Tényleg létezik antioxidáns víz?

Az Aquarion vízionizáló berendezés antioxidáns vizet állít elő az egyszerű csapvízből.

Ez azért nagyon különleges, mert valójában igen kevés víznek van ilyen antioxidáns tulajdonsága. Még a palackozott lúgos vizek közül is csak néhánynak van, de csak csekély mértékben. Az Aquarionnal frissen készített ionizált lúgos víz antioxidáns értéke egyszerűen verhetetlen.

Egy nemzetközi felmérés a közkedvelt italok pH és ORP (antioxidáns) értékeit hasonlítja össze az alábbi képen. Az utolsó sor az Aquarioné.

Népszerű italok pH és ORP értéke, vagyis lúgosság és antioxidáns hatás összehasonlítása.Kiemelkedően magas antioxidáns tulajdonsága miatt (-850 ORP) hívják a friss lúgos vizet a fiatalság forrásának!

Ha egy víznek pozitív ORP-je van, akkor oxidál, vagyis öregít. Míg a negatív -ORP-vel rendelkező vizek lekötik a szabadgyököket, ezzel meggátolják a szervezet oxidációját, tehát jelentős mértékben lassítják az öregedési folyamatot.

Egy érdekes és otthon is olcsón elvégezhető kísérlettel tudja ellenőrizni, hogy az Ön által fogyasztott víznek van-e mérhető antioxidáns értéke. Vagyis, hogy öregíti vagy fiatalítja vele magát, ha továbbra is azt issza.
(A videó mindössze négy perces.)


Ezt a negatív ORP-t azonban egyáltalán nem könnyű magas fokon előállítani. Ezért a piacon kapható kisebb teljesítményű vízionizálók jó esetben is csak mínusz -400-450 ORP-ig képesek vizet előállítani. Az ionizálók felső kategóriáját azok a készülékek képviselik, amelyek mínusz -800-850 ORP értékű vizet készítenek.

Az Aquarion a piacon kapható legfejlettebb modell,
ezért mi jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről!Aquarion vízionizátor a tiszta lúgos ionizált víz forrása!Aquarion vízionizáló a tiszta lúgos víz forrása!