Aurafotós kísérlet

Az Aquarion ionizátorral a csapvízből igazi erőt adó, energetizált vizet tudunk előállítani. Ezt azonban a tudományos módszerekkel nagyon nehéz ellenőrizni.

A 7 csakra.Ezért segítségül hívtunk egy olyan eljárást, amely a test energiaszintjének változásait színes képekben jeleníti meg. Ez pedig az aurafotózás.

A szervezet elektromágneses erőtereinek mérése napjainkra már elfogadottá vált, és számtalan különböző célú berendezés létezik. Az orvosi pontosságú műszerektől, az elektro-akupunktúrán át, többek közt az aurafotós eljárásokig. Sokan nem tartják elég tudományosnak az aurafotózást, pedig ez tulajdonképpen egy egyszerűsített biorezonanciás (biofeedback) mérés.

Egy hagyományos értelemben vett biofeedback felszerelés tényszerű adatokat közöl, amit általában csak szakember tud értelmezni. Ezzel szemben az Aura Video eljárás a mérési adatokat színek és grafikonok segítségével jeleníti meg, ami akár egy hétköznapi ember számára is értelmezhető információval szolgálhat. Ez nem orvosi pontosságú eszköz, így az eredményeit sem szabad ekként tekinteni. Ennek ellenére számtalan igen érdekes adatot közöl a testről.

A kísérletünk célja az volt, hogy megnézzük, milyen hatással van az ionizált víz fogyasztása a test energiaszintjére. Ezért megkértük Koszta Gyöngyi aurafotóst, hogy készítsen két képet a tesztalanyunkról. Az első kép rögtön az érkezésünk után készült. Ezután a tesztalanyt megkértük, hogy igyon annyit a 4-es fokozatú lúgos vízből, amennyi jól esik neki. Megközelítőleg egy liter vízzel és 40 perccel később megismételtük a fotózást.

A cikk a képek alatt folytatódik...

Kattintson a képre, ha eredeti méretben is szeretné megnézni!

Aurafotózás eredménye a lúgos víz elfogyasztása előtt.

Aurafotó a lúgos víz elfogyasztása után.


A képek elkészítésekor kinyomtattuk az itt látható aura és csakrakép bioenergiai grafikonokat, így a változás több ponton is jól láthatóvá vált. Szerencsére a tesztalanyunk egészséges volt, ezért már az első kép is szép kiterjedt aurát mutatott.

Ennek ellenére jól láthatóan javult a szellemi- és a fizikai frissesség állapota, de igazán drámai változást a legalsó oszlop-diagrammon láthatunk. Ez azt mutatja meg, hogy milyen az egyes csakrák (energiaközpontok) energiaellátottsága az aura méretéhez képes. Ez a szám a korábbi 50%-os átlagról 90% fölé emelkedett, ami igazán szép eredmény.

Ha felületesen szemléljük, akkor úgy látszik, mintha az energiaszint diagramm mindeközben csökkenést mutatna. De kinagyítva már látszik, hogy az emelkedés miatt a skála kibővült. Így a kisebb oszlop is nagyobb energiaszintet jelöl, 800.000-ről 1.000.000 fölé emelkedett a mérőérték.

Ezeknek a pozitív eredményeknek több oka is lehet. Az egyik, hogy az ionizált víz az elektrolízis során kisebb klaszterekbe rendeződik, ami lényegesen jobb hidratáltságot eredményez. Emellett a 0,01 biostone szűrő nem csak hogy az egyik legtisztább vizet adja, de a benne lévő turmalin infravörös hő (FIR) kibocsátása energetizálja is a vizet. Ez ellenőrizhető egy ingával is, ha tudja használni ezt az egyszerű eszközt.

De az energiaszint növekedésében szerepet játszik még a lúgos víz hidroxid (OH-) elektrontöbblete, és a víz megemelkedett oxigéntartalma is. Ez utóbbi jól látszik, ha a leengedett vizet egy-két percre állni hagyjuk, mert az oxigénbuborékok ott gyöngyöznek a pohár falán.

Kattintson ide, és nézze meg ezt a rövid videót, ami az Aquarion által tisztított és ionizált vizet mutatja be.

(A videó csupán 13 perces, és leszinkronizáltuk, hogy ne legyenek nyelvi akadályok.)


Az ionizált víz legfontosabb tulajdonságát azonban eddig még nem említettem. Pedig minden mellette szóló érv közül a legfontosabb, hogy ez a víz hihetetlenül finom.

Azért, hogy erről Ön is meggyőződhessen, most lehetősége van ingyenesen megkóstolni az ionizált lúgos vizet. A különbséget garantáltan érezni fogja! Kattintson ide, és ismerje meg az ingyenes vízkóstolás részleteit!


Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!


Aquarion víztisztitó és vízionizáló


Az Aquarion vízionizátor nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.