról, ha vidéken lakik! Az ionizált víz hosszú eltarthatósága lehetővé teszi, hogy GLS futárszolgálat útján eljuttassunk Önnek egy üveggel.

Ebben az esetben azonban két megjegyzésünk van. Az egyik, hogy a súlydíj miatt, csupán egyetlen palackot tudunk küldeni. A másik, hogy az állandó palackhiány miatt nem tudjuk garantálni, hogy 24 órán belül ott lesz a minta. Ezt a küldést vidékre egyelőre még ingyenesen tudjuk vállalni!

Hívja bátran az ügyfélszolgálatot, és kóstolja meg az ionizált vizet. Nem fogja megbánni, mert ez a víz nem csak egészséges, de tényleg nagyon finom!Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!


Aquarion víztisztitó és vízionizáló