Aquarion víztisztító és ionizáló készülék

Lúgos vizet a pohárba! 

Az Aquarion készülék olyan nagy teljesítményű víztisztító berendezés, mely ionizált, oxigéndús, nehézfémektől és mérgező anyagoktól mentes savas és lúgos vizet állít elő.

A berendezés az ionizált vizet a csapvíz magas fokú tisztításával és elektromos szétválasztásával állítja elő.

A friss lúgos víz hatására természetes védekező rendszerünk aktivizálódik, megerősödik, így nehezebben betegszünk meg, illetve a meglévő állapot a maximálisan elérhető energiaszintet éri el.

Műszaki adatok

A beszereléshez szükséges alkatrészek a dobozban megtalálhatók. A mellékelt DVD a szerelés minden lépését mutatja, illetve kézikönyv segíti mindennapi használatát. Így a beszerelési költséggel sem kell kalkulálnia, hiszen házilag is könnyen, gyorsan beszerelhető mindössze 15 perc alatt!

A készülék egy technológiai újításnak köszönhetően külön karbantartást nem igényel, a mechanikus szűrőt könnyű tisztítani. A 0,01 mikronos belső szűrőt használattól függően 9-12 havonta (kb. 4.000 liter) kell cserélni, melynek kedvezményes ára ~20.000 forint. A színes kijelzőn minden teendő egyértelműen megjelenik, például a szűrők cseréje és tisztítása is. A használati útmutatót pdf formátumban ide kattintva érheti el!

Mivel tud többet, mint más Jupiter modellek?

A Jupiter a világ legjobb vízionizálóinak gyártója, az Aquarion pedig a Jupiter termékcsalád legfejlettebb asztali modellje. Részletesen összehasonlítottuk az Aquariont a többi Jupiter modellel, az eredményeket itt nézheti meg.

Ön megérdemli a legjobbat!

A Jupiter gyár 35 éves tapasztalattal rendelkezik a vízionizálók gyártásában. Ne érje be tajvani utánzatokkal, válassza az eredeti Japán Minőséget, és a legmodernebb technikai újításokat. Az eredeti Jupiter Aquarion 5 éves garanciával és 20 éves várható élettartalommal az Ön legjobb választása lesz.

Garancia 5 év / 60 hónap

Jótállás időtartama a készülék fő alkatrészeire, mint az elektronikus alkatrészekre, szelepekre, ionizációs kamrára a megvásárlásától számított 5 év, azaz 60 hónap. A készülékhez magyarországi szakszervizt és alkatrészellátást biztosítunk, amit egy esetleges modellváltást követően még további 5 évig fenntartunk.

Hosszú távon az Aquarionnal csak nyerhet!

Sokan nem is gondolnak bele, hogy az olcsóbbnak mondott megoldás, a palackozott ásványvíz milyen tetemes kiadást jelent a családnak. Tudja mennyit költ el ásványvízre egy négytagú egészségtudatos család egyetlen év alatt?

Naponta fejenként legalább 3 litert, vagyis együtt 8 db 1,5 literes üveg vizet megisznak. Ez azt jelenti, hogy ha csak egy átlagos szénsavmentes vizzel számolunk, akkor ez évente 350.000 Ft kiadást jelent.

De igazság szerint Aquarion vizét a legjobb lúgos vizekkel kell összehasonlítani. Ezekkel pedig évente 876.000 Ft-ra jönne ki a család vízfogyasztása. Ha így számol, akkor az Aquarion ára már kevesebb mint fél év alatt teljesen megtérül!

Kedvezményes tagi áron, további visszatérítéssel

Részletfizetési lehetőség az oldal alján.

Az Aquarion készülék ára 333.063 Ft +Áfa. Amiből most őrjítő, további közel ~45.000 Ft kedvezménnyel juthat hozzá a készülékhez! Ha érdekli ez a kedvezmény, akkor kattintson ide a pontos részletekért!

Lúgos víz próba és megtekintés

A vásárlás előtt lehetősége van ingyenesen megkóstolni az ionizált lúgos vizet, hogy biztos lehessen a döntésében. A különbséget garantáltan érezni fogja! Kattintson ide, és ismerje meg az ingyenes lúgos víz kóstoló részleteit!


Ár 611 800 Ft
Bonus Pont 18000

Tovább a biztonságos megrendeléshez »
Az Aquarionhoz most ajándékot kap!

Az Aquarion víz ionizátor nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra gyártották, hogy bármiféle betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy meggyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.


Megszerezheti kedvezményes áron, részletfizetéssel is!
A részletekért kattintson ide!


Hasznos linkek a témában: