Aquarion 5 év garanciával

Aquarion vízionizáló 5 év garanciával, és 20 éves élettartammal.Most már lassan két éve került forgalomba Magyarországon az Aquarion vízionizáló készülék.

Bátran mondhatom a vásárlói visszajelzésekre alapozva, hogy teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeket, mind hatásában, mind pedig működési megbízhatóságában.

Nem véletlen, hogy a gyártó erre a készülékre 5 év garanciát biztosít, míg az olcsóbb konkurens készülékhez egy, vagy maximum két éves garanciát kínálnak.

Ez tehát azt jelenti, hogy aki két évvel ezelőtt nem az Aquarion mellett tette le a voksát, annak ezóta már lejárt a garanciája, míg a boldog Aquarion tulajdonosok még további három évig a Jupiter teljeskörű garanciáját élvezhetik.

Nos, igen. Ilyen mértékű garanciát egyetlen garázs-cég sem tud biztosítani. Ehhez a minőségi szolgáltatáshoz két igen nagynevű cég együttműködésére volt szükség. A gyártó és a hazai forgalmazó cég hosszú évtizedekre visszanyúló, sikerekben gazdag múltja egyúttal garancia is a jövőre.

Jupiter Science

Az eredeti Jupiter Aquarion 5 éves garanciával és 20 éves várható élettartalommal kerül forgalomba. Ez közel sem meglepő, hiszen a Jupiter gyár már 35 éves tapasztalattal rendelkezik a vízionizálók gyártásában és értékesítésében.

A világ vízionizáló celláinak több mint 80%-át a Jupiter cég gyártja. Az ionizáló kamrát Japánban gyártják, és a készüléket Koreában szerelik össze a többi alkatrésszel.

Piacvezető gyártástechnológiáinak köszönhetően a Jupiter készülékeinek meghibásodási aránya kevesebb, mint 1%! Nem véletlenül állítjuk, hogy az Aquarion készülék a világ legjobb vízionizáló készüléke.

A Jupiter gyár minősítései.A Jupiter Science egyébként számtalan díjat, és megannyi szabadalmat tudhat magáénak, amelyek közül a legérdekesebbek a Legjobb Termék Nagydíj, az Ügyfél-elégedettségi, és a Legkisebb Meghibásodási Arány Díjak.

Mellékes, de mégis fogtos információ, hogy a Panasonic, az LG, a Samsung és a Hundai cég is rendelkezik saját fejlesztésű ionizálóval, de az ionizálókamrát mégis a Jupitertől vásárolják a készülékeikbe. Hiszen a Jupiter Science a piacvezető az ionizáló kamrák gyártásában.

 

CaliVita International

CaliVita International, a Vitalland partnereA magyarországi forgalmazó, a CaliVita International, is komoly nemzetközi és hazai kereskedelmi múlttal rendelkezik.

Már 17 évvel ezelőtt is nagy sikerrel népszerűsítette az egészséges életmódot, valamint forgalmazta a kiváló minőségű táplálék kiegészítőket. Napjainkban már 38 országban működik sikeresen és eredményesen a CaliVita, melynek kelet-európai központja éppen Magyarországon található.

Ezért az is a vásárlók kényelmét szolgálja, hogy ha bármilyen probléma merülne fel az Aquarionnal kapcsolatban, nem kell az anyaországba visszaküldeni a készüléket.

A CaliVita rendelkezik Budapesten a szükséges szervizháttérrel és alkatrészellátással, így relatív kis szállítási költségek mellett el tudjuk végezni a szükséges javítást vagy cserét. Bár megjegyzem, eddig még Magyarországon semmilyen meghibásodás nem fordult elő az elmúlt évek alatt! Ez pedig egy elég meggyőző érv az Aquarion mellett!

A CaliVita sikerének egyik alapvető tényezője mindig is a megbízható termékválasztás és a kiváló minőségű termékek voltak. Nem véletlenül választotta most is a Jupitert, és azon belül is az Aquarion készüléket, ami a világ jelenlegi legmodernebb szabadalmaztatott hálós-ionizáló technológiát alkalmazó készülék.

Kattintson ide, és ismerje meg ezt a különleges készüléket közelebbről.

Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!



Aquarion vízionizáló a tiszta ionizált lúgos víz forrása!