BioHarmonex III., biostimulációs készülék

A család legjobb barátja

Az otthoni biorezonancia terápia különleges képviselője ez a készülék, amellyel a szervezet elektromágneses irányító folyamataiba vagyunk képesek specifikusan beavatkozni.

Az új generációs BioHarmonex elő-programozási lehetősséggel, állítható programerősséggel, nyakpánttal és színes LCD kijelzőjével, valamint 3 db tölthető elemmel van ellátva.

A beüzemelés után indítsa el a kívánt programot, válassza ki a programerősséget, majd helyezze el a test másfél méteres közelségében a készüléket és élvezze a hatását.

Újdonságok a BioHarmonex III.-ban

A legfontosabb újítások a régebbi típusú BioHarmonex készülékhez képest:

  • 5 új program (menses, prosztata, antifront, mentális feltöltődés, nyirokrendszer)
  • minden program erőssége 3 fokozatban állítható,
  • akkumulátoros, hálózati és ceruzaelemes működtetési lehetőség
  • színes háttérvilágítás

Műszaki adatok:

Modell: BioHarmonex® BH3
Kijelző: LCD 1.8" (220 x 176 pixel), FTF
A ház anyaga: ABS műanyag
Menü nyelvei: 20 nyelvű menürendszer: albán, angol, bosnyák, bulgár, cseh, francia, holland, horvát, lengyel, macedón, magyar, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb, szlovák, szlovén, török
Méret: 105 x 67.5 x 21 (mm)
Súly: 120 g az elemekkel együtt
Működési elv: Pulzáló mágneses tér-gerjesztő
Frekvenciatartomány: 1 Hz - 100 kHz
Kimenő jel: Pulzáló mágneses tér. A pulzálás alakja négyszög.
Pulzusjelző ciklus: 20%. A készülékház felszínén és a belső tekercs közepén mérhető mágneses indukció: 205 / 170 / 85 µT a választott erősségtől függően.
Tápellátás: 3 x AAA NiMH újratölthető elem. Az elem teljesítménye: 1.000 mAh
A töltő adatai: elsődleges 110 - 240 V AC, 50/60 Hz, 0.2
másodlagos: 6 V, 1 A
Töltési idő: kb. 3 óra
Működési hőmérséklet: +10 - +45 Celsius fok
Páratartalom: Maximum 90% relatív páratartalom
A használati útmutató itt letölthető Made in EU (Germany)

Garancia:

A jótállás időtartama a termék megvásárlásától számított huszonnégy (24) hónap, mely jótállási időtartam a készülékkel adott tölthető ceruzaelemekre nem vonatkozik.


Ár 234 065 Ft
Bonus Pont 6000

Tovább a biztonságos megrendeléshez »Válassza a regisztrációt, és szerezze meg a kedvezményes áron!

A BioHarmonexhez most ajándékot kap!


Programozható egészség, BioHarmonexMegrendeléséhez most ajándékba adunk egy 64 perces DVD felvételt, amelyen Dr. Kohán József mutatja be a korábbi BioHarmonex II. készüléket, és az egyes programok gyakorlati alkalmazhatóságát.

Sőt! Ha még nem teljesen biztos benne, hogy a BioHarmonex lesz az Ön számára a legjobb választás, a DVD-t akkor is megkaphatja ajándékba. Csak írja meg csomagküldési adatait és telefonszámát az ügyfélszolgálatnak, és mi ingyenesen elküldjük Önnek ezt az exkluzív felvételt *.

A BioHarmonex wellness célú eszközként került forgalomba, nem gyógyászati segédeszközként. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Arra tervezték, hogy a biorezonancia tudományos alapelveit felhasználva a test különféle területeit segítse, az optimális egészségi állapotot és az anyagcsere-folyamatokat támogassa. Az egészséges étkezési szokásokkal, minőségi táplálék-kiegészítőkkel és rendszeres testmozgással együtt még egy eszköz arra, hogy hozzájáruljunk a fizikai és mentális egészségünkhöz, jó közérzetünkhöz.

 

Megszerezheti kedvezményes áron, részletfizetéssel is! A részletekért kattintson a Kamatmentes részlet leírásunkra.

Hasznos linkek a témában: