Miért az Aquarion a legfejlettebb vízionizáló?

A Jupiter Orion vagyis más néven a CaliVita Aquarion vízionizáló jelenleg a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke. De lássuk a tényeket amik alátámasztják ezt.

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Forradalmian új automatikus dinamikus áramlási rendszer szabadalmaztatott SOL-szelepekkel
Az ionizáló készülék a SOL szeleprendszer révén külön tisztítási ciklus nélkül kiváló minőségű lúgos vizet állít elő. A SOL szeleprendszer fenntartja a kívánt áramlási szinteket és nyomást. Ezáltal nem keletkeznek lerakódások, és az elektrolizálócella védett a túlterhelés ellen. Ez az adottság csökkenti a savas leeresztő vezetékből jövő áramlási közeg mennyiségét is.

Az Aquarion elektródái egy új, szabadalmaztatott technológiával tisztulnak, méghozzá folyamatosan és automatikusan. Így Önnek nem szükséges külön tisztítóprogramot futtatnia, vagy a tisztítási folyamat miatt várakoznia.

Ezt a DARC rendszert, Dupla Automata (R)ellentétes (C)tisztítást, még a korábbi Jupiter modellek sem tartalmazták. Az új DARC tisztítórendszer gondoskodik a vízkő maradéktalan eltávolításáról, így biztosítja a készülék különösen hosszú, 20 éves élettartamát. Ennek a rendszernek köszönhetően az Aquarion elektródái 10%-kal erősebb ionizációra képesek, mint a Jupiter Melody, és 20%-kal erősebbre mint a Jupiter Neptune modell.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Ötréteges platina-titán elektródák
A legkorszerűbb platina-titán elektróda bevonatolási eljárás révén folyamatosan kapható víz optimális oxidációs redukciós potenciállal (ORP) és a kiválasztott pH-szinten.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Háromszoros membrán
A felületaktív anyaggal kezelt és polietilén bevonatú természetes pulpából készült egyedi membránok a nyomás, az áramlási mennyiség vagy sebesség változásai ellenére állandó szinten tartják a pH-t, az ORP-t és a sav és a lúg közti ioncserét. Új anyag (fremion) alkalmazásával megakadályozzák a lerakódások létrejöttét.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Hegyláncszerű kialakítású speciális elektródák
Ha egy elektróda keresztmetszetét vizsgáljuk hétszázszoros nagyításban, akkor azt láthatjuk, hogy hegyes csúcsos részei és völgyszerű beszögellései vannak.
Az ionizáló készüléknek speciális elektródái vannak, amelyek révén optimális ORP-jű és stabil pH-jú vizet lehet kapni.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Kiváló minőségű, 9 lépésben állítható, egytestű többfokozatú ezüst nanoszűrő
A kiváló minőségű szűrőanyagok révén egészségesebb és tisztább víz állítható elő, sokféle szennyeződés felfogható, de a jótékony hatású ásványi anyagok keresztülmennek.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Egyetlen gombnyomásos BE/KI kapcsolásos vízellátás
Ez a készülék - ellentétben a kézzel vezérelt vízellátású ionizáló készülékekkel, amelyekben a felhasználóknak állandóan ellenőrizniük kell a térfogatáramot - a szabadalmaztatott SOL-szelepek révén automatikusan beállítja a térfogatáramot. Ezáltal egyszerűsödik a használat, és optimális lesz a működés. Nincs szükség találgatásra!

Vízválasztó és üzemmódkijelzők

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!FND kijelző
Az ionizáló készüléknek tetszetős színes FND-kijelzője van, amelynek révén egyszerűen azonosíthatók a kiválasztott beállítások. Érhető szimbólumok és színek a gépen kiválasztott víz típusának és szintjének azonosításához.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Beszédhang-kijelző
Beszédhang figyelmeztet a lúgos, savas vagy tisztított víz kiválasztására.
Tetszése szerint beállíthatja a hangerősséget, vagy BE/KI kapcsolhatja a hangot.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!9 pH-érték beállíthatósága
Tág tartományban állítható pH-érték. Megnövelt kényelem az egyetlen nyomógombos kezelhetőség révén.

 

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Digitális élettartam-kijelző a szűrőhöz
A könnyen leolvasható digitális kijelző közelítőleg mutatja a vízszűrő maradék élettartamát. Az optimális teljesítőképesség eléréséhez mindig idejében cserélni kell a szűrőt. A digitális számláló mellett még egy új jelzőlámpa is van, amely villog, ha a szűrő elérte az élettartama végét, és ezzel felhívja a figyelmet a szűrőcserére

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Egyszerű szűrőcsere
A szűrő fedelének és a rugóterheléses szűrőháznak az eltávolításával a szűrőcsere egy pillanat műve.
ÜGYELJEN ARRA, HOGY NE VESSZEN EL A SZŰRŐ ALJÁN LÉVŐ SZÜRKE SZŰRŐSAPKA!

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!MICOM vezérlőrendszer
A MICOM vezérlőrendszer optimalizálja a víz pH-ját és ORP-jét, és segít abban, hogy a készülék kiváló üzemi állapotban maradjon. Egy új jelzőlámpa mutatja, hogy a készülék szervizelést igényel.

 

Az Aquarion vizionizáló a világ legfejlettebb vízionizáló készüléke!Áramlásszabályozás
A fejlett új szabadalmaztatott szeleprendszer révén teljesen automatikus áramlásszabályozás érhető el, és ez javítja a víz pH-értékének és ORP-jének az optimalizálását.


Kattintson ide, és ismerje meg közelebbről az egészséges lúgos víz forrását, az Aquarion vízionizáló készüléket!


Az Aquarion vízionizáló készülék
megrendelés oldalát ide kattintva érheti elAquarion víztisztitó és ionizáló