A méret a lényeg!

De a műszaki és elektronikai cikkek esetében minél kisebb a méret, annál korszerűbb a készülék.

Az Aquarion kisebb felületen is hatékonyabb ionizációt tud végrehajtani. A technika fejlődik, és a mai világban minden igényes kivitelű és fejlett eszköznek célja, hogy energiatakarékos, precíz, pontos és minél kisebb legyen.

Minimális legyen a szerviz igénye, és ha lehet, akkor a legmodernebb fejlesztések szerint készüljön. Az Aquarion fejlesztői 100%-ban ezen elvek szerint készítették ezt a vízionizálót.

Sajnos némely forgalmazó éppen a technológiai hátrányából próbál előnyt kovácsolni, etikátlanul a vásárlók kárára. Úgy állítják be, mintha a nagyobb ionizáló kamra nem egy technikai hátrány volna, hanem erény. Merthogy amerikásan mondva: a méret a lényeg!

Pedig a mai világban kinek van még szüksége vonalas telefonra a mobillal szemben, vagy filmes fényképezőgépre digitálissal szemben? Józan belátású ember ma már nem vásárol Diskman-t az mp3 lejátszó helyett, és nem vesz VHS kamerát a digitális kamera helyett sem. Mert a világ fejlődik, és vele együtt az igényeink is fejlődnek! A Jupiter Aquarion éppen ezért a haladó gondolkodású, igényes emberek választása.

Az Aquarion vízionizálóval előállított legerősebb lúgos víz pH értéke 11, az antioxidáns hatását megmutató ORP értéke pedig -850 mV. Tartós fogyasztásra egyébként a 9-9,5 pH értékű lúgos vizet ajánljuk.

Más - nem Jupiter - ionizálók egy régebbi fejlesztésű rendszert használnak. Ezért lényegesen nagyobb ionizáló felületre, néha több elektródára és sokkal nagyobb áramfelvételre van szükségük, hogy megközelítőleg azonos pH szintű, illetve hasonló ORP értékű vizet tudjanak előállítani.

Az Aquarion kisebb felületen is hatékonyabb ionizációt tud végrehajtani.

Az Aquarion gyártója a jelenlegi legmodernebb szabadalmaztatott technológiájú DARC rendszerű ionizáló kamrát hozta létre, amely nemcsak kicsi és energiatakarékos, hanem egy teljesen automata öntisztítási folyamatot is elvégez. Így még karbantartási igénye sincs.

Ezzel szemben más készülékeknél az automatának mondott karbantartás csupán egy félautomata rendszer, ami típustól függően 12-24 óránként automatikusan elindul, és levízkőteleníti az ionizáló kamrát.

A Jupiter Aquarion valódi automatikus tisztítórendszere a készülék használata közben fut. Miközben mi lúgos vizet engedünk, a háttérben keletkező savas vizet használja fel a saját ionizáló kamrájának tisztítására.

Ennek köszönhetően az ionizáló kamra felületén és az elektródákon egyáltalán nem tud megtapadni a vízkő. Ezért lényegesen kevesebb árammal, és kisebb felületen is hatékonyabb ionizációt tud végrehajtani a készülék.

Érdemes belegondolni, hogy miért van szükség dupla akkora ionizáló kamrára ahhoz, hogy megközelítőleg hasonló eredményt tudjon csak produkálni? Ez a méretnövekedés ráadásul az áramszámla rovására is megy! Az évek során nagyon nem mindegy, hogy ezeknek a készülékeknek olykor 400 W áramigénye is lehet, szemben az Aquarion 80 W áramigényével!

Ráadásul a 3-4 szer nagyobb áramfelvétel miatt jelentősen csökken az élettartamuk, anélkül hogy a víz minősége javult volna. Ha figyelmesen hasonlítunk össze, akkor látni fogjuk, hogy ezen készülékek élettartama "több, mint 10 év." Míg az általunk forgalmazott Jupiter Aquarion élettartama minimum 20 év!

Az Aquarion kisebb felületen is hatékonyabb ionizációt tud végrehajtani. Jupiter gyárat 1970-ben alapították, és 1982 óta, azaz 27 éve gyárt ionizálókat. A magyar forgalmazó, a CaliVita Int. pedig 17 éve van jelen a hazai piacon. Ez a két nagy múltú cég biztosítja az 5 év garanciát és a 20 év élettartamot az Aquarion készülékekre.

Nem véletlen, hogy a világ vízionizálóinak 80%-át a Jupiter adja el, és ezzel magasan uralja az eladási toplistákat.

Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az Aquarion vízionizáló készüléket.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált lúgos víz forrása!