Joint ProteX FORTE, az ízületek védelmében

Vannak olyan élethelyzetek, amikor ízületeinknek kiemelkedő védelemre van szüksége. A Joint ProteX FORTE a régi Joint ProteX termékhez viszonyítva emelt hatóanyag tartalommal támogatja ízületeink egészségét, ezért elsősorban olyanok számára ajánljuk, akiknek extra védelemre van szükségük.

A Joint ProteX FORTE hatóanyagai hozzájárulhatnak ízületeink egészségének védelméhez. A glükózamin hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet játszik az ízületek (legfőképp a porcok) épségének megőrzésében és regenerálódásában.

A kondroitin a glükózaminnal szinergikus módon együttműködve az ízületek kenőanyagaként működve támogathatja az ízületek működését. A hialuronsav szerepe a kondroitinéhoz hasonló: természetes hidratáló anyagként biztosítja az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén.

Az „msm"-ként is ismert metil-szulfonil-metán gyakori összetevője ízületvédő készítményeknek, elősegíti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. A készítmény emellett jótékony növényi kivonatokat, valamint cinket és mangánt is tartalmaz.

FIGYELEM!
Tengeri kagylóra érzékenyek számára alkalmazása kerülendő!


Ár 17 890 Ft
Bonus Pont 276
Kiszerelés 90 tabletta
Ajánlott adagolás 1 tabletta naponta
Ajánlott adagolás mellett, a készítmény tartlama 90 napra elegendő

Tovább a biztonságos megrendeléshez »


Összetétel:
Glükózamin-szulfán 500.00 mg
Kondroitinszulfát 270.00 mg
Hialuronsav 50.00 mg
MSM (metil-szulfonil-metán) 150.00 mg
India tömjénfa 50.00 mg
Réti legyezőfű 40.00 mg
Kurkuma kivonat 10.00 mg
Cink 5.00 mg
Mangán 1.00 mg
A vastagon kiemelt összetevő allergénként léphet fel vagy intoleranciát okozhat.