Aquarion piaci ár alatt, és ajándék 48.820 forinttal!

Az Aquarion vízionizáló megvásárlásával automatikusan regisztrál tagjaink közé. Ennek óriási előnye, hogy az összes többi termékünket is kedvezményes áron vásárolhatja meg.

Ráadásul tagjaink a termékvásárlásból utólagos árkedvezményt is kapnak, ami az Aquarion esetében azt jelenti, hogy a termék árából 39.970 Ft-ot vissza fog kapni.

Ehhez jön még hozzá a 6.350 Ft értékű ProbioBalance ajándék termék, és a Vitalland személyes ajándékaként kap még 1 csomag indikátor papírt is 2.500 Ft értékben, hogy ne csak érezze, hanem mérni is tudja a lúgos víz jótékony hatásait.

Miközben a készülék átvételekor 422.990 Ft-ot fizet ki, ha az összes utólagos kedvezményt és ajándékot összeszámolja, akkor valójában csak bruttó 374.170 forintjába került az Aquarion!

A készülék eredeti USA ára 1.895 $, melyet ha a jelenlegi árfolyamon számolunk át, akkor vámköltséggel együtt 649.795 Ft-ot kellene fizetnie a vízionizálóért. A kedvezményekkel kalkulálva a világpiaci ár alatt kaphatja meg az Aquairont. Ráadásul a teljes (5 éves) szerviz és garancia hátteret Magyarországon biztosítjuk, ami könnyű, gyors és egyszerű ügyintézést jelent Önnek.

Az Aquarion vízionizáló megrendeléséhez kattintson ide!

 

Az Aquarionhoz most ajándékot kap!

Aquarion víztisztitó és vízionizáló

Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!