Aquarion kamatmentes hitelre

 

A konstrukció alapja egy tartós bérleti szerződés, melyben két futamidő (7 és 13 hó) között választhat.

Aquarion a tiszta lúgos víz forrásaEnnek lényege, hogy az önerő megfizetésével azonnal megkapja a készüléket, és sem jövedelemigazolásra, sem hitel bírálatra nincs szükség!

Tartós bérlet esetén az Aquarion mindaddig a CaliVita tulajdonát képezi, amíg a teljes vételárat bérleti díjként be nem fizeti.

Az utolsó rész befizetésével a készülék az Ön tulajdonába kerül, és ebben a pillanatban kerül majd elszámolásra a készülék megvásárlásával járó 37.700 Ft kedvezmény is.

A tartós bérleti konstrukcióhoz ajándéktermék nem jár.

Részletek

Az önerő mértéke mindkét esetben 150.160 Ft (118.236+áfa). Így a maradék 272.830 Ft kerül elosztásra a futamidő függvényében 6 vagy 12 egyenlő részre. Vagyis a törlesztő rész összege:

  • 7 hónapos futamidő (kezdőrészlet+6) esetében 45.475 Ft (35.807+áfa) , míg
  • 13 hónapos futamidő (kezdőrészlet+12) esetében 22.740 Ft (17.906+áfa) lesz.

Eltérő futamidő választására nincs lehetőség.

A vásárlás menete

  1. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal,hogy minden részletet megbeszéljünk.
  2. Az aláírt szerződés beküldése központunkban egyúttal megrendelésnek is számít. Így a beérkezés után 3 napon belül a megadott címre kiküldjük GLS futárszolgálattal az Aquariont.
  3. Az önerőt a készülék átvételkor fizeti meg. Ekkor kapja meg a Garancia papírt, a CaliVita által is aláírt szerződést és a futamidőnek megfelelő darabszámú csekkeket.
  4. Az aktuális havi részletet minden hónap 30-ig kell befizetni.
  5. Az összeg beérkezése után azonnal áfás számlát állít ki a CaliVita a bérleti díjról.

Első késedelmes fizetés esetén telefonos megkereséssel él a CaliVita, de a második mulasztás esetén visszaszállítja a készüléket. Ebben az esetben a befizetett bérleti díjak nem téríthetők vissza.

Bízunk benne, hogy ezzel a szolgáltatással már mindenki számára elérhető az Aquarion, és minden nap élvezheti az egészséges lúgos víz hatásait.

Kattintson ide, ha bővebben szeretne olvasni az Aquarion vízionizáló egészségre gyakorolt hatásairól

Aquarion víztisztitó és vízionizáló