Felvillanyozza a víz, amit iszik?

Már számtalan esetben ecseteltük, miért fontos, hogy szervezetünkbe tiszta és egészséges formában vigyük be a napi tápanyagokat.

Miért teljes kiőrlésű lisztet használjunk, ne fehér lisztet, miért jobb a gyümölcs és a zöldség, mint a zsíros húsok tömkelege.

Most dr. Robert Youngtól egy új, igen érdekes szempontot tanulhatunk meg, ami az egészséges italok kiválasztásában lehet a segítségünkre. Ebben a két rövid kisvideóban dr. Robert O. Young néhány népszerű italon végzett egyszerű kis kísérlettel.

Mindez arra mutat rá, hogy mindig olyan folyadékot vegyünk magunkhoz, ami képes energiát átadni a szervezetünknek!

A kísérlet lényege az, hogy egy ORP mérőt összekötött egy villanykörtével, majd különböző ásványvizekbe illetve ionizált lúgos vízbe helyezte. Így tulajdonképpen vizuálisan megjelenítette a kísérletben résztvevő folyadékok elektromos kapacitását, vagyis az elektronátadó képességét.


Ez az ORP érték (oxidációs redukciós potenciál) egyúttal a folyadék antioxidáns tulajdonságát is megmutatja. Minél nagyobb negatív előjelű ORP értéke van egy folyadéknak (pl.: -350), annál erősebb antioxidáns hatással bír.

Az első videóban palackozott vízbe és ionizált, lúgos vízbe mártotta a műszert. Csak az ionizált víznél gyulladt fel az égő. Dr. Young elmondja, hogy az Egyesült Államokban több mint 700 féle palackozott vizet forgalmaznak, de még egyetlen egyet sem talált, amely felkapcsolta volna a lámpát, kizárólag az ionizált lúgos víz.

A második videóban már nem palackozott vizeket, hanem kávét, sört és kólát hasonlít össze ionizált lúgos vízzel. A sörnél és az üdítőnél egyáltalán nem reagált az égő, a kávénál felvillant egy pillanatra, de a lúgos víznél újfent folyamatosan világított. Dr. Young szerint a kávéra pontosan úgy reagált a műszer, mint amilyen hatással az a testünkre van. Vagyis hirtelen, lökésszerű frissesség, amely gyorsan elmúlik, és utána bágyadt fáradság veszi át a helyét.


A víz létfontosságú szervezetünk számára az élethez. Ezért olyan vizet kell fogyasztanunk, amely megfelelő életenergiát tud adni a testünknek. Dr. Young szerint az éltető víz pH-ja legalább 9 - 9,5 és az ORP értéke eléri minimum a -200 mV-ot.

Mi is 100%-ban egyetértünk vele. Ezért azt tanácsoljuk, hogy töltse fel magát életenergiával, és igyon rendszeresen ionizált lúgos vizet!

Kattintson ide, és ismerje meg az ionizált lúgos víz forrását, az Aquarion készüléket, melyet dr. Robert O. Young is forgalmaz az USA-ban.