Aquarion vs. Melody

A Jupiter a világ legjobb vízionizálóinak gyártója, az Aquarion pedig a Jupiter termékcsalád legfejlettebb asztali modellje.

A világ vízionizálóinak 80%-át a Jupiter Science állítja elő. Ez a vállalat 1982. óta piacvezető a vízionizálók eladásaiban világszerte. Garantáljuk, hogy nem talál jobbat a piacon az ionizálók között, mert a Jupiter modellek folyamatosan vezetnek eladásban és népszerűségben egyaránt.

A régebbi nagysikerű vízionizálói (Ultra Technos, Venus (a régi MicroLite), Neptune, Melody) után 2007-ben néhány technikai újítással és egy vadonatúj megnyerő külsővel vezették a piacra a Jupiter Orion készüléket. Ennek a készüléknek a forgalmazási jogát birtokolja a CaliVita 38 országban, és népszerűsíti CaliVita Aquarion néven.

Ez a készülék testesíti meg a Jupiter fejlesztések csúcsát, vagyis ebben a készülékben mindenből a legjobbat használták fel. Még az új Venus készülék is fapadosnak számít az Aquarion tudásához képest.

Mivel tud többet az Aquarion, mint a többi Jupiter modell?

  • Modelltől függően az Aquarion 10-20%-kal erősebb ionizációt alkalmaz.
  • Automatikus áramlásszabályozás, ami javítja a víz pH értékének és ORP-jének (antioxidáns érték) optimalizálását. Az ORP érték a legfontosabb tulajdonság ami alapján vízionizálót érdemes választania!
  • Ez a készülék kiemelkedően nagy -850 ORP érték tud előállítani, míg például az új Venus csupán -400 ORP-s vizet készít! Az eltérés több mint 1000% az Aquarion javára!
  • Dupla automata ellentétes tisztítás:
    A szabadalmaztatott DARC rendszer egy automata tisztító eszköz, ami teljesen eltávolítja a felgyülemlett kalciumot az ionizáló kamrából és az elektródákról. A DARC rendszernek köszönhetően az Aquarion elektródáinak élettartama több mint 20 év.
  • A DARC rendszernek köszönhetően nincs szüksége külön vízlágyító berendezésre, és nem kell külön tisztítóprogramot futtatnia, mert ezt a gép automatikusan elintézi a háttérben. Méghozzá folyamatosan tisztítja önmagát, tehát nem fog leállni 20 literenként, vagy 12 óránként.
  • Színes folyadékkristályos kijelzője messze kiemeli a többi ionizáló közül. Ez a készülék a nyugati ízlésvilágnak megfelelően készült.

Minden tekintetben a leginkább felhasználóbarát és legjobb modell. A gyártó (Jupiter Science) így nyilatkozik: " Mindent egyben tud, amit bármelyik korábbi modell tudott, csak hatékonyabban, egyszerűbben és szebb kivitelben. "

Az Aquarion készülék a világon kapható vízionizáló berendezések felső kategóriás csúcsa. Ráadásul ehhez az új típushoz 5 év garanciát adunk. Nézzen utána nyugodtan, ettől jobb ajánlatot biztosan nem talál a piacon!

Az Aquarion vízionizáló megrendeléséhez kattintson ide!

Aquarion víztisztitó és vízionizálóKattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!