Liquid Chlorophyll - Belül zöld, belül tiszta

Ami belül zöld, az belül tiszta

A lucernából származó klorofillt évszázadok óta alkalmazzák a világ minden táján méregtelenítésre, valamint általános élénkítő szerként. Gazdag fehérje, klorofill, karotin, A-, D-, E-, B6-, K-vitamin és enzimforrás.

A lucerna elősegíti a szénhidrátok, a fehérjék, a kalcium és a vas, valamint több nyomelem felszívódását és beépülését a szervezetbe. Növeli a fizikai teljesítményt és az életerőt, elősegíti a jobb alvást. Elűzi a testszagot, megszűnteti a rossz leheletet.

Rendkívül erős lúgosító hatással van az emésztőrendszerre, mely napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír. A túlzott állati fehérjebevitel és édességfogyasztás, élvezeti szerek (mint például a kávé) és szénsavas üdítők fogyasztása során kloridok, foszfátok jutnak a szervezetbe. Ezekből savak képződhetnek, melyek, ha nem tudnak távozni a szervezetből, felszaporodhatnak. Ilyenkor javasolt méregtelenítő kúra elvégzése, melyben kiváló segítséget nyújthat a Liquid Chlorophyll.

Külsőleg használható fertőtlenítésre, apróbb horzsolások ecsetelésére, gargalizálásra.

Figyelem! A természetes klorofill nem toxikus. Szájon át szedve a klorofillin zöldesre színezheti a vizeletet és az ürüléket, illetve sárga vagy fekete elszíneződést okozhat a nyelven. Terhesség és szoptatás alatt a méregtelenítő készítmények fogyasztása nem javasolt!


Ár 12 355 Ft
Bonus Pont 205
Kiszerelés 473 ml
Ajánlott adagolás

Vágjon keskeny rést a zárófóliára egy késsel!

1 - 2 teáskanállal (5-10ml) naponta
Ajánlott adagolás mellett, a készítmény tartlama 95 - 47 napra elegendő

Tovább a biztonságos megrendeléshez »


Összetétel:
Klorofilin (5 ml) 15.00 mg