Arginine Plus, éljen vele

Kristálytisztán

Májvédő hatású aminosavakat és nyomelemeket tartalmazó tabletta. Elsősorban rendszeres gyógyszer- és alkoholfogyasztóknak javasolt.

A máj a szénhidrát-, a zsír- és a fehérje-anyagcsere központja. Az aminosavak szintézise és lebontása részben szintén a májban zajlik. Ez a szerv felelős a vérképzésért és részt vesz a vércukorszint szabályozásában. Az anyagcsere-folyamatok során felhalmozódó méreganyagok közömbösítése ugyancsak a máj feladata.

A májbetegségek következtében kialakuló működési zavarok kedvezőtlenül befolyásolják a fenti folyamatokat. A klinikai tünetek azonban csak jelentősebb májkárosodás esetén mutatkoznak meg, de már jóval előbb kezdetét veszi a májzsugorba (cirrózis) torkolló elzsírosodás (szteatózis).

Májkárosodást előidéző tényezők lehetnek: vegyszermérgezések, gyógyszerek folyamatos szedése, alkohol mértéktelen fogyasztása, vírusfertőzések.

Az arginin és az egyéb aminosavak májvédő hatásúak. Támogatják a májat méregtelenítő feladatának ellátásában, segítenek közömbösíteni testünk anyagcsere-folyamatainak káros és mérgező melléktermékeit.

Az arginint mint potencianövelő hatóanyagot is számon tartják.


Ár 9 110 Ft
Bonus Pont 162
Kiszerelés 100 tabletta
Ajánlott adagolás 1 tabletta naponta
Ajánlott adagolás mellett, a készítmény tartlama 100 napra elegendő

Tovább a biztonságos megrendeléshez »


Összetétel:
L-arginin 500.00 mg
Mangán 600.00 mcg
Kobalt 50.00 mcg
Alfa-ketoglutársav 50.00 mg