Aquarion vízionizáló, élővércsepp kísérlet

Az egészséges vér képeElvégeztünk egy élővércsepp vizsgálatot az Aquarion vízionizáló által készített lúgos vízzel.

Ha még nem ismeri, az élővércsepp vizsgálat egy olyan eljárás, amelyben egyetlen csepp vért vesznek az ujja hegyéből, és a vértestek, illetve a vérplazma állapotát vizsgálják. Ezen a képen egy tökéletesen egészséges vér képe látható.

Tesztalanyunk negyed óra eltéréssel két vizsgálatot végeztetett. A különbség mindössze annyi volt, hogy az első vizsgálat után megitattunk vele egyetlen pohár ionizált lúgos vizet. Mindkét vizsgálat eredményéről a mikroszkóp egy egyperces filmet készített. A változás drámai volt, de nézze meg a filmeket a saját szemével!

Az első filmen jól látható az úgynevezett rolniképződés. Ez utalhat a fehérjék elégtelen lebontására, vagy a sav-bázis egyensúly zavarára. Mivel mind a kettő megváltoztatja a vörösvérsejtek membránjának negatív töltését, a vértesek összetapadnak, és a mozgásuk korlátozódik. Ennek hatására leromlik az oxigéntranszport is, mert ezek az összetapadt vörösvértestek már nem férnek be a hajszálerekbe, és így nem jutnak el mindenhová a szervezetben.

 


 

Ha nem áll rendelkezésre elegendő oxigén az égéshez, akkor szervezetünk sejtjei erjesztéssel cukrot bontanak le, hogy a kellő energiát biztosítani tudják a fennmaradásukhoz. Ez a folyamat azonban felborítja a sejtek normál anyagcseréjét, és nemkívánatos savas bomlásterméket termel. A szénhidrát lebontás, vagy más néven cukorerjedés, teljesen anaerob környezetben zajlik, ez pedig kedvez a gombák szaporodásának is. De ebben a mintában szerencsére nincsenek gombatelepek.

Ha a szervezetet újra negatív töltésű ionokkal töltjük fel, akkor a vörös vértesek szétválnak, és újra mozgásba lendülnek. Ennek köszönhetően javulni fog az oxigénszállítás és a vér folyékonysági tulajdonságai. A méregtelenítő folyamatok beindulnak, a savas bomlástermékek semlegesítődnek és így ki tudnak ürülni a szervezetből. Ez a folyamat indult meg a lúgos víz elfogyasztása után negyed órával.

 


 

Az Aquarion vízionizáló az elektrolízis során a H2O molekulát felbontja egy OH- hidroxid anionra és egy H+ hidrogén kationra. Az ionizált lúgos víz molekuláiban a negatív töltés dominál (OH-), ezért tökéletes megoldást jelent arra, hogy a szervezet töltéshiányát pótolja. Ez az elektrontöbblet mellesleg az elektronhiányos molekulákat, vagyis a szabadgyököket is semlegesíti.

A két videó közötti különbség óriási, de még a második minta is lehetne tökéletesebb. De képzelje csak el, hogy ha egyetlen pohár lúgos víz ilyen drámai különbséget jelent, akkor mire lehet képes, ha már egész nap ezt issza?

A kísérlet során a világ legjobb vízionizáló készülékét, az Aquariont használtuk.


Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!


Ezért az ionizált víz fogyasztását jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki maradandóan szeretné helyre billenteni a szervezetének sav-bázis egyensúlyát.

Most lehetősége van ingyenesen megkóstolni az ionizált lúgos vizet. A különbséget garantáltan érezni fogja! Kattintson ide, és ismerje meg az ingyenes vízkóstoló részleteit!Aquarion víztisztitó és vízionizáló