Aquarion víztisztító és ionizáló készülék

Lúgos vizet a pohárba! 

Az Aquarion készülék olyan nagy teljesítményű víztisztító berendezés, mely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes savas és lúgos vizet állít elő.

A berendezés az ionizált vizet a csapvíz magas fokú tisztításával és elektromos szétválasztásával állítja elő.

A friss lúgos víz hatására természetes védekező rendszerünk aktivizálódik, megerősödik, így nehezebben betegszünk meg, illetve a meglévő állapot a maximálisan elérhető energiaszintet éri el.

Műszaki adatok

A beszereléshez szükséges alkatrészek a dobozban megtalálhatók. A mellékelt DVD a szerelés minden lépését mutatja, illetve kézikönyv segíti mindennapi használatát. Így a beszerelési költséggel sem kell kalkulálnia, hiszen házilag is könnyen, gyorsan beszerelhető mindössze 15 perc alatt!

A készülék egy technológiai újításnak köszönhetően külön karbantartást nem igényel, a mechanikus szűrőt könnyű tisztítani. A 0,01 mikronos belső szűrőt használattól függően 9-12 havonta (kb. 4.000 liter) kell cserélni, melynek kedvezményes ára ~30.000 forint. A színes kijelzőn minden teendő egyértelműen megjelenik, például a szűrők cseréje és tisztítása is. A használati útmutatót pdf formátumban ide kattintva érheti el!

Mivel tud többet, mint más Jupiter modellek?

A Jupiter a világ legjobb vízionizálóinak gyártója, az Aquarion pedig a Jupiter termékcsalád legfejlettebb asztali modellje. Részletesen összehasonlítottuk az Aquariont a többi Jupiter modellel, az eredményeket itt nézheti meg.

Ön megérdemli a legjobbat!

A Jupiter gyár 35 éves tapasztalattal rendelkezik a vízionizálók gyártásában. Ne érje be tajvani utánzatokkal, válassza az eredeti Japán Minőséget, és a legmodernebb technikai újításokat. Az eredeti Jupiter Aquarion 5 éves garanciával és 20 éves várható élettartalommal az Ön legjobb választása lesz.

Garancia 5 év / 60 hónap

Jótállás időtartama a készülék fő alkatrészeire, mint az elektronikus alkatrészekre, szelepekre, ionizációs kamrára a megvásárlásától számított 5 év, azaz 60 hónap. A készülékhez magyarországi szakszervizt és alkatrészellátást biztosítunk, amit egy esetleges modellváltást követően még további 5 évig fenntartunk.

Sokan nem is gondolnak bele, hogy az olcsóbbnak mondott megoldás, a palackozott ásványvíz milyen tetemes kiadást jelent a családnak.


Ár 711 550 Ft
Bonus Pont 18000

Tovább a biztonságos megrendeléshez »Válassza a regisztrációt, és szerezze meg a kedvezményes áron!

Az Aquarion víz ionizátor nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.


Megszerezheti kedvezményes áron, részletfizetéssel is!
A részletekért kattintson ide!