C 1000 plus - a folyamatos felszívódású c-vitamin

A mindennapi élet sava nagy dózisban

A C1000 Plus mega dózisú elnyújtott felszívódású C-vitaminnal és annak hatását fokozó biotermesztésből származó csipkebogyóval támogatja immunrendszerünk védekezését minden olyan kritikus időszakban, amikor szervezetünknek erre a legnagyobb szüksége van.

Ezenfelül hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és segíti a vérerek, csontok, porcok, a fog-, fogíny, és a bőr egészségének a megőrzését.

A C-vitamin vízben oldódó vitamin. Sok enzimet aktivál, fontos szerepe van a sejtlégzésben, védelmet nyújt a stressz ellen. Segíti a vas felszívódását, a folsavval és a B12-vitaminnal együtt ösztönzi a vörösvértestek érését.

Antioxidáns hatása révén támogatja a szervezet védekező rendszerének egészséges működését. Szükséges még az idegrendszer működéséhez, szerepe van a kötőszövet szerkezetének kialakításában, ezáltal segít megőrizni a bőr, az íny, a csontok és a porc egészségét is.

Bizonyítottan jelentősen csökkenti a káros szabadgyökök hatását, amelyek a szmoggal telített nagyvárosokban fokozottan jelen vannak. A környezetszennyezés mai szintje mellet nem elég a napi 60 mg, hogy megvédjük testünket a külső támadásoktól. A szervezet egész egyszerűen túl hamar elhasználja. Egy szál cigaretta például, több mint 100 mg C-vitamint éget el. Hol van ez az autók kipufogógázainak mennyiségétől?

A C-1000 nagy dózisú, folyamatos felszívódású (timed release) készítmény, amely nem engedi, hogy a hatóanyag gyorsan kiürüljön a szervezetből. Így 16-18 órán át, állandó optimális C-vitamin szintet biztosít a szervezetében, és ez által hosszabb védelmet is nyújt.
A C-vitamin vízben oldódó vitamin, vagyis nem lehet túladagolni.

Kinek ajánljuk?
-Fertőzésre fogékonyaknak.
-A hűvösebb téli hónapokban mindenkinek, az immunrendszer fokozott támogatására.
-Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek a kifáradás csökkentéséhez.
-Fokozottabb szellemi megterhelés alatt levőknek az idegrendszer normál működéséhez.
-Időseknek, betegségből felépülőknek.
-A vas felszívódás fokozására (különösen termékenykorú nőknek, vashiányos vérszegénységben szenvedőknek).

Tudta, hogy a C-vitamin izolálásért és szerepének feltárásáért Nobel-díjat kapó Szent-Györgyi Albert 93 évesen bekövetkezett haláláig 1000 mg C-vitamint fogyasztott naponta, és ha mégis megbetegedett, 8000 mg-ra emelte a napi adagját?

A C-vitamin hiánytünetei lehetnek: az immunrendszer gyengülése, fertőzésekkel szembeni fogékonyság, lassabb felépülés betegségek után, elhúzódó sebgyógyulás, fogíny-vérzés, ínysorvadás, izomfájdalom.

Figyelem!
A C-vitamin hőre, fényre érzékeny, ezt a tárolásnál figyelembe kell venni. Ha a kórelőzményben előfordult vesekőbetegség, alkalmazás előtt kérje ki orvosa véleményét!

 


Ár 7 170 Ft
Bonus Pont 128
Kiszerelés 100 tabletta
Ajánlott adagolás 1 tabletta naponta
Ajánlott adagolás mellett, a készítmény tartlama 100 napra elegendő

Tovább a biztonságos megrendeléshez »


Összetétel:
C-vitamin 1000.00 mg
Bio csipkebogyó őrlemény 125.00 mg


Válassza a regisztrációt, és szerezze meg a kedvezményes áron!
A regisztrációhoz 1 db C1000 önmagában nem elegendő.