Dr. Masaru Emoto letesztelte az Aquariont!

Dr. Emoto 2007-ben az amerikai forgalmazó, az IonLife kérésre letesztelte az Aquarion ionizáló készülékkel előállított lúgos vizet. Ez azért volt különleges esemény, mert ez az első alkalom, hogy Mr. Emoto a nevét adja egy ionizáló készülékhez.

Nézze meg, hogy hogyan néz ki az Aquarionnal készített ionizált víz kristályszerkezete. Hasonlítsa össze a lenti vízkristály fotókkal, amiket szintén Dr. Masaru Emoto készített, és látni fogja, hogy a Jupiter felsőkategóriás készülékeit mi helyezi az összes többi vízionizáló fölé.

A Jupiter felsőkategóriás ionizálói az Aquarion (Orion), a Delphi és az Aquarius modellek, melyek már egy speciális ionizáló kamrával rendelkeznek. Mr. Emoto azonban a tesztek elvégzéséhez ezek közül is az Aquarion modellt használta. És hát az eredmény egyszerűen lenyűgöző lett!

Dr. Masaru Emoto lefotózta az Aquarionnal előállított ionizált lúgos víz kristályszerkezetét!

Mit mond Dr. Emoto?

"A víz a leginkább nélkülözhetetlen anyag az ember számára. Gondoljunk csak a testünkben levő víz mennyiségére! Az embrió testének 90%-át alkotja víz. A csecsemők testének 80%-át, míg egy felnőtt testének 70%-át alkotja víz. És ahogyan öregszünk, egyre jobban csökken testünkben a víz mennyisége."

Miért van a csecsemőknek annyira édes illatuk? Mert olyan természetes vízből vannak, amely édes illatú lúgos ásványi anyagokat tartalmaz.

Dr. Masaru Emoto lefotózta az Aquarionnal előállított ionizált lúgos víz kristályszerkezetét!

Kattintson ide, és nézze meg azt a készüléket, amelyik előállította ezt a vízkristályt.

Dr. Masaru Emoto lefotózta az Aquarionnal előállított ionizált lúgos víz kristályszerkezetét!

Desztillált víz kristályának fotója

Dr. Masaru Emoto lefotózta az Aquarionnal előállított ionizált lúgos víz kristályszerkezetét!

Szennyezett víz kristályának fotója

 

Azt a tényt mutatja a fenti kép, hogy a desztillált víz egyáltalán nem olyan, mint az esővíz. Míg az esővíz oxigént és ásványi anyagokat tartalmaz, illetve hópehellyé kristályosodik, addig a desztillált víznek egyáltalán nincs kristályos szerkezete.

"Nem elég csak megfelelő mennyiségű vizet vinni szervezetünkbe, hanem a víz minőségét is figyelembe kellene vennünk. Például azok a helyek a világon, ahol nagyon sok hosszú életű ember él, kiváló minőségű természeti kincsekkel vannak megáldva. Más szóval, közös érdekünk felfogni, hogy nagyon sok összefüggés van az egészség és a minden nap elfogyasztott ivóvizünk között.

Napjainkban, még ha nem is tartalmaz semmilyen káros összetevőt az ivóvizünk, akkor sem mindig megfelelő a víz minősége. Ez nyilvánvalóvá válik, amikor a vízkristály alakja megmutatja a víz minőségét.

Laboratóriumunkban sokféle vizet megvizsgáltunk. Arra a következtetésre jutottunk, hogy azok a vizek, melyek egészséges egyensúlyban tartalmazzák az ásványokat, azok jól rendezett, hexagonális kristályba rendeződnek. Energetikai szempontból ez azt jelenti, hogy a víznek jó Hado-val kell rendelkeznie ahhoz, hogy szép kristályt hozzon létre."

Masaru Emoto
I.H.M. General Institute elnöke

 

A vízkristály fotó hitelesítési adatai

Dr. Masaru Emoto lefotózta az Aquarionnal előállított ionizált lúgos víz kristályszerkezetét!Ügyfél: ION LIFE
(Az Aquarion készüléket a Jupiter Science cég gyártja és az amerikai IonLife Inc. forgalmazza.)
I.H.M. hitelesítő szám: ihm0705090676
Fénykép időpontja: 2007. április 12.
Fényképezési körülmény: -25°C
Fagyasztási idő: 4 óra
Megfigyelési hőmérséklet: -3°C
Eszköz: Olympus Optical Microscope

Mr. Emoto vízjeleket adott az elkészült vízkristály képekhez, és az I.H.M. laboratórium hitelesítette. Ha kétsége van afelől, hogy egy reklámban vagy weboldalon hirdetett vízkristály kép hiteles-e, akkor kérje meg a vízionizáló forgalmazóját, hogy tüntesse fel a hozzáadott vízjelet a fényképen, illetve mutassa be a hitelesítő levelet Mr. Emoto-tól.

Sajnos nagyon sok utánzat van. Mindenképpen kérdezze meg, hogy az Önt érdeklő modellt vizsgálta-e Mr. Emoto, és ha igen, akkor mi a hitelesítő száma. A fenti kép I.H.M. hitelesítő száma: ihm0705090676.

Dr. Masaru Emoto

Dr. Masaru Emoto lefotózta az Aquarionnal előállított ionizált lúgos víz kristályszerkezetét!A japán tudós már több mint 10 éve foglalkozik a vízkristályok külső ingerekre történő változásaival.

Kutatásai során több mint 10.000, a világ különböző helyeiről származó vízminták kristályszerkezetének fényképét készítette el.

Először a vízminták kristályai közötti eltérésekre figyelt fel. A természetes, élő vizek kristályai gyönyörű, hibátlan szerkezetű mintázattal rendelkeztek, míg a csapvízben legtöbbször ki sem alakultak, vagy ha mégis akkor, torzak vagy hiányosak lettek. Ennek okát keresve igen érdekes és megdöbbentő eredményre jutott.

"A víz eredetileg teljesen természetes, és megvan a saját ereje az öntisztuláshoz. Például, amikor az esővíz a talajba szivárog, a talaj először átszűri azt, majd a víz egy földalatti vízfolyás részévé válik. De a víz akkor is megtisztul, amikor a folyókból és a tavakból elpárologva az égen felhő lesz belőle, hogy csak néhány példát említsünk a természetes víztisztulási folyamatokra.

Ezzel szemben mi a szennyezett vizet klórral fertőtlenítjük, és ezt tisztításnak gondoljuk. De ezáltal egy természetellenes vizet hozunk létre."

Dr. Emoto a kutatásai során bizonyítékot talált arra, hogy a víz nem csak a kémiai és vegyi szennyezésekre, hanem a környezetéből érkező hang és képhatásokra, valamint elektromos ingerekre is érzékenyen reagál.

Az egyik kísérletben egy poharat tettek két hangfal közé, és különböző stílusú zenét játszott le normál hangerővel. Amikor klasszikus zenét játszottak le minden esetben szabályos alakú, szép formájú kristályok keletkeztek.

Dr. Emoto ugyanezt tapasztalta a vizuális ingerek hatásának vizsgálatakor is. Egy papírlapra különböző szép szavakat írtak, mint például szeretet, hála, köszönöm, majd ráragasztották egy pohár vízre, úgy hogy az írás belülre essen. Döbbenettel konstatálták gyönyörű, teljesen szabályos kristályok alakultak ki. Megismételték ugyanezt negatív értelmű szavakkal, mint a sátán, ostoba vagy a megöllek. Ilyenkor nem képződtek kristályok, vagy csak rettentően sötét, zavaros és töredezett formájúak.

A negatív vagy pozitív szavakat és kifejezéseket csak pusztán kimondva is felhasználták a kísérletben. Naponta többször mondták ki hangosan a szavakat a vízzel teli poharak előtt, és a fényképeken ugyanazt az eredményt látták. Mindannyian hallottunk már arról, hogy a kimondott szó hatással van környezetünkre, de kézzel fogható bizonyítékot és fizikai megjelenési formáját ennek eddig nem láthattuk.

Dr. Emoto ezen munkássága szerepelt a Mi a csudát tudunk a világról? című filmben is.


Talán Dr. Emoto munkásságának is köszönhető, hogy Japánban már több mint 12 éve ionizált vízhálózatokat használnak. Jelenleg a háztartások több mint 10%-a rendelkezik ionizált lúgos csapvízzel. Nem csoda, hogy ők a legegészségesebb nemzet a világon!

Sajnos nem valószínű, hogy hazánkban a közeljövőbben ilyen lúgos vízhálózatokat fognak kiépíteni. De szerencsére a CaliVita elhozta nekünk az Aquariont, és vele együtt a legjobb minőségű vizet, amit a szervezetünknek adhatunk. Most Önön a sor...

 

Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről a fantasztikus Aquarion vízionizálót, amelynek vizét Dr. Emoto is jóváhagyta!Vitalitás tippek a Vitallandtól

Iratkozzon fel az egészség hírlevelére, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket. Nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat, amelyekkel éveket nyerhet magának!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezõ lista,
így adatai semmiképpen sem kerülhetnek illetéktelen kezekbe!

 

Dr. Masaru Emoto lefotózta az Aquarionnal előállított ionizált lúgos víz kristályszerkezetét!